Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

Mini Countryman.

Tilgjengelig med ALL4 firehjulsdrift, de beste sikkerhetsutmerkelsene i bransjen og et kraftig understell er denne MINIen med fire dører en rommelig bil som bryter med alle vedtatte normer. Trass i lekenheten takler den alle eventyr, fra terreng til asfaltjungel. 

Vinterkampanje på MINI Countryman ALL4.
Akkurat nå får du ALL4 for kun 9 900,- og CHILI pakke inkludert i prisen ved kjøp av MINI Countryman. Kundefordel opptil 39 400,-
Chilipakken inneholder bl.a. Xenonlys, LED tåkelys, regnsensor, lettmetallfelger og klimaautomatikk. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Bestill prøvekjøring

Highlights

Nye MINI Countryman.

Nye, større MINI Countryman.
Lansert 11 februar 2017.

Nye MINI Countryman

Highlights

4x mester.

Den tøffe Countryman, med mulighet for ALL4 firehjulsdrift, er bilen den seiersrike Dakar Rally MINI ble bygget på.

Highlights

MINI TO GO.

MINI TO GO er den enkle måten til privat bilhold. Du kjører din MINI i tre år og betaler for drivstoff og forsikring. Servicekostnader er en del av pakken – du bare henter bilen. Dermed kan du nyte din MINI helt uten bekymringer.

 

Endless Adventure

MINI Countryman

MINI Countryman

Features.

  • YTELSER
  • Teknikk
  • Sikkerhet
  • Design

SPORT MODE.

Vil du ha raskere akselerasjon og enda mer direkte styring? I MINI er det aldri lengre unna enn å velge sport mode – og har bilen automatgir justeres giringspunktene samtidig som girskiftene blir raskere. Skikkelig snerr blir det også. På modellene Cooper S og John Cooper Works, kommer det aggressive smell fra eksosanlegget når du slipper gassen.

Seks-trinns automat.

Den automatiske girkassen byr på silkemyke og presise girskift. I Cooper S kan du i tillegg velge Steptronic som gir deg muligheten for enten å gire selv eller å la elektronikken ta føringen. Ved hjelp av padler på rattet øker du kjøregleden med en fingerbevegelse der du girer manuelt samtidig som du nyter styringens presise tilbakemeldinger.

DYNAMIC STABILITY CONTROL.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

ALL4 firehjuls­drift.

ALL4 firehjulsdrift i MINI Countryman gir deg alltid full kontroll, uansett hva naturkreftene og værgudene stiller i stand.

MINI CONNECTED.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon. En 6.5¨ skjerm er standard for MINI.

SPOTIFY®, PANDORA® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Pandora, Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI Countryman er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

NAVIGASJON MED REAL TIME TRAFFIC.

Kom frem dit du skal med minst mulig stress. Navigasjonssystemet gir deg sanntids- trafikkoppdateringer underveis.

KOLLISJONS­PUTER.

Kollisjonsputene blåser seg opp akkurat nok til å gi deg den beste beskyttelsen om ulykken skulle være ute. Og i ekstreme tilfeller holder de seg oppblåst akkurat lenge nok til a de også beskytter deg mot glass som knuses.

AVANSERTE 
BREMSER.

Slipper du gasspedalen raskt forbereder bremsene seg på en nødsituasjon, og er det vått ute tørkes skivene automatisk slik at du alltid har optimal bremseeffekt.

ULTRA-RIGID BODY WITH MULTIPHASE STEEL FRAME.

En svært sterk ramme laget av andre-generasjons flerfaset stål, forsterket med austenitt og nanopartikler bidrar til å beskytte deg og dine medpassasjerer.

CRASH SENSOR SYSTEM.

Skulle ulykken være ute blir din MINI en superhelt. Da låser den automatisk opp dørene og skrur på varselblinklysene og lyset inne i bilen. Utløses kollisjonsputene kuttes også drivstofftilførselen til motoren.

SKREDDERSY DIN MINI.

Med over 10 milllioner unike kombinasjoner kan du være sikker på at du får en MINI Countryman som er akkurat slik du drømmer om.

SKREDDER­SYDD FØRER­MILJØ.

Fra den håndlagede MINI Yours til detaljer og overflater som du selv velger, tilbyr Hardtop et mer raffinert interiør enn noen gang.

Større på innsiden.

Noen av ideene vi oppfant for 50 år siden, som å montere motoren sideveis og å plassere ett hjul i hvert hjørne, fyller fortsatt samme funksjon – nemlig å gi enda bedre plassutnyttelse og mer innvendig plass.

VIPPEBRYTERE FRA RACERBANEN.

Vippebryterne gir en utrolig tilfredsstillelse å bruke – samtidig som de gir en følelse av racing i hverdagen.

KONTRASTFARGER PÅ TAK OG SPEIL.

MINIs ikoniske kontrastfarger på taket og på speilene stammer opprinnelig fra racerbanen. Ideen var at bilene skulle skille seg ut fra de andre bilene. I dag fungerer det ganske likt.

AMBIENT LIGHTING.

Still lyset i cockpiten etter humøret. Velg mellom 12 unike innstillinger og 255 fargetoner.

MINI Service Inclusive

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.

MINI Service Inclusive

Motorer.

Cooper D ALL4

HK 112 (112)
0 – 100 km/t 11,6 (11,9)
Forbruk 0,47 (0,59)
CO2 g/km 123 (155)
Bygg din MINI Finn ut mer

John Cooper Works

HK 218 (218)
0 – 100 km/t 6,9 (6,9)
Forbruk 0,71 (0,75)
CO2 g/km 165 (175)
Bygg din MINI Finn ut mer
Til toppen