Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

Utviklet med omsorg.

MINI Originalhjul gir deg den beste dekk og felg kombinasjonen. De er nøye designet og er testet for hver MINI-modell for å gi optimale kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. Les videre for å finne ut av hvorfor du bør velge MINI Originalhjul til din bil:

SKREDDERSØM FOR DIN MINI.

Med perfekt passform opprettholdes kjøreegenskapene, vibrasjoner unngås og risikoen for slitasje på komponenter i chassis og drivlinje minimeres.

Designet optimaliserer luftstrømmene, reduserer luftmotstanden, kjøler bremsene og holder smuss og partikler borte fra bremseskivene. Med MINI Originale vinterdekk er hele bilen dekket av garantien – også hjulene.

RUNFLAT-DEKK.

Med RunFlat-dekk kan du fortsette inntil 80 kilometer med 80 kilometer i timen selv om du har punktert. Ikke bare unngår du å måtte stoppe på en trafikkfarlig veiskulder – du får heller ingen overraskelser med plutselig endrede kjøreegenskaper om du skulle punktere. Samtidig gjelder mobilitetsgarantien med RunFlat-dekk. Dermed har du en garanti for alltid å komme videre. RunFlat-dekk finnes som ekstrautstyr til din MINI. Alle dekk med RFT-merket (bildet under) har RunFlat-dekk. Din forhandler gir deg gjerne mer informasjon.

 

DEKKTRYKKSOVERVÅKNING.

RDC gir deg varsel om lufttrykket i noen av dine dekk endres – for eksempel om ett av dekkene mister trykk. Uoriginale hjul leveres i mange tilfeller uten dette systemet eller med systemer som ikke er kompatible med din MINI. Våger du å ta sjansen på å montere hjul som ikke er perfekt tilpasset systemene i din MINI?

Til toppen