Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

MINI dekkforsikring.

Garantert kvalitet.

3 års MINI dekkforsikring inkludert.
Vi er stolte over å kunne videreformidle vår tillit til den fremragende kvalitet du som kunde vil oppleve ved originale MINI dekk og komplette MINI hjulsett. Derfor inkluderer vi en gratis MINI dekkforsikring på alle originale MINI dekk, som du kjøper hos en MINI partner. MINI dekkforsikring er gyldig i 36 måneder fra kjøpsdatoen og tilbyr deg omfattende beskyttelse. Kun dekkene forsikres. Tyveri eller skade på felger omfattes ikke.

MINI dekkforsikring omfatter:
– Dekkskader forårsaket av en spiss gjenstand
   (f.eks. skrue eller glasskår).*
– Dekkskader forårsaket ved sammenstøt med
   kantstein.*

Opp til 100% kostnadsdekning.
Originale MINI dekk gir deg en garanti for topp kvalitet. Dersom uhellet skulle være ute, kontakter du enkelt og greit din MINI
servicepartner. MINI dekkforsikring dekker opp til 100% av kostnadene for nye dekk.**
Denne 36 måneder garantien starter fra den dagen du kjøper dekkene hos din MINI servicepartner.

Utviklet med omsorg.

MINI Originalhjul gir deg den beste dekk og felg kombinasjonen. De er nøye designet og er testet for hver MINI-modell for å gi optimale kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. Les videre for å finne ut av hvorfor du bør velge MINI Originalhjul til din bil:

SKREDDERSØM FOR DIN MINI.

Med perfekt passform opprettholdes kjøreegenskapene, vibrasjoner unngås og risikoen for slitasje på komponenter i chassis og drivlinje minimeres.

Designet optimaliserer luftstrømmene, reduserer luftmotstanden, kjøler bremsene og holder smuss og partikler borte fra bremseskivene. Med MINI Originale vinterdekk er hele bilen dekket av garantien – også hjulene.

RUNFLAT-DEKK.

Med RunFlat-dekk kan du fortsette inntil 80 kilometer med 80 kilometer i timen selv om du har punktert. Ikke bare unngår du å måtte stoppe på en trafikkfarlig veiskulder – du får heller ingen overraskelser med plutselig endrede kjøreegenskaper om du skulle punktere. Samtidig gjelder mobilitetsgarantien med RunFlat-dekk. Dermed har du en garanti for alltid å komme videre. RunFlat-dekk finnes som ekstrautstyr til din MINI. Alle dekk med RFT-merket (bildet under) har RunFlat-dekk. Din forhandler gir deg gjerne mer informasjon.

 

DEKKTRYKKSOVERVÅKNING.

RDC gir deg varsel om lufttrykket i noen av dine dekk endres – for eksempel om ett av dekkene mister trykk. Uoriginale hjul leveres i mange tilfeller uten dette systemet eller med systemer som ikke er kompatible med din MINI. Våger du å ta sjansen på å montere hjul som ikke er perfekt tilpasset systemene i din MINI?

* Ved kjøp av originale MINI dekk hos forhandler autorisert av MINI AG oppnår kjøperen - i en periode på 36 måneder fra inngåelsen av kjøpsavtalen – en erstatningsgaranti for skader på dekket forårsaket av spisse gjenstander, sammenstøt med kantstein, tyveri eller hærverk fra Allianz Versicherungs-AG, Königinstraße 28, 80802 München, Tyskland. Kjøperens lovpliktige garantirettigheter gjelder stadig i tillegg til MINI sin dekkforsikring og forblir upåvirket av denne. Du kan se vilkårene og betingelsene for MINI sin dekkforsikring ved å kontakte din MINI Servicepartner eller på våre hjemmesider www.mini.no
** Eksklusiv montering.

Til toppen