Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

LÆR Å TAKLE SNØ OG IS.

I ANTTILA - VÄRMLAND, SVERIGE.

MINI ALL4 Experience lar deg trene på typiske situasjoner du kan oppleve på vinterføre under trygge forhold. Du lærer å håndtere bilen, og beholde kontrollen, i ulike situasjoner – og du lærer deg hvordan du skal reagere på over- og understyring. Bremseteknikk og unnamanøver på glatt føre er også en del av kjørekurset. I tillegg til rundbanen finner du en handlingbane, hvor treningen forsetter før den avsluttes med slalom.

Med deg hjem får du kunnskap om hvordan du kan kjøre enda sikrere og mer effektivt på glatt vintervei. Men du får også med deg minner fra en dag fullspekket av opplevelser.

PROGRAMMET.

DAG 1.
17.00 - 19.00. Ankomst til Anttila og innkvartering i trivelige tømmerhytter. Hver hytte har minst to soverom og felles bad og toalett.

20.00. To-rettes middag i Mangårdsbygningen. Maten er laget av lokale råvarer og serveres på tradisjonsrik måte. Etter middagen fortsetter de som ønsker det til puben.

DAG 2.
07.30. Frokostbuffet og utsjekk fra hotellet.

08.30. Teoridel.

09.30. Vinterkjøring på Kroksjøen. To personer i hver bil.
• Slalom
• Brems og unnamanøver

11.45. Lunsj.

12.45. Vi fortsetter på Kroksjøen.
• Rundbane
• Handlingbane
• Mengdetrening med MINI ALL4

15.15. Avslutning med oppsummering og utdeling av diplom.

Ca. 16.00. Hjemreise.

INFORMATION.

ANTTILA, SVERIGE.
Antilla er et paradis med aner tilbake til 1600-tallet. Her finner du gamle stabbur, værbitte gårdshytter og vakkert vinterland med mengder av snø. Anttila ligger rundt 14 mil nord for Karlstad (ca. tre timers kjøring fra Oslo). Enklest kommer du deg dit med bil eller med fly til Torsby. Fra Torsby er det rundt fire mil til Anttila.

SJØENE.
Det finnes tre innsjøer rett ved Anttila; Kroksjøen, Öjen og Mangsjøen.

HOTELLET.
Vi bor i tømmerhytter som er varsomt pusset opp til en moderne standard. Her kan du virkelig finne roen! Hver hytte har en egen og unik historie, og du deler en hytte med en eller flere personer – men alle bor på enkeltrom. Bad og toalett er felles.

NÅR.
Uke 8 og uke 9 med ankomst kvelden før kjørekurset starter. Du kan velge mellom følgende datoer: 19-20, 20-21, 21-22, 22-23, 23-24, 24-25, 25-26, 26-27 og 27-28 februar og 28-1 mars, 1-2 og 2-3 mars.

KURSPRIS.
I MINI ALL4 Experience får du velkomstdrink, to-retters middag med drikke og overnatting i enkeltrom og med delt bad. Frokost, lunsj og ettermiddagskaffe er også inkludert. Pris per person er 6.995 SEK eks. moms (kjørekurs 4.600 SEK og konferansepakke 2.395 SEK).

PÅMELDING.
Du melder deg på til: event@forarutveckling.com Du kan også melde deg på ved å ringe +46-46-20 22 66, ALLI Förarutveckling AB, www.forarutveckling.com.

Til toppen