Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Bedrift.

FRIHET ER Å SLIPPE KOMPROMISSER. FINN EN FINANSIERINGSLØSNING SOM PASSER DEG.
Hvis du er en person som ikke ønsker kompromiss, være seg på jobben eller fritiden så er MINI bilen for deg. Med smarte tjenester og nyskapende teknologi gjør den dagen din smidigere uansett om du er i byen eller «off-road». Men viktigst av alt, den er virkelig virkelig morsom å kjøre. Ikke nøy deg med en kjedelig firmabil, gå din egen vei i alle deler av livet.

MINI Annuitetslån.

Vårt lån er et annuitetslån. Det innebærer like store innbetalinger hver måned forutsatt et stabilt rentenivå.

Les mer om MINI Annuitetslån.

MINI Selectlån.

MINI Selectlån er et restverdilån hvor du selv bestemmer hvor lang første periode av lånet skal være (1,2,3 eller 4 år).

Les mer om MINI Selectlån.

Inspirasjon: Pana Mogren

Entreprenøren og multikunstneren Pana Mogrens skyr ikke unna vanskelig tilgjengelige steder, og trives best i villmarken i bratte daler og stormfulle fjelloverganger. I Panas dynamiske tilværelse er det rom for mye, men ikke for kompromisser – akkurat som MINI.

Inspirasjon: Åreguidene

MINI er ikke den eneste som gir kundene sine det lille ekstra for å gjøre det beste ut av vinteren. Åreguiderna, et av Sveriges eldste aktivitetsselskaper som drives av blant annet Jesper Johnsson, deler denne lidenskapen.