Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Lad elbil hjemme.

Den enkleste måten å lade elbilen din på, er hjemme. Alle våre bilmodeller leveres som standard med en Mode 2-kabel for lading via vanlig vegguttak. Disse kablene har en maks kapasistet på 2,3 kW. For rask og sikker lading anbefaler vi en ladeboks inkludert installasjon fra vår ladepartner E.ON. Har du en ladeboks uten fast kabel kan du benytte Mode 3-kabelen som følger med i bilen som standard.

SMART LADEBOKS INKLUDERT INSTALLASJON (LEVERT AV E.ON).

En fremtidsrettet ladeboks som passer for deg som ønsker smarte funksjoner. Ladeboksen har mulighet for lastbalansering mot resten av huset og er klargjort for smarthus integrasjon. Alltid tilkoblet nett, så ladeboksen oppdateres kontinuerlig.

Lad hjemme i vegguttak.

DSB fraråder regelmessig lading i vanlige vegg- og motorvarmeruttak siden de ikke er dimensjonert for elbillading og dermed ikke klarer jevnlig høy belastning i lang tid. Finnes det gamle eller feilaktige koblinger på eiendommen, kan det også forårsake varmgang ved høy belastning, noe som på sin side kan føre til brann. Å bruke en skjøteledning innebærer en risiko for at sikringen ikke beskytter på riktig måte, og dessuten kan den lett bli skadet hvis den havner på bakken.

MODE 2-KABEL.

Mode 2-kabelen kan brukes til lading via vanlig vegguttak, og har en maks kapasitet på 2,3 kW (10A). For lading via vanlig vegguttak anbefales en ladeeffekt på 1,4 kW (6A). Effekten kan justeres under instillingene i bilens meny. Mode 2-kabelen inngår, avhengig av modell, som standardustyr.

Lad elbil hjemme på riktig måte.

Lad elbil hjemme på riktig måte.

Lad med MINI Ladeboks.