Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI Charging.

Lad elbil på ladestasjon.

Når du er ute på veiene, lader du enkelt elbilen eller den ladbare hybriden på noen av de mange ladestasjoner som finnes i landet og verden. En del ladestasjoner har faste kabler, eller så kan du bruke den du får med. Din MINI kan ta imot opptil 50 kW ladeeffekt.

Lad med MINI Charging

MINI Charging gir tilgang til det stadig voksende nettverket av offentlige ladestasjoner i byen, på parkeringsplasser og langs veien. Ladenettverket omfatter mer enn 300.000 ladepunkter i Europa, hvorav mer enn 7.000 i Norge. Nettverket inkluderer også High Power Charging stasjoner for ekstra rask lading av din elbil. Du kan enkelt finne ladepunktene på MINI Charging-nettsiden mini-charging.com, i din MINI App eller i navigasjonssystemet i din MINI.

Registrer deg for MINI Charging.

For å starte ladingen bruker du MINI Charging-kortet eller appen. Ladekortet følger med bilen din ved utlevering og kan også bestilles separat. I bilen din følger det også med en Mode-3 ladekabel, som kan brukes på ladestasjoner som ikke allerede er utstyrt med fast ladekabel.

Registrer deg for MINI Charging og velg mellom de to ulike abonnementene, Active og Flex. Active passer godt for de som kjører mye og behøver lading langs veien. Flex passer for de som sjeldent har behov for å lade på tur.

MODE 3-KABEL.

I din nye MINI følger en Mode 3-kabel, med en ladekapasitet på opptil 11 kW, med som standard. Den 5 meter lange ladekabelen kan brukes på offentlige ladestasjoner eller din ladeboks hjemme, dersom disse ikke har fast kabel.

Lading underveis. Lad på ladestasjon.