Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

PERFEKT FOR ALLE ANLEDNINGER.

MINI Clubman kombinerer allsidighet, plass, håndverk og ytelse, og leverer overbevisende kjøring som passer i alle situasjoner. Førsteklasses materialer og inspirerende design sørger for at du kan nyte stil og komfort – uansett hvor du skal.


SELVSIKKER UTVENDIG ESTETIKK.

Nye MINI Clubman har rene linjer og skarpe konturer som sammen skaper en diskret og uttrykkfull design. Den elegante silhuetten kompletteres av et sportslig uttrykk og bred bakdel.

LED-hovedlykter med ny design og Union Jack-baklykter utstråler selvtillit og stil overalt. Og med ny og iøynefallende frontgrill, lakkfarger, felger, setetrekk og overflater, er det tid for å oppleve dens imponerende individualitet.

 

ALT DU TRENGER.

Når det gjelder plass, har nye MINI Clubmans romslige interiør plass til 5 voksne. Og den har massevis av justerbar bagasjeplass uansett hvilken type tur du har planlagt.

MINI Clubmans interiør består av førsteklasses innvendige materialer som luksuriøse seter i kvalitetsskinn i ulike farger: klassisk karbonsort, maltbrun, indigoblå og lys stålgrå. Bilen har også opplyste og bakgrunnsbelyste dørringer og flere alternativer for interiøroverflatene.

 

INTELLIGENT NETTVERK.

Midtkonsollen har en høyoppløselig 6,5" eller 8,8" (ekstrautstyr) berøringsskjerm som gir deg tilgang til informasjon og underholdning via MINI Connected.

Med MINI Connected kan du navigere på nettet, nyte Apple CarPlay, kontakte MINI Concierge Service og benytte deg av mange andre tilkoblingsalternativer.