Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Privat.

MINI Billån.

Som MINI forhandlernes eget finansieringsselskap, gleder vi oss over å finansiere kjøreglede for nye eiere av MINI. Våre finansieringsløsninger tilbyr et enkelt og bekymringsfritt bilhold, og fordi vi ønsker at du skal få et finansieringsalternativ som passer din livsstil best, kan du velge mellom MINI SELECTLÅN for brukt MINI Countryman (og MINI Countryman Plug In-Hybrid), tradisjonelt Annuitetslån eller vårt Fleksilån.

Vi kjenner den gode følelsen man får av å sette seg inn i en MINI, og vi vet at du velger din MINI først og fremst fordi den er god å kjøre, og ikke fordi det er morsomt med finansiering og papirarbeid. Denne delen tar vi oss av og sørger for at det er enkelt å finansiere hos MINI Financial Services. Bare kontakt din MINI forhandler. Selgeren tar seg av all administrasjon og du kan få svar på din kredittsøknad mens du er i butikken.

MINI NEXT: COUNTRYMAN.

MINI Selectlån.

MINI SELECTLÅN er et helt nytt lånetilbud som passer for deg som ønsker å finansiere en sertifisert bruktbil av modellen MINI Countryman og MINI Countryman Plug-In Hybrid.

Høy fleksibilitet ved endt låneperiode.

Lavere terminbeløp enn ved tradisjonelle billån.

MINI Annuitetslån.

MINI Annuitetslån er et lån som gir like store innbetalinger hver måned under lånets løpetid. En slik løsning gir deg en jevn kostnad som gjør det lett å få en god oversikt over privatøkonomien.

Fordelingen mellom renter og avdrag vil endre seg underveis. I begynnelsen av låneperioden vil rentedelen være stor, men den vil avta utover i låneperioden. Som kunde hos MINI Financial Services vil du med jevne mellomrom motta unike tilbud fra oss og MINI Norge.

MINI Fleksilån.

MINI Fleksilån er et billån som kombinerer et annuitetslån med en restverdi hvor du betaler lånet ned til en gitt restverdi i periode 1.

Deretter kan du velge å:

  • Fortsette nedbetalingen, evt. innskudd ved oppstart påvirker kun periode 1. Du kan alltid foreta ekstra innbetalinger på lånet ditt for å korte ned løpetiden eller senke terminbeløpet.
  • Refinansiere lånet ditt. Kontakt MINI Financial Services for å gjøre om periode 2 til normalt annuitetslån.
  • Selge bilen for å kjøpe en ny. Ta kontakt med oss for å innfri restgjeld og motta tilbud på ny finansiering.

Generelle betingelser

GODT Å VITE

  • Varsle MINI Financial Services om misbruk av elektronisk signaturfremstillingsdata.

    Dersom du mistenker, eller vet å ha blitt utsatt for misbruk av elektroniske signaturfremstillingsdata (e-signering) ber vi deg melde ifra til oss snarlig etter oppdagelse av dette. 

    Varsling sendes til oss via: MINIkundeservice@mini.no med emnefelt: Varsel om misbruk av e-signering.