Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI Service Inclusive

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.

Garanti

EN MINI SKAL VARE. LENGE.

En MINI er bygget for å holde, slik at du kan nyte den i mange år. Det garanterer vi. For biler importert via BMW Norge som nye biler gjelder følgende garanti:

  • 5 års nybilsgaranti
  • 12 års rustgaranti

For hele bilen (unntatt slitedeler), MINI Originaldeler og MINI Originaltilbehør gjelder vilkårene for reklamasjon slik de er nedfelt i forbrukerkjøpsloven. For kjøpere som ikke har kjøpt bilen hovedsakelig for privat bruk gjelder bestemmelsene i Lov om kjøp („Kjøpsloven“ – fra 1. Januar 1988). Disse vilkårene gjelder bare for MINI importert av BMW Group Norge.

CONDITION BASED SERVICE (CBS) – MINI-KONCEPTET.

Rigide serviceintervaller hører fortiden til. Serviceavtalene for en MINI avhenger helt av hvor hyppig, sportslig og langt du kjører den. MINI overvåker selv viktige komponenter permanent for å fastsette tidspunktet. For eksempel undersøker den bremseklossenes og bremseskivenes tilstand, og tilstanden til driftsmidler som motorolje eller bremsevæske. På bakgrunn av disse dataene beregner den tilstanden på forskudd etter spesielle algoritmer. Dermed blir du tidsnok varslet om neste service.

Du trenger ikke lenger å notere deg når det er på tide med neste oljeskift. MINI minner deg på neste nødvendige service når tiden er inne. Ønsker du likevel å følge med, er ikke det noe problem. Du kan lese av all informasjon på turtellerens check control-display eller på displayet i navigasjonssystemet til MINI.

Du trenger heller ikke å sette deg inn i detaljene rundt omfanget av servicen. Ditt MINI verksted kan straks se hvilken type service som trengs, ved hjelp av de lagrede CBS-dataene i nøkkelen til MINI. Det finnes jo virkelig mer interessante ting å huske på – for eksempel den siste rå svingen du tok med MINI.

MINI Veihjelp

Trygg reise.

Med MINI går reisen garantert videre selv etter en driftsstans. MINI Veihjelp er en veihjelpstjeneste for MINI som gjelder i hele Europa. Den sikrer at du kommer deg videre. Døgnet rundt kan du dra nytte av mobilitetstjenestene, som strekker seg så mye lenger enn vanlig veiassistanse.

Vi stiller opp døgnet rundt, 365 dager i året.
Får du driftsstans i Norge, ringer du 800 57 774.
Er du i utlandet, ringer du +47 67 80 40 58.

For biler registrert etter 1. januar 2020 gjelder MINI Veihjelp i inntil 3 år. Deretter vil du fortsatt være sikret dekning under MINI Veihjelp i opptil 10 år hvis du utfører de reglementerte servicene på et autorisert MINI serviceverksted i Norge. Dette kalles serviceaktivert veihjelp.

Biler som er registrert før 1. januar 2020 kan benytte MINI Veihjelp i opptil 5 år fra bilens første registreringsdato, deretter vil du fortsatt være sikret dekning under MINI Veihjelp i opptil 10 år hvis du utfører de reglementerte servicene på et autorisert MINI serviceverksted i Norge.

MINI Value Service

Ta vare på den du elsker.

MINI Value Service er et service- og vedlikeholdsprogram for din MINI som er eldre enn 5 år. Med MINI Value Service har du ikke bare kostnadene under kontroll, men får også den premiumservicen som gjør MINI så bra.

RETUR AV KONDEMNERTE BILER.

Bilens siste eier må levere bilen inn til et returmottak, en biloppsamlingsplass eller et godkjent gjenvinningsanlegg. Der skrives vrakmeldingen ut, slik at eieren kan avregisterere bilen. Returmottak som har avtale med Autoretur, tar imot kondemnerte biler.

Da gjelder følgende forutsetninger:
Bilen må leveres komplett (med motor/girkasse, karosseri, katalysator, elektroniske sensorer og følere, og andre vesentlige komponenter) og uten avfall.

På Autoretur sine nettsider kan du lese mer og laste ned deres Miljørapport og Miljøregnskap.