Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Tilbehør

MINI Originalhjul.

Finn sommerdekk til din modell

ALLTID KLAR FOR NYE EVENTYR.

Pålitelige dekk bør være en selvfølge uansett vær og underlag. Med sommerdekk fra MINI er du alltid klar for nye eventyr. De egner seg like godt på Autobahn som på grusveien opp til hytta. 

MINI Original komplette hjul må nemlig oppfylle over 50 kriterier for å bli godkjent. Det gir deg trygghet hele veien til bestemmelsesstedet. 

Finn vinterhjul til din modell

EN STJERNE ER FØDT.

Vi har merket de sikreste dekkene våre med en stjerne.  Kun dekk som har utmerket seg i tøffe tester, blir tildelt stjernemerket.

Dekkene er utviklet i samarbeid med produsenter som Michelin, Bridgestone og Pirelli, og du finner dem hos nærmeste MINI Service Partner. Så bare konsentrer deg om alt det spennende du har foran deg – dekkene dine trenger du ikke å ofre en tanke!

FINN RIKTIG DEKK

Vi tilbyr tre typer dekk som alle fungerer utmerket for det norske klimaet.

NORDISKE PIGGFRIE DEKK.

Piggfrie vinterdekk spesielt utviklet for nordiske forhold. Optimalt grep på is og snø, med et lavt støynivå.

Passer deg som:

  • I vintermånedene kjører på mange snødekte og isete veier og prioriterer et lavt støynivå.
  • Søker beste feste for vekslende kjøreforhold f.eks mellom by og landevei.

PIGGDEKK.

Disse vinterdekkene er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Piggene, dekkmønsteret og gummiblandingen gir maksimalt grep på is og snø.

Passer deg som:

  • I vintermånedene kjører på mange snødekte og isete veier der det plutselig oppstår glatte kjøreforhold.
  • Søker beste feste når det er veldig glatt.

EUROPEISKE PIGGFRIE DEKK.

Vinterdekk med optimalt grep og stabilitet på både tørr og våt asfalt. Utmerkede kjøreegenskaper også på snø.

Passer deg som:

  • I vintermånedene kjører på mange tørre, våte og tungt saltede motorveier.
  • Ikke kjører på mange snødekte og isete veier med vekslende kjøreforhold.

De forskjellige dekkene utmerker seg på ulike overflater. Velg de som passer best for de omgivelsene du vanligvis kjører i.

Vinterdekk

MINI dekkforsikring. Garantert kvalitet.

3 års MINI dekkforsikring inkludert.
Vi er stolte over å kunne videreformidle vår tillit til den fremragende kvalitet du som kunde vil oppleve ved originale MINI dekk og komplette MINI hjulsett. Derfor inkluderer vi en gratis MINI dekkforsikring på alle originale MINI dekk, som du kjøper hos en MINI partner. MINI dekkforsikring er gyldig i 36 måneder fra kjøpsdatoen og tilbyr deg omfattende beskyttelse. Kun dekkene forsikres. Felger omfattes ikke.

MINI dekkforsikring omfatter punktering, fortauskantskader, tyveri og vandalisme*, f.eks:
– Dekkskader forårsaket av en spiss gjenstand (f.eks. skrue eller glasskår).*
– Dekkskader forårsaket ved sammenstøt med kantstein.*

Opp til 100% kostnadsdekning.
Originale MINI dekk gir deg en garanti for topp kvalitet. Dersom uhellet skulle være ute, kontakter du enkelt og greit din MINI servicepartner. MINI dekkforsikring dekker opp til 100% av kostnadene for nye dekk.**
Denne 36 måneder garantien starter fra den dagen du kjøper dekkene hos din MINI servicepartner.

Dekkforsikring

Utviklet med omsorg

SKREDDERSØM FOR DIN MINI.

SKREDDERSØM FOR DIN MINI.

Med perfekt passform opprettholdes kjøreegenskapene, vibrasjoner unngås og risikoen for slitasje på komponenter i chassis og drivlinje minimeres.

Designet optimaliserer luftstrømmene, reduserer luftmotstanden, kjøler bremsene og holder smuss og partikler borte fra bremseskivene. Med MINI Originale vinterdekk er hele bilen dekket av garantien – også hjulene.

RUNFLAT-DEKK.

RUNFLAT-DEKK.

Med RunFlat-dekk kan du fortsette inntil 80 kilometer med 80 kilometer i timen selv om du har punktert. Ikke bare unngår du å måtte stoppe på en trafikkfarlig veiskulder – du får heller ingen overraskelser med plutselig endrede kjøreegenskaper om du skulle punktere. Samtidig gjelder mobilitetsgarantien med RunFlat-dekk. Dermed har du en garanti for alltid å komme videre. RunFlat-dekk finnes som ekstrautstyr til din MINI. Alle dekk med RFT-merket (bildet under) har RunFlat-dekk. Din forhandler gir deg gjerne mer informasjon.

RUN-FLAT TECHNOLOGY ICON

DEKKTRYKKSOVERVÅKNING.

RDC gir deg varsel om lufttrykket i noen av dine dekk endres – for eksempel om ett av dekkene mister trykk. Uoriginale hjul leveres i mange tilfeller uten dette systemet eller med systemer som ikke er kompatible med din MINI. Våger du å ta sjansen på å montere hjul som ikke er perfekt tilpasset systemene i din MINI?

* Ved kjøp av originale MINI dekk hos forhandler autorisert av MINI AG oppnår kjøperen - i en periode på 36 måneder fra inngåelsen av kjøpsavtalen – en erstatningsgaranti for skader på dekket forårsaket av spisse gjenstander, sammenstøt med kantstein, tyveri eller hærverk fra Allianz Versicherungs-AG, Königinstraße 28, 80802 München, Tyskland. Kjøperens lovpliktige garantirettigheter gjelder stadig i tillegg til MINI sin dekkforsikring og forblir upåvirket av denne. Du kan se vilkårene og betingelsene for MINI sin dekkforsikring ved å kontakte din MINI Servicepartner eller på våre hjemmesider www.mini.no
** Eksklusiv montering.