Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Kontakt forhandler

FØRSTEKLASSES SIKKERHET OG BEST MULIG GREP.

MINI ORIGINALHJUL.

MINI komplette originalhjul bestående av dekk og felg fins passende til alle eventyr, uansett årstid og underlag. Våre hjul gjennomgå omfattende og modellspesifikke tester, og de oppfyller ikke bare EU-kravene – de overgår de med over 50 oppfylte kriterier. Vi kommer alltid til å gjøre ekstrajobben som trengs for at du som MINI-eier skal ha de sikreste hjulene og kunne nyte den ikoniske MINI-gokartopplevelsen. I vår tilbehørskonfigurator kan du se våre hjul, og sende en forespørsel til din MINI-forhandler. Du kan selvfølgelig også ta direkte kontakt med din MINI-forhandler for mer informasjon og for å få hjel til å velge rett dekk og felg for din MINI.

Når du kjøper originale komplette hjul fra MINI inngår alltid 36-måneders dekkforsikring.*

SOMMERDEKK FOR ALLE EVENTYR

PÅLITELIGE DEKK. SELVFØLGELIG. Sommerdekkene våre er laget av hardere gummiblandinger, som på varme underlag gir mer kontroll med bedre grep og kortere bremselengder. Pålitelige dekk skal være en selvfølge, uansett årstid og underlag.

VINTERDEKK FOR ULIKE BEHOV

EUROPEISKE PIGGFRIE DEKK.

Vinterdekk med optimalt grep og stabilitet på både tørr og våt asfalt.

Gode kjøreegenskaper – selv på snø.

Passer deg som:

  • om vinteren kjører mye på tørre, våte og kraftig saltede motorveier.
  • ikke kjører mye på snø- eller isdekkede veier med varierende kjøreforhold.

NORDISKE PIGGFRIE DEKK.

Piggfrie degg utviklet for nordiske forhold.

Optimalt grep på is og snø med lite hjulstøy.

Passer deg som:

  • om vinteren kjører på mange snø- og isdekkede veier, og foretrekker lite hjulstøy.

PIGGDEKK.

Disse vinterdekkene er spesielt utviklet for nordiske forhold.

Piggene, dekkmønsteret og gummiblandingen sammen gir maksimalt grep på is og snø.

Passer deg som:

  • om vinteren kjører mye på veier med snø og is der kjøreforholdene endrer seg plutselig.

HJUL AV YPPERSTE KVALITET

DESIGNET TIL DIN MINI.

MINIs originalhjul bestående av dekk og felger er utformet for, med perfekt passform, beholde kjøreegenskapene, unngå vibrasjoner, og gå hånd-i-hånd med bilens chassis og drivlinjekomponenter. Hjulene er konstruert for å optimere luftstrømmen gjennom redusert luftmotstand, kjøle bremsene og blåser skitt og partikler bort fra bremseskivene.

PUNKTERING TRENGER IKKE Å STOPPE DEG.

RUNFLAT-DEKK.

Et smart valg for deg som har en MINI er våre RunFlat-dekk. Med forsterkede sidevegger har Runflat-dekk en økt stivhet som gir deg som sjåfør muligheten til å fortsette å kjøre dersom du har punktert, fordi dekket klarer seg lenge uten luft.

Med et RunFlat-dekk kan du kjøre opptil 80 km etter punktering. Det betyr at du kan fortsette å kjøre til et bilverksted, i stedet for å være nødt til å stoppe langs veien. Med RunFlat-dekk gjeller mobilitetsgarantien som en ytterligere garanti for at du som MINI-eier alltid skal komme fram.

Snakk med forhandleren din hvis du trenger mer informasjon om RunFlat-dekk fra MINI.

VÅRE SIKRESTE DEKK.

ET STJERNEKLART VALG.

Alle våre dekk er av høy kvalitet, men våre aller sikreste dekk, som godkjennes av de aller tøffeste testene, har vi markert med en stjerne. Våre stjernemerkede dekk er testet i seks hovedkategorier: sikkerhet, slitasje, komfort, effektivitet og til og med to kategorier for kjøreglede: kjøreegenskaper og sportslig håndtering. Typisk MINI! Dekkene er utviklet i samarbeid med produsenter som Michelin, Bridgestone og Pirelli, og du finner dem hos nærmeste MINI-forhandler eller MINI-verksted. Konsentrere deg om det spennende du har foran deg, og overlat tanker om dekkene til oss.

EKSKLUSIVE SOMMERHJUL.

HJUL FRA JOHN COOPER WORKS.

Vil du uppe ditt hjul-game? Ta en titt på våre eksklusive sommerhjul fra John Cooper Works. I tilbehørskonfiguratoren vår kan du se hvordan de ser ut, og sende forespørsler til din MINI-forhandler. Hvis du heller vil prate med en MINI-forhandler, er det selvfølgelig også mulig å ta kontakt med de direkte, så hjelper de deg med å få din MINI nøyaktig sånn som du vil ha den, avhengig av stil og behov.

FELGER HARDTESTET AV MINI

NÜRBURGRING-TESTER.

Originale aluminiumfelger fra MINI må gjennomgå kompromissløse holdbarhetstester på den krevende og legendariske Nürburgring. Til tross for kjøring på kantsteinkanter, ekstreme svinger i høye hastigheter, og hurtig akselerasjon og nedbremsing, skal overlegen ytelse fortsatt oppfylles.

SALTVANNSTESTER.

Vi utsetter aluminiumsfelgene for aggressiv saltvannsspray over lang tid, for å sikre langvarig korrosjonsmotstand. Dette garanterer at finishen ikke påvirkes av påkjenningene fra forskjellige årstider.

RØNTGENTESTER.

Vi gjør røntgenundersøkelser på våre velger for å oppdage gassbobler som kan oppstå under herding. Å ikke oppdage disse kan utgjøre en potensiell sikkerhetsrisiko. Undersøkelsen sikrer også høy stabilitet og et godt forsvar mot materialtretthet, som innebærer økt sikkerhet ved høy belastning.