Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Kontakt forhandler

DIN MINI. DIN STIL.

TILBEHØR TIL DIN MINI.

Som MINI-eier kan du kjøpe både funksjonelt og stilig tilbehør til bilen din. Funksjonelt tilbehør som for eksempel høykvalitetsdekk og smarte sykkelstativ eller herlige designdetaljer for både inn- og utsiden til din MINI. Uansett om du er ute etter stil, funksjon, eller kanskje begge deler, så hjelper din MINI-forhandler deg med å finne det du er ute etter. For at din MINI skal være nøyaktig sånn som du vil ha den!

Kontakt din forhandler

POPULÆRT TILBEHØR

TIL MINI COUNTRYMAN.

SMIDIG SYKKELSTATIV.

Vårt smarte sykkelstativ til MINI Countryman monteres enkelt på tilhengerfestet og kan brettes sammen og oppbevares under bagasjeromsgulvet når det ikke er i bruk. Trenger du å få tak i noe i bagasjen når syklene er på plass? Ikke noe problem, du får lett tak i det du trenger uten å måtte ta av sykkelstativet.

PAKK SIKKERT.

MINI TAKBOKS.

MINI takboks i svart eller sølv matcher designen på din MINI og er den eneste takboksen som er utviklet og testet for optimal passform og sikkerhet. Fins valgfritt med svarte eller hvite Sport Stripes. Pakk sikkert og med stil!

GODT GREP PÅ ALLE UNDERLAG.

DEKK OG FELGER.

Vi nøyer oss ikke med noe mindre enn det beste, og derfor har MINIs komplette hjul bestående av dekk og felger gjennomgått hard testing. Når du er ute på veien skal du føle at du har fullstendig kontroll over din MINI – uansett underlag.

UT PÅ TUR, ALDRI SUR.

SKI- OG SNOWBOARDSTATIV.

Å pakke ski eller snowboard for en tur er enkelt med våre ski- og snowboardstativ. For å bruke tiden i bakken eller løypa heller enn ved bilen. En. to. tre. Kjør!

LETT Å LASTE.

BESKYTTELSESPLATE FOR LAST.

Beskyttelsesplaten for last hjelper deg med å laste din MINI uten å være redd for ripe opp eller grise til støtfangerne. Smart og smidig!

ELEGANSE I BAGASJEN.

BAGASJEROMSMATTE.

Bagasjeromsmatten i Essential Black matcher allværsmatten i Essential Black perfekt, og er laget av kvalitetsmateriale som er lett å holde rent.

BESKYTT BILEN MOT SKITNE FØTTER.

ALLVÆRSMATTER.

Et komplett sett allværsmatter til for- og baksete beskytter din MINI enkelt mot å bli skitten. Mattene er pent designet i Essential Black med diamantmønster og kontrastsøm og et håndtak i MINI-design.

JOHN COOPER WORKS-TILBEHØR.

SIKRE STILEN PÅ BILEN.

Nå kan nesten alle MINI-eiere ha tilbehør fra John Cooper Works. Legg til sportsbremser, sidespeildeksel i karbon, sportslige side- og takstriper, eller hvorfor ikke et sportsratt i eksklusivt alcantaraskinn? Uansett hva du velger får din MINI et barskt, baneinspirert utseende med John Cooper Works.

MINI ORIGINALHJUL.

ET GODT SETT MED HJUL KAN VÆRE HELE FORSKJELLEN.

Med komplette originalhjul fra MINI, bestående av både dekk og elg, kan du la eventyrene avløse hverandre. Våre komplette hjul bestående av dekk og felg gjennomgår mange tester og oppfyller over 50 kriterier innen de godkjennes. Alt for å levere sikkerhet av ypperste klasse og best mulig grep, uansett om veien er tørr, våt eller glatt. Velg blant våre komplette sommer- og vinterhjul, eller noen av våre John Cooper Works lettmetallfelger for et skikkelig tøft utseende. Fordi pålitelige hjul skal være en selvfølge.

NIGHT JACK DESIGNTILBEHØR.

BESKYTTELSE OG STIL I ETT.

Night Jack-kolleksjonen byr på tiltalende og eksklusivt tilbehør i en mørkere stil. Kolleksjonens takklistremerke gir ikke bare MINI-en din en unik stil ovenfra. Klistremerket av høy kvalitet, som er perfekt skreddersydd, hjelper også med å beskytte mot skader fra sollys og bilvaskeanlegg. Ta kontakt med din MINI-forhandler for å se hele utvalget.