Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

mini value service.

Hvorfor Value Service?

MINI Value Service er et service- og vedlikeholdsprogram for din MINI som er eldre enn 5 år. Med MINI Value Service har du ikke bare kostnadene under kontroll, men får også den premiumservicen som gjør MINI så bra.

Den smartere måten å få den beste servicen.

Hvorfor har din MINI alltid gjort deg så glad? Det er fordi dere er perfekte for hverandre!
Uansett hva slags opplevelser du og din MINI har delt, kan din MINI verksted med MINI Value Service tilby deg en rekke servicepakker. Du kan stole på at med MINI Value Service får din MINI får den beste service til reduserte pakkepriser som er tilpasset bilens behov.

Utvid kjøreegenskapene med MINI-kompetanse og deler med 2 års garanti.

Med god servicekvalitet opprettholdes verdien på din MINI. Du drar nytte av fagkompetansen og erfaringen til våre servicemedarbeidere og MINI Originaldeler med to års garanti til gunstige priser.

Finn ditt MINI Serviceverksted

Vi tillbyr disse Value Service pakker.

OLJESERVICE, INKLUDERT SKIFTE AV MIKROFILTER.

MINI Original motorolje er perfekt tilpasset MINI-motorene, og har mange viktige funksjoner. Servicen er behovsbasert, slik at MINI motoroljen med høy kvalitet bare skiftes når det er nødvendig. Dermed har du en sprek motor i lang tid.

Tilbudet omfatter: Skifte av oljefilter og motorolje utført av MINI spesialister - Kildesortering av brukt olje og brukte filter.
Når du får en oljeservice vil vi også skifte mikrofilteret, som sikrer optimal luftkvalitet i ditt klimaanlegg.

Bremseklosser foran inkludert bremseklosser og sensor.

Bremseskiver og -klosser byttes ut med originale MINI bremseskiver og -klosser som er tilpasset din MINI modell. Komponentene arbeider perfekt sammen og sørger for optimal bremseeffekt. En spesiell materialkombinasjon gir de originale bremseskivene og -klossene svært høy bremseeffekt.

Tilbudet omfatter: Skifte av bremseskiver og –klosser utført av høyt utdannede mekanikere. Hjul, bremseklosser og –skiver demonteres. Relevante komponenter renses grundig før nye bremse bremseskiver, -klosser og sensor monteres. Hjulene monteres igjen og bremsevirkningen kontrolleres.

Skifte av batteri.

Den gamle batteriet byttes ut med nytt originalt MINI batteri. MINI spesialistene registrerer det nye batteriet i bilen, slik at alle komfortfunksjoner som er avhengige av strøm fra batteriet, virker som de skal.

Tilbudet omfatter: Skifte av batteri utført av MINI spesialister - Batteriet registreres, slik at alle komfortfunksjoner virker som de skal - Kildesortering av brukte batterier.

Inspeksjon I.

Behovsbasert inspeksjonsservice på bilen inkludert MINI oljeskiftservice og flere sikkerhetskontroller i henhold til MINIs standarder, bl.a. av bremser, dekk og karosseri. Ta kontakt med ditt MINI Serviceverksted for nærmere informasjon.

Tilbudet omfatter: Omfattende kontroller i henhold til MINIs standarder (bremser, karosseri, lykter osv.) - Oljeskift inkludert oljefilter og mikrofilter, kildesortering av brukt olje - Ved behov: etterfylling av kjølevæske.