Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid.

ESSENTIAL fra 432.700 kr.

DRØM STORT.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid utnytter kraften til å skape en spennende, men likevel bærekraftig, kjøreopplevelse. Med sin gjennomtenkte design og presisjonsteknologi utfordrer den alt du trodde du visste om hybridkjøring. Ved å oppnå den perfekte balansen mellom kraft og effektivitet, henter du de beste fordelene med begge drivverk.

ALL4 Firehjulsdrift | AUT | Navigasjon | 220 hk | 0-100 km/h: 6.8 s | 52 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

Privatleie/leasing pris: Essential Edition fra 3.490/mnd*. 44.530 kr inskudd.

*Startleie/etableringsgebyr: kr 50.018,- ink. MVA. Totalpris kr 175.658,- vil variere med rentenivået. 30000 km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing hos MINI Financial Services.

Høydepunkter

OPP TIL 52 KM.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrids siste generasjons batteri har en økt kapasitet til 10,0 kWh – som vil ta deg opp til 52 km i ren elektrisk modus. Det betyr at du kan redusere de daglige driftskostnadene. Og den perfekte allrounderen for by og land gir deg det rene elektriske alternativet – det betyr at du lokalt kan nyte utslippsfri mobilitet.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in hybrid kjøring – bensin og elektrisk

FIREHJULSDRIFT. ALL WAYS.

Når du har gjort innkjøp for helga, hvorfor ikke ta turen til fjellet eller kysten - med følge med den kraftige plug-in hybridmotoren. Med sin elektriske All4 firehjulsdrift er den like mye hjemme i bygater som på fjellveier. Med en total rekkevidde på opptil 500 km, er det ingen grense for hvor den kan føre deg.

INSPIRIRERENDE INNSIDE.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid er fullpakket med smarte detaljer som gjør kjøreturen morsommere enn noen gang. Når du velger MINI, har du gjort et godt valg. Kom inn, se deg rundt – og føl deg inspirert.

MINI Countryman plug-in hybrid – digital insturmentering – instrumentdisplay

MULTIFUNKSJON INSTRUMENTDISPLAY.

Vår nye MINI-instrumentgruppe er tilgjengelig som en del av MINI Connected Media-pakken eller høyere, og erstatter det konvensjonelle speedometeret. Estetisk tiltalende, i elegant Black Panel design og plassert i din direkte siktlinje, gir den nøkkelinformasjon i en karakteristisk, moderne skjerm. Den skarpe 5,0” digitale skjermen og diplayene som tilhører den gir detaljer som hastighet, tanknivå, kjørelengde, temperatur og navigasjonsinstruksjoner. En lekker sak, den er skreddersydd for perfekt å utfylle den karakteristiske MINI, en høyoppløselig berøringsskjerm som sitter akkurat til høyre for den.

MINI Countryman Hybrid – frontgrill – design

OMDESIGNET FRONTGRILL.

Din MINI Countrymans storslåtte holdning pyntes ytterligere av den nye, forbedrede frontgrillen og støtfangerdesignet. Grillen er i en kraftig utførelse, og er tilgjengelig i krom eller den nye Piano Black (tilleggsutstyr).

MINI Countryman PHEV – bakre støtfanger – design

NYTT DESIGN FOR BAKRE STØTFANGER.

Den storslåtte holdningen til den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid har blitt pyntet enda mer på av sin nye, forbedrede bakfanger. Raffinert med en dristig, slående kontur som er lysende i karosseriets farge, gir den mer balanse i formen og bidrar til MINIs aerodynamiske design. Dette kompletteres perfekt av den bakre diffusoren som understreker det kraftige sportslige utseendet.

Fem stjerner
i Euro NCAP.

MINI Countryman har allerede fått høyeste karakter, fem stjerner, i Euro NCAP. Nå har bilen også fått høyeste score i den amerikanske kollisjonstesten utført av sikkerhetsinstituttet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Som ekstrautstyr kan MINI levere kollisjonsvarsler med nødbremsefunksjon.

MINI CONNECTED.

MINI Connected bringer neste nivå tilkobling til din MINI med et bredt spekter av intelligente tjenester og apper. Den tilbyr en rekke alternativer for å navigere, kommunikasjon og spille musikk – alt med en fantastisk skjerm og intelligent, berøringsfri stemmekontroll. Den kommer i to pakker. Se hvilken som passer best for deg.

Bli kjent med MINI Countryman Plug-In Hybrid

Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid.

 

Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid.

 

PLASS TIL OVERS.

MINI Driving Modes.

Performance.

Lade din MINI.

LADING.

UKOMPLISERT LADING.

Et høyteknologisk lithium-ion batteri driver MINI Countryman Plug-In Hybrid, mens et avansert kjølesystem hele tiden passer på at batteriet holder korrekt temperatur. Der med leverer batteriet maksimalt med strøm – samtidig som levetiden maksimeres. Å lade er enkelt, enten hjemme eller på farten. Lukk opp ladeporten og plugg bilen inn. En LED-ring rundt ladeporten tennes og indikerer hvor langt du har kommet i ladeprosessen.

LAD HJEMME.

Hjemme kan du lade din MINI over natten. Den beste måten er å bruke den medfølgende ladekabelen. Den plugger du enkelt inn i et støpsel. Ladetiden varierer mellom alt fra to til åtte timer, og styres av hvor mange ampere du kan trekke i ditt elektriske anlegg og batteriets nivå når ladingen startes.

OFFENTLIGE LADESTASJONER.

Ute på veien kan du enkelt lade din MINI med en ladekabel spesielt laget for offentlige ladestolper. Denne finnes som MINI originalt ekstrautstyr. Kontakt din MINI-forhandler for mer informasjon.

FUNKSJONER

 • Kjøreprogram
 • TEKNISKE DETALJER
 • Tilbehør

AUTO EDRIVE.

Auto eDrive er kjøreprogrammet som automatisk velges hver gang du setter deg inn bak rattet. Programmet bestemmer selv den optimale utnyttelsen av drivlinjen, basert på hastighet, akselerasjon og batterinivå. Med 7 prosent, eller mer, igjen av batteriets kapasitet kan du kjøre på strøm. Da slipper du ikke ut CO2 eller bruker drivstoff – og forbrenningsmotoren holdes avstengt frem til du trenger den. Dersom batterinivået er under 7 prosent oppfører Auto eDrive seg annerledes. Fortsatt kan du kjøre på strøm, men bare med moderat akselerasjon og i hastigheter under 30 kilometer i timen. Ved konstant hastighet i hastigheter under 88 kilometer i timen kan bilen også gå helelektrisk.

MAX EDRIVE.

Velger du MAX eDrive tvinger du bilen til å gå på strøm. Bare ved kick-down startes bensinmotoren. Ellers kjører du helt utslippsfritt og uten å forbrenne en dråpe drivstoff.

SAVE BATTERY.

Vil du spare på strømmen til du er fremme I byen? Ikke noe problem. I kjøreprogrammet SAVE BATTERY er det nettopp det du gjør. I dette kjøreprogrammet lader bensinmotoren batteriene – eller sørger for at de ikke faller under 90 prosent. På den måten kan du la bensinmotoren ta seg av jobben på landeveien og spare strømmen til der du trenger den mest – nemlig i byen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – bagasjeromsplass – plass til bagasje

JUSTERBAR BAGASJEROMSPLASS.

MINI Countryman Plug-In Hybrid er bygget for å imøtekomme alle typer turer i byen og på landet. Baksetene foldes for å gi ekstra bagasjerom eller benplass, slik at du raskt og enkelt kan bruke opptil 1.275 liter rom til å fylle bagasje for ethvert eventyr.

MINI F60 hybrid – interiør – seter

VARIABLE SETER.

Den romslige bagasjerommet gir god plass til dine planer. Og når baksetene er foldet inn i 40/20/40-konfigurasjon, kan den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid ta imot last som er lang, høy, bred eller klumpete.

MINI Countryman phev– hevet seteposisjon – justerbar setehøyde

HEVET SETEHØYDE.

De elektrisk justerbare setene kan justeres individuelt og tilbyr komfortabel korsryggstøtte for å sikre enestående sittekomfort, slik at du kommer frem avslappet og uthvilt. Dessuten kan du lagre to forskjellige individuelle konfigurasjoner med minnefunksjonen (tilleggsutstyr). Du kan glede deg over en sunn ortopedisk sittestilling som reduserer belastningen på ryggmusklene - noe som gjør det til en spesielt verdifull funksjon på lange reiser.

MINI F60 Hybrid – sett bakfra – enkel åpning

ENKEL ÅPNING.

Hendene dine er fulle, men du må åpne bagasjerommet? Bare bruk føttene. Takket være Comfort Access og Easy Opener-funksjonen (tilleggsutstyr) i forbindelse med den automatiske bakluken, kan du åpne bakluken på MINI Countryman med en rask, rett bølge med foten under den bakre støtfangeren.

MINI Countryman PHEV – bagasjeromsnett – lagring

BAGASJEROMSNETT.

En smart idé som ofte blir oversett. Bagasjeromsnettet gir pålitelig beskyttelse til alle former for bagasje som krever ekstra stabilitet og støtte. Denne sorte nettingen kan festes til festepunktene i bagasjerommet. La ingenting gli gjennom nettet.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – piknikbenk – bord

MINI PIKNIKBENK.

Underhold med stil på den komfortable piknikbenken for to. Denne myke 2 seters benken kommer med en beskyttelsesklaff for støtfangeren, slik at du holder deg ren når du setter deg ned for å ta en pause fra din vandring i naturen. Den er festet med knapper under det variable bagasjeromsgulvet og kan enkelt lagres. Bare legg den på kanten til bagasjerommet, og du er klar til å nyte dagen. Glede.

mini countryman phev – originaldeler – tilbehør

MINI ORIGINALDELER & TILBEHØR.

Utforsk det brede utvalget av originaldeler og tilbehør som er tilgjengelige for å gjøre din MINI enda mer personlig – fra høykvalitets lettmetallfelger, unik utvendig Detailing til vårt utvalg av kule klistremerker og striper. Velg MINI originaltilbehør. Det er tilpasset bilen og gir deg uendelige muligheter til å tilpasse din MINI til deg.

INSPIRIRERENDE INNSIDE.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid er fullpakket med smarte detaljer som gjør kjøreturen morsommere enn noen gang. Når du velger MINI, har du gjort et godt valg. Kom inn, se deg rundt – og føl deg inspirert.

MINI F60 hybrid – setetrekk – skinnseter

PREMIUM SKINNTREKK.

Innvendig i MINI Countryman Plug-In Hybrid kommer komforten først, der interiøret tilbyr et enestående utvalg av materialer, med seter av mykt skinn i topp kvalitet, og en følelse av velvære. Nå er til og med det mest røffe terrenget en øvelse i komfort og stil.

MINI Countryman hybrid – colour lines – cockpit innkapsling, dørinnramming, kontraststriper

COLOUR LINES.

Din MINI er et ekte stilikon med særegne og moderne interiørdetaljer. Color Line består av dørpanelet og armlenets overflater samt kneputer under dashbordet. Det gir deg en fantastisk måte å gi din MINI et personlig preg på, og sette opp et engasjerende visuelt kontrastplan med nesten alle andre farger du velger for interiøret. Det er tilgjengelig i disse iøynefallende tonene: Hazy grå, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black og den nye Shaded Silver.

MINI F60 Hybrid – Harman Kardon in-car audio – HiFi

HARMAN KARDON SOUND EXPERIENCE.

The sound of (e)motion. Harman Kardon-designet in-car sound sørger for at de kraftige høyttalere i MINI gir deg en skarp, naturlig, kraftig lydgjengivelse som vil glede selv de mest kresne ører.

MINI Hybrid – dashbord display – Head-Up Display

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Bare ett trykk på en knapp på MINI Center-instrumentet og dette uttrekkbare full-farge displayet vises fra dashbordet rett i synsfeltet ditt. Du kan se hastigheten din, følge navigasjonsanvisninger, få underholdningsinformasjon – og også advarsler – uten å ta blikket av veien. Det gjennomsiktige displayet er også enkelt å lese i direkte sollys. Informasjonen som vises, høyde, rotasjon og lysstyrke kan alle justeres via menyen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – taktrekk – innvendig tak

TAKTREKK.

Taktrekket i anthrasitt skaper en harmonisk atmosfære i interiøret i enhver MINI. Og solskjermene, som inneholder innerbelysningen, de to håndtakene i taket bak og A-, B- og C-stolpene kommer også i antrasitt.

DER STYRKE MØTER STIL.

Ved å blande et unikt, robust utseende og maskuline proporsjoner med en eventyrlig ånd, har vi skapt en allrounder der det naturlige hjemstedet er både på den moderne bygaten og landeveien. Den er tilgjengelig i 9 forskjellige farger og offset med subtile elektriske detaljer.

MINI F60 hybrid – baklyktor – Union Jack

UNION JACK BAKLYS.

På samme måte som MINI er Union Jack upåvirket av tiden og er symbolet på en lang og rikholdig historie. Disse unike LED-baklysene er designet for moderne kjøring og er en hilsen til røttene våre, og danner en todelt LED Union Jack som er innkapslet i en Piano Black ramme.

MINI PHEV – sidedekor– ladeport gul

SIDEDEKOR OG LADEPORT.

Disse slående sidedekorene gir ikke bare MINI en forbedret personlig eleganse på utsiden. Venstre sidedekor har også ladeuttaket bak klaffen, som lyser når den er koblet til. En LED-lysring på ladeporten lyser, og indikerer forskjellige faser i ladeprosessen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – sorte design-detaljer – sort tak, speilhus, sorte hjul

NY PIANO BLACK DESIGNDETALJER.

Elegante, høyglansede Piano Black-designdetaljer gir stil og utstråling til omgivelsene til front- og baklys, dørhåndtak og den nye grillen til din MINI Plug-In Hybrid Countryman. Denne klassiske finishen forbedrer dristig MINIs ikoniske utseende og holdning. Den stilige MINI Countryman-betegnelsen i Piano Black på bagasjerommet gir en unik personlig touch til bilen din. Inntrykket kan forstørres ytterligere når det kombineres med andre sorte utvendige komponenter - som et sort tak, speilhus, sorte hjul eller sorte panserstriper.

MINI Cooper Hybrid – LED frontlykter – adaptive lykter

ADAPTIVE LED FRONTLYKTER.

Det smarte nye designet på våre LED-lyskastere (standard på nye MINI Countryman) gir en følelse av distinksjon og et høyere sikkerhetsnivå til din MINI. Du kan også utstyre MINI med de nye, adaptive LED-frontlyktene (tilleggsutstyr) med matrise-funksjon. Disse gir optimalt lys under svake lysforhold og sideveis (lateral) belysning når du svinger. Så du ser deler av veien du kanskje har gått glipp av. Hvis frontkameraet til din MINI oppdager møtende kjøretøy, vil den automatiske dipp-funksjonen deaktivere matrise fjernlys-segmenter for å forhindre blending av andre trafikanter.

MINI PHEV – ALL4 utvendig optikk – pakke

MINI ALL4 UTVENDIG STYLINGPAKKE.

Hever terrengfaktoren og understreker den robuste, eventyrlige imagen til din MINI Plug-In Hybrid. Med MINI ALL4 optiske utvendige pakke (tilleggsutstyr), legger du til en differensiert støtfanger bak og foran med dekorative elementer og underkjøringsbeskyttelse i matt aluminium utseende.

Utstyrsnivåer

Parkeringsassistent

ESSENTIAL.

Ved å velge utstyrspakken "Essential" gjør du din MINI mer personlig og får alle de grunnleggende funksjonene man ønsker seg i en bil. Den inneholder blant annet PDC foran og bak, parkeringsassistent, sportsratt i skinn, fartsholder med bremsefunksjon, Connected Media med 6,5" berøringsskjerm, smarte og stilige lyssystemer med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, midtarmlene foran, høydejustering av passasjersetet foran, oppbevaringsrom og velurmatter.

Inside

EXPERIENCE.

Utstyrspakken "Experience" består av utstyr som gjør MINI enda mer sporty og attraktiv. Den inneholder alt fra "Essential" pluss smarte tillegg som bagasjeromsnett, sportsseter foran, Connected Navigation, Comfort Access-system, avblendbare speil innvendig, 17" lettmetallfelger av typen Vent Spoke, Excitement Package – en innvendig lyspakke i flere farger gjør det mulig å velge belysning etter humør og gir opplyste dørhåndtak, velkomstbelysning m.m. – og MINI Yours opplyste interiørlister som muliggjør opplyst panel i kupeen, noe som både øker trivselen og gjør mørkekjøring mer behagelig.

Head-up display

MAXIMISE.

Med "Maximise"-pakken får du en virkelig kul MINI med et utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet, og med teknologi som gjør at du kan holde kontakten med omverdenen mens du kjører. I tillegg til alt utstyret fra "Essential" og "Experience" får du innvendig og utvendig speilpakke med innfellbare sidespeil, MINI Connected Navigation Plus, Head-up Display, ryggekamera, Harmon Kardon-høyttalere, adaptiv fartsholder med bremsefunksjon, MINI Yours-skinn, MINI Driving Modes samt kjøreassistent med fjernlysautomatikk og system for kollisjonsvarsling.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    cooper se all4 plug-in hybrid*
  Seter 5
  Bagasje størrelse  405-1275 L
  Dører 5
  Tank størrelse  36 L

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Dimensjoner

    cooper se all4 plug-in hybrid*
  Bredde 1822 MM 
  Total vekt  1760 KG 
  Lengde  4299 MM
  Høyde  1559 MM
  Akselavtand 2670 MM

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Drivverk og miljø

    cooper se all4 plug-in hybrid*
  Antall sylindre 3
  Sylindervolum 1499 CM³
  Effekt 220 HP 
  Omdreininger 220 + 165 = 385 NM 
  Drivstoff type bensin + el 
  0 – 100 KM/H 6,8
  FORBRUK l/100 km WLTP** 1,7
  CO2 G/KM WLTP** 40

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

  Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  **Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.mini.no/nedlastninger/. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.