Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

POWER TRIP - LADBAR MINI.

NYE MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID, ALL4.

Fres på jobb med helelektrisk drift og røm byen i helgen. Alt er mulig takket være firehjulsdrift og vår helt nye ladbare drivlinje. Med en ren elektrisk rekkevidde på inntil fire mil. Med MINI Cooper S E Countryman ALL4 er det ingen grenser for hva du kan oppleve bak rattet. Glem alt du trodde du visste om bærekraftig bilisme – i MINI er det morro!

STANDARD
224 hk – ALL4 firehjulstrekk -  Automat – Navigasjon – Velg mellom 9 forskjellige farger – 17’’ Aluminiumsfelg – Sportsratt – Driving Modes - Og mye mer.

PRIS
Fra 2 295 kr/måned med 88.571 NOK i innskudd.*

*Startleie/etableringsgebyr: kr 94 059,- ink. MVA. Totalpris kr 176 679,- vil variere med rentenivået. 30 000km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing.

 

Tilbud Brosjyre MINI TO GO Bygg din MINI

NOE FOR ALLE.

HIGHLIGHTS

FOR URBAN LIVSSTIL.

Perfekt for urbane kjøreturer hvor du kan kjøre de kortere turene på ren elektrisitet. Hold ditt CO2-fotavtrykk lavt - og støyforurensningen på et minimum. CO2-utslipp 55 g/km ved blandet kjøring.

HIGHLIGHTS

I DET DAGLIGE.

Nyt en komfortabel kjøretur med lavt innvendig støynivå i din MINI, og kos deg med at pendling med ett ble langt mer lønnsomt. MINI Cooper S E Countryman ALL4 har et forbruk som er betydelig lavere enn hva tradisjonelle biler kan vise til på en typisk reisevei mellom jobb og hjem. Nå kan du pendle med stil – uten CO2-utslipp, og du kan starte dagen med et fulladet batteri og muligheten for hele-elektrisk kjøring opp til 40 kilometer. Lad din MINI mens du er på jobb – så kan du kjøre CO2-nøytralt når du skal hjem igjen også.

HIGHLIGHTS

PÅ LANGTUR.

Bensintanken på 37 liter fyller du like enkelt som på en tradisjonell personbil. Den gir deg friheten til å kjøre akkurat dit du vil, uansett hvor langt det er. Med SAVE Batteri programmet sparer du strøm til når du svinger av motorveien og kjører inn i byen. Velg MAX E-drive for å skru av bensinmotoren og for å bruke batteriet de siste kilometerne frem til dit du skal. Slår du rekkevidden fra elmotoren og bensinmotoren sammen når du rundt 496 kilometer. Firehjulsdriften gir optimalt grep.

SIKKER MINI

FEM STJERNER
I EURO NCAP.

Den nye MINI Countryman har allerede fått høyeste karakter, fem stjerner, i Euro NCAP. Nå har bilen også fått høyeste score i den amerikanske kollisjonstesten utført av sikkerhetsinstituttet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Som ekstrautstyr kan MINI levere kollisjonsvarsler med nødbremsefunksjon.

 

LAD.

UKOMPLISERT LADING.
Et høyteknologisk lithium-ion batteri driver MINI Cooper S E Countryman ALL4, mens et avansert kjølesystem hele tiden passer på at batteriet holder korrekt temperatur. Der med leverer batteriet maksimalt med strøm – samtidig som levetiden maksimeres. Å lade er enkelt, enten hjemme eller på farten. Lukk opp ladeporten og plugg bilen inn. En LED-ring rundt ladeporten tennes og indikerer hvor langt du har kommet i ladeprosessen.

LAD HJEMME.
Hjemme kan du lade din MINI over natten. Den beste måten er å bruke den medfølgende ladekabelen. Den plugger du enkelt inn i et støpsel. Ladetiden varierer mellom alt fra to til åtte timer, og styres av hvor mange ampere du kan trekke i ditt elektriske anlegg og batteriets nivå når ladingen startes.

OFFENTLIGE LADESTASJONER.
Ute på veien kan du enkelt lade din MINI med en ladekabel spesielt laget for offentlige ladestolper. Denne finnes som MINI originalt ekstrautstyr. Kontakt din MINI-forhandler for mer informasjon.

KJØREPROGRAM.

Bruk eDrive-bryteren til enkelt å skifte mellom bilens ulike kjøreprogrammer. Velg mellom AUTO eDrive, MAX eDrive eller Save Battery. Velg det som passer deg best!

KJØREPROGRAM.

AUTO EDRIVE.

Auto eDrive er kjøreprogrammet som automatisk velges hver gang du setter deg inn bak rattet. Programmet bestemmer selv den optimale utnyttelsen av drivlinjen, basert på hastighet, akselerasjon og batterinivå. Med 7 prosent, eller mer, igjen av batteriets kapasitet kan du kjøre på strøm. Da slipper du ikke ut CO2 eller bruker drivstoff – og forbrenningsmotoren holdes avstengt frem til du trenger den. Dersom batterinivået er under 7 prosent oppfører Auto eDrive seg annerledes. Fortsatt kan du kjøre på strøm, men bare med moderat akselerasjon og i hastigheter under 30 kilometer i timen. Ved konstant hastighet i hastigheter under 88 kilometer i timen kan bilen også gå helelektrisk.

KJØREPROGRAM.

MAX EDRIVE.

Velger du MAX eDrive tvinger du bilen til å gå på strøm. Bare ved kick-down startes bensinmotoren. Ellers kjører du helt utslippsfritt og uten å forbrenne en dråpe drivstoff.

KJØREPROGRAM.

SAVE BATTERY.

Vil du spare på strømmen til du er fremme I byen? Ikke noe problem. I kjøreprogrammet SAVE BATTERY er det nettopp det du gjør. I dette kjøreprogrammet lader bensinmotoren batteriene – eller sørger for at de ikke faller under 90 prosent. På den måten kan du la bensinmotoren ta seg av jobben på landeveien og spare strømmen til der du trenger den mest – nemlig i byen.

DESIGNET I DETALJ.

DESIGN.

GULT S-MERKE.

Den elektriske versjonen av det klassiske, røde, S-merket er gult på MINI Cooper S E Countryman ALL4. Budskapet er det samme, men med økt bærekraft.

DESIGN.

SIDEPANEL.

Sidepanelet på venstre side skjuler ladeporten. Den lyser opp når du plugger bilen inn.

DESIGN.

INTERIØR

Interiør i leather Cross Punch Carbon black. La disse svært komfortable skinnsetene i skinn (ekstrautstyr) fange deg opp når du trykkes tilbake av akselerasjonskreftene i den lynraske MINI Cooper S E Countryman ALL4.

DESIGN.

18’’ BLACK PIN SPOKE FELGER.

18-toms Black Pin Spoke felger i aluminium får din MINI Cooper S E Countryman ALL4 til å gnistre – samtidig som de gir bilen en distinkt aura av eleganse.

DESIGN.

E-MERKE.

Det knallgule e-merket bak på bagasjeluken er en klar beskjed til de som forsøker å holde følge med deg. Om de rekker å lese det...

DESIGN.

E-INSTRUMENT

E-instrumentet lar deg følge med på ladenivå, batterikapasitet og kraftflyt. Instrumentet erstatter den tradisjonelle turtelleren.

DEN NYE MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID.

FILM.

20 sek.

Design

Driving

ALL4.

Uansett vær beholder du kontrollen. Firehjulsdriften overfører kreftene trinnløst mellom drivakslene for å gi optimalt grep, samtidig som det tar hensyn til din kjørestil og tilgjengelig friksjon mot underlaget. Og i de virkelig tøffe situasjonene, hvor du kjører i gjørme eller i snø, kan alle motorens krefter overføres til bakakselen om det er det som skal til for å få deg videre.

TILBEHØR.

Uansett hvordan du best foretrekker din MINI Countryman har vi utstyret. Velg mellom ulike vinterhjul med dekk tilpasset nordiske vintre – og vil du ha punkteringsfrie dekk (RunFlat) leverer vi det også. I tillegg kan du utstyre din Countryman med skistativ, takboks med sportslige fartsstriper, sammenleggbar sykkelholder eller LED-ekstralys. Og om ikke det er nok – hvorfor ikke kombinere 19-toms rallyfelger i Aspen White med kontrastfarge på taket? Velg MINI originaltilbehør. Det er tilpasset bilen og gir deg uendelige muligheter til å tilpasse din MINI til deg.

MINI Originaltilbehør

Utstyrsnivåer.