Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

MINI 3-dører.

Den første klassiske MINI var bilen for generasjonen som elsket kjøreglede. Den nyeste MINI med tre dører er dens barske arvtaker, komplett med den beste teknologien, ingeniørkunst fra BMW og et skreddersydd interiør.

Pris fra 247.300,-

Bestill prøvekjøring

fra kr 3.515 pr. mnd

MINI TO GO – Privatleasing.

MINI TO GO er den enkle måten til privat bilhold. Du kjører din MINI i tre år og betaler for drivstoff og forsikring. Servicekostnader er en del av pakken – du bare henter bilen. Dermed kan du nyte din MINI helt uten bekymringer.

BEREGN MÅNEDSKOSTNAD

Highlights

TwinPower Tubro.

Med TwinPower turbo motorer fra BMW, kombinerer MINI legendariske kjøreegenskaper med ingeniørkunst i verdensklasse.

Highlights

ENGLAND MØTER TYSKLAND.

Opplev kombinasjonen av britisk håndverk og tysk kvalitet, takket være BMWs ingeniørkunst i verdensklasse.

Highlights

GOKARTFØLELSEN.

Med hjulene godt plassert ut til sidene ligger MINI som en gokart på veien.

Highlights

MINI 3-dører

se mer

MINI 3-dører.

FILM.

Liten bil. Stor glede. Tredje generasjon MINI med tre dører har ikke bare vokst, den har også blitt mer moden siden lanseringen i 2001. Samtidig har kjøregleden blitt forsterket med helt nye MINI Driving Modes (kjøreprogrammer) der du kan tilpasse bilens kjøreegenskaper og interiørbelysning etter ditt eget humør.

se mer

MINI 3-dører.

The MINI Hatch.

Features.

  • Ytelser
  • Teknikk
  • Sikkerhet
  • Design

TRE KJØREMODUS.

Velg mellom tre forskjellige kjøremodus. Sport, for den maksimale gokart-følelsen, Green for mest mulig effektiv kjøring og Mid for den perfekte balansen.

Seks-trinns automat.

Den automatiske girkassen byr på silkemyke og presise girskift. I Cooper S kan du i tillegg velge Steptronic som gir deg muligheten for enten å gire selv eller å la elektronikken ta føringen. Ved hjelp av padler på rattet øker du kjøregleden med en fingerbevegelse der du girer manuelt samtidig som du nyter styringens presise tilbakemeldinger.

DYNAMIC STABILITY CONTROL.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

TWINPOWER TURBO MOTORER.

MINI drar alle fordeler av å være en del av BMW-familien. Med kompetansen fra ingeniørene i München, har MINI 3-dører fått den potente, prisbelønte Twinpower Turbo punch motoren.

MINI CONNECTED.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon. En 6.5¨ skjerm er standard for MINI.

SPOTIFY®, PANDORA® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Pandora, Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI 3-dører er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

NAVIGASJON MED REAL TIME TRAFFIC.

Kom frem dit du skal med minst mulig stress. Navigasjonssystemet gir deg sanntids- trafikkoppdateringer underveis.

TOUCHPAD MED HÅNDSKRIFT-GJENKJENNELSE.

MINI Connected XL gir deg kontroll ut til fingerspissene. Bruk enkle knapper, eller bruk fingeren til å skrive på touchpaden. Du kan for eksempel legge inn reiserute eller finne frem yndlingssangen.

LED FRONTLYKTER MED KURVELYS.

Takket være det automatiske level-systemet justerer hovedlysene vinkel i forhold til veien, basert på bilens hastighet og belastning. I tillegg følger kurvelyset rattutslaget, noe som gir deg optimal sikt.

ADAPTIV CRUISE CONTROL.

Med adaptive cruise control og on-board kamera opprettholder du en jevn avstand mellom deg og bilen foran. Hastigheten justeres, samtidig som det gjøres rede for kurver og bakker.

HEAD-UP DISPLAY.

Med inspirasjon fra cockpit-teknologi fra jetfly, viser den uttrekkbare skjermen viktig informasjon som hastighet, navigasjonsinstrukser, stereo og andre varsler.

8 TO-TRINNS KOLLISJONS­PUTER.

Med flere kollisjonsputer begrenses kollisjonens alvorlighetsgrad. I MINI kan du få to foran, to bak, to ved kne og to takmonterte side-kollisjonsputer. Disse justerer seg automatisk og bidrar til å beskytte deg og dine passasjerer fra potensielle farer.

AVANSERTE 
BREMSER.

Slipper du gasspedalen raskt forbereder bremsene seg på en nødsituasjon, og er det vått ute tørkes skivene automatisk slik at du alltid har optimal bremseeffekt.

Cornering brake control.

Sørger for optimalt veigrep når du må bremse i skarpe svinger.

ULTRA-RIGID BODY WITH MULTIPHASE STEEL FRAME.

En svært sterk ramme laget av andre-generasjons flerfaset stål, forsterket med austenitt og nanopartikler bidrar til å beskytte deg og dine medpassasjerer.

SKREDDER­SYDD FØRER­MILJØ.

Fra den håndlagede MINI Yours til detaljer og overflater som du selv velger, tilbyr Hardtop et mer raffinert interiør enn noen gang.

Større enn du tror.

Noen av våre viktigste designelementer – den tverrstilte motoren, som ikke stjeler verdifull plass, og hjulene helt ute i hjørnene – stammer fra den opprinnelige MINI. Selv for over 50 år siden tenkte MINI kreativt for å utnytte den innvendige plassen best mulig.

SKREDDERSY DIN MINI.

Med over 10 milllioner unike kombinasjoner kan du være sikker på at du får en MINI 3-dører som er akkurat slik du drømmer om.

AMBIENT LIGHTING.

Still lyset i cockpiten etter humøret. Velg mellom 12 unike innstillinger og 255 fargetoner.

KONTRASTFARGER PÅ TAK OG SPEIL.

MINIs ikoniske kontrastfarger på taket og på speilene stammer opprinnelig fra racerbanen. Ideen var at bilene skulle skille seg ut fra de andre bilene. I dag fungerer det ganske likt.

VIPPEBRYTERE FRA RACERBANEN.

Vippebryterne gir en utrolig tilfredsstillelse å bruke – samtidig som de gir en følelse av racing i hverdagen.

MINI Service Inclusive

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.

MINI Service Inclusive

Motorer.

Til toppen