Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI Cabrio Electric.

MINI Cabrio Electric kan ikke bestilles for ny produksjon akkurat nå. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler eller besøk ONLINE STORE for å se nye og leveringsklare MINI som det er mulig å kjøpe.

DEN FØRSTE HELT ELEKTRISKE MINI CABRIO.

FEEL THE FLOW. Fremtiden for helt elektrisk bilkjøring er her. For å feire 30-årsjubileet til den fremgangsrike MINI Cabrio, lanseres nå den første i sitt slag – den helt elektriske MINI Cabrio.

Å kjøre den helt elektriske MINI Cabrio, som er begrenset til bare 999 eksempler, er en helt ny opplevelse for sansene dine. Her får du maksimert kjøreglede i nedcabbet-format, helt uten motorstøy. De eksklusive detaljene, fra bagasjeplassen til panseret, gir bilen en unektelig stil. Og med den klassiske gokart-følelsen som MINI er kjent for, får du en spennende tur hver gang.

Følg med på MINI sin reise mot en helt elektrisk fremtid. Velkommen til elektrisk kjøreglede under åpen himmel!

184 hk | 0-100 km/h: 8,2 s | 201 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

HØYDEPUNKTER

HØYDEPUNKTER I INTERIØR

SPESIFIKASJONER

 • Utvalg av innhold

  EKSTERIØR: INTERIØR: FUNKSJONER:  
  LAKK I ENIGMATIC BLACK ELLER WHITE SILVER SPORTSRATT I NAPPASKINN RATTVARME MINI HEAD-UP DISPLAY
  17-TOMMERS MINI POWER FELGER I RESIRKULERT ALUMINIUM SPORTSSETER  SETEVARME FORAN MINI NAVIGASJONSSYSTEM
  DETALJER I PIANOSORT ELLER RESOLUTE BRONZE SKINNTREKK I MINI YOURS-DESIGN I KARBONSORT AUTOMATISK DIMMERBART INNVENDIG SPEIL eDRIVE-TJENESTER
  SORTE UTVENDIGE SPEIL OVERFLATER I PIANOSORT PARKERINGSHJELP APPLE CARPLAY
  TEKSTILTAK I MINI YOURS-STIL MED UNION JACK-MØNSTER BAKGRUNNSBELYSNING ADAPTIV FARTSHOLDER (ACTIVE CRUISE CONTROL) TRÅDLØS LADING AV MOBILTELEFON
      KJØREASSISTENT (FILSKIFTEVARSEL ETC.) KOMFORTÅPNING
      RYGGEKAMERA  
         

   

 • Kapasitet

  SETER 4
  BAGASJEPLASS 160 L
  DØRER 2
 • Utvendige mål

  LENGDE 3 850 mm
  BREDDE 1 727 mm
  HØYDE 1 427 mm
  AKSELAVSTAND 2 495 mm
 • Drivlinje & miljø

  REKKEVIDDE km/lading (WLTP) 201 
  EL.FORBRUK kWh/100 km (WLTP) 17,2 
  0-100 km/h  8,2 s
  Effekt HK 184 
  CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP)
  DC LADING 50 KW 0-80% ~ 35 min
  AC LADING 11 KW 0-80% ~ 2,5 h 

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar icke hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.

MER OM Å KJØRE ELEKTRISK

Les gjerne mer om elbiler eller få mer kunnskap om ladingrekkevidde og MINI CHARGING - sømløs ladning for din MINI.

ENKEL LADING.

Ladeporten er plassert bak samme drivstoffluke som bensinbilen. Du kan bruke både AC-ladning og DC-hurtigladere (med egne kabler klare til bruk).

HJEMMELADING.

MINI FLEXIBLE CHARGER INKL. VANLIG STIKKONTAKT.

MINI Flexible Fast Charger er en mobil hjemmelader for elbil. Settet kan oppnå en maksimal ladeeffekt på opptil 2,3 kW (10 A). Adapterkabler som er tilgjengelig hos MINI-servicepartnere muliggjør hurtiglading på opptil 11 kW på industristikkontakter.

HJEMMELADING.

SMART LADEBOKS INKL. STANDARD-INSTALLASJON.

Med en ladeboks hjemme, lader du betydelig fortere enn med et vanlig vegguttak. Du lader trygt og sikkert med en ladeboks, og unngår en risiko for overbelastning av hovedsikringen. Dessuten inkluderes standardinstallasjonen av en sertifisert elektriker. Dette er i samarbeid med E.ON. Les mer hos E.ON.

OFFENTLIG LADING.

MINI CHARGING CARD.

Bilen leveres med et MINI Charging Card som gir deg tilgang til det stadig voksende offentlige ladenettverket fra MINI Charging. Les mer på mini-charging-com.

MINI Cooper SE - vridmoment & hästkrafter

SUPERCHARGED.

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.

BEGRENSET OPPLAG

Sommeren 2022 viste MINI frem en første prototype for en helt elektrisk cabriolet. Etter en svært positiv mottakelse, velger MINI å gå videre med en mindre produksjon. 

Les mer om den helt elektriske MINI Cabrio i vår pressemelding.

Les mer om den helt elektriske MINI Cabrio på mini.com.

* Oppgitt priser er anbefalte priser fra BMW Northern Europe AB, og hver enkelt forhandler har rett til å sette sin egen pris.