Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

MINI Cabrio.

MINI Convertible er den perfekte unnskyldingen for å åpne seg opp for alle livets sider. Med teknologi fra BMW forbedrer den alle de sterke sidene fra sin forgjenger - samtidig som interiøret har blitt mer påkostet og plassen enda bedre. Men den største fordelen er likevel den ubegrensede takhøyden.

Pris fra 295.200 kr.

Bestill prøvekjøring

Highlights

3-in-1.

Hvorfor vente med å nyte godværet til du kommer frem? Med den nye, stillegående elektriske kalesjemekanismen får du panoramautsikt på bare 15 sekunder – også mens du kjører. Selve kalesjen fås i en rekke designversjoner, for eksempel en ny MINI Yours Union Jack-design. Taket gir deg tre alternativer: Du kan ha kalesjen helt åpen eller helt lukket, eller du kan ha en åpning på ca. 40 cm som slipper inn frisk luft.

Highlights

RAIN WARNER.

En MINI er ikke bare en bil. Det er en MINI. Nye MINI Cabrio er derfor fullstappet av funksjoner du ikke finner i noen annen bil. Den nye funksjonen Rain Warner varsler deg i god tid før det begynner å regne. Og funksjonen Always Open Timer (ekstrautstyr) forteller deg hvor lenge du har kjørt med åpen kalesje og nytt den friske luften.

Highlights

TWINPOWER TURBO.

Med TwinPower Turbo-motorer fra BMW, gir den helt nye MINI Convertible legendarisk kjøreglede kombinert med ytelse i toppklasse.

This day forward

MINI Cabrio

MINI Cabrio

MINI Cabrio

MINI Cabrio

Features.

  • YTELSER
  • Teknikk
  • Sikkerhet
  • Design

TRE KJØREMODUS.

Velg mellom tre forskjellige kjøremodus. Sport, for den maksimale gokart-følelsen, Green for mest mulig effektiv kjøring og Mid for den perfekte balansen.

Seks-trinns automat.

Den automatiske girkassen byr på silkemyke og presise girskift. I Cooper S kan du i tillegg velge Steptronic som gir deg muligheten for enten å gire selv eller å la elektronikken ta føringen. Ved hjelp av padler på rattet øker du kjøregleden med en fingerbevegelse der du girer manuelt samtidig som du nyter styringens presise tilbakemeldinger.

DYNAMIC STABILITY CONTROL.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

TWINPOWER TURBO MOTORER.

MINI drar alle fordeler av å være en del av BMW-familien. Med kompetansen fra ingeniørene i München, har MINI Cabrio fått den potente, prisbelønte Twinpower Turbo punch motoren.

MINI CONNECTED.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon. En 6.5¨ skjerm er standard for MINI.

SPOTIFY®, PANDORA® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Pandora, Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI Cabrio er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

NAVIGASJON MED REAL TIME TRAFFIC.

Kom frem dit du skal med minst mulig stress. Navigasjonssystemet gir deg sanntids- trafikkoppdateringer underveis.

TOUCHPAD MED HÅNDSKRIFT-GJENKJENNELSE.

MINI Connected XL gir deg kontroll ut til fingerspissene. Bruk enkle knapper, eller bruk fingeren til å skrive på touchpaden. Du kan for eksempel legge inn reiserute eller finne frem yndlingssangen.

LED FRONTLYKTER MED KURVELYS.

Takket være det automatiske level-systemet justerer hovedlysene vinkel i forhold til veien, basert på bilens hastighet og belastning. I tillegg følger kurvelyset rattutslaget, noe som gir deg optimal sikt.

REGNVARSEL.

Kabriolet og regn er som oftest ikke noen god kombinasjon. Men med regnvarsleren, som er en del av MINIs eksklusive ruteplanleggingsverktøy Journey Mate, blir du automatisk varsler dersom dårlig vær er på vei - og taket på din MINI er nede.

Always Open Timer.

Gir deg full oversikt over hvor lenge du har kjørt åpent. Så kan får du bedre oversikt over de virkelig gode bilopplevelsene.

ACTIVE ROLLOVER PROTECTION BAR.

Skulle bilens sikkerhetssystem merke at bilen er i ferd med å velte, slås automatisk bilens veltebøyle opp. Dermed økes sikkerheten i løpet av millisekunder dersom ulykken er ute.

ADAPTIV CRUISE CONTROL.

Med adaptive cruise control og on-board kamera opprettholder du en jevn avstand mellom deg og bilen foran. Hastigheten justeres, samtidig som det gjøres rede for kurver og bakker.

HEAD-UP DISPLAY.

Med inspirasjon fra cockpit-teknologi fra jetfly, viser den uttrekkbare skjermen viktig informasjon som hastighet, navigasjonsinstrukser, stereo og andre varsler.

KOLLISJONS­PUTER.

Kollisjonsputene blåser seg opp akkurat nok til å gi deg den beste beskyttelsen om ulykken skulle være ute. Og i ekstreme tilfeller holder de seg oppblåst akkurat lenge nok til a de også beskytter deg mot glass som knuses.

AVANSERTE 
BREMSER.

Slipper du gasspedalen raskt forbereder bremsene seg på en nødsituasjon, og er det vått ute tørkes skivene automatisk slik at du alltid har optimal bremseeffekt.

CORNER BRAKE CONTROL.

Om en MINI-sjåfør bremser midt i en sving, eller ved fil skifte, sørger Corner Brake Control (CBC) for å beholde stabiliteten. Ved å optimalisere bremseeffekten på hvert enkelt hjul, og ved å utjevne bremsetrykket, gir systemet deg økt sikkerhet i en kritisk situasjon.

ULTRA-RIGID BODY WITH MULTIPHASE STEEL FRAME.

En svært sterk ramme laget av andre-generasjons flerfaset stål, forsterket med austenitt og nanopartikler bidrar til å beskytte deg og dine medpassasjerer.

3-in-1.

Hvorfor vente med å nyte godværet til du kommer frem? Med den nye, stillegående elektriske kalesjemekanismen får du panoramautsikt på bare 15 sekunder – også mens du kjører. Selve kalesjen fås i en rekke designversjoner, for eksempel en ny MINI Yours Union Jack-design. Taket gir deg tre alternativer: Du kan ha kalesjen helt åpen eller helt lukket, eller du kan ha en åpning på ca. 40 cm som slipper inn frisk luft.

Overrasken­de rommelig.

MINI Convertivle har plass til fire voksne. Den har bakseter som kan legges ned og bagasjerommet sluker 215

Ønsker deg velkommen.

Fra sidespeilet på førersiden projiseres MINI-logoen på bakken. På den måten hilses du velkommen når du setter deg inn. Tenk på det som en hyggelig hilsen før du tar del i kjøregleden.

Første­klasses førermiljø.

Cabrioletens innbydende interiør kan tilpasses med en rekke ulike grader av førsteklasses stoffer og skinn. Hva sies om brunt Chesterfield interiør med sømmer i diamantmønster?

AMBIENT LIGHTING.

Still lyset i cockpiten etter humøret. Velg mellom 12 unike innstillinger og 255 fargetoner.

SKREDDERSY DIN MINI.

Med over 10 milllioner unike kombinasjoner kan du være sikker på at du får en MINI Cabrio som er akkurat slik du drømmer om.

VIPPEBRYTERE FRA RACERBANEN.

Vippebryterne gir en utrolig tilfredsstillelse å bruke – samtidig som de gir en følelse av racing i hverdagen.

MINI Service Inclusive

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.

MINI Service Inclusive

Motorer.

John Cooper Works

HK 231 (231)
0 – 100 km/t 6,6 (6,5)
Forbruk 0,65 (0,59)
CO 2 g/km 152 (138)
Bygg din MINI Finn ut mer
Til toppen