Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI Cabrio

ESSENTIAL fra 332.740 kr*.

Sett ikke tak på spenningen.

MINI Cabrio er utadvendt og åpensinnet, full av impuls og energi. Selve essensen av åpent tak er kjøreglede på sommeren. Det stimulerer sansene dine og lar deg fange og dele øyeblikkene av glede på en åpen vei. Endeløs spenning bak rattet vil få deg til å føle deg mer levende, og gi deg et pust av eleganse i solskinnet. Med ubegrenset takhøyde er det alltid litt mer plass for å nyte.

*Prisen er en veiledende anbefaling fra produsent (Inkludert Mva, uten transportkostnader). Feil og endringer kan forekomme. Din MINI-forhandler gir deg gjerne et tilbud med bindende videresalgspris.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

FANTASTISK FRA ALLE VINKLER.

MINI Cabrio Sidewalk Edition fanger gleden med å ha åpent tak, kjøring med vind-i-ditt-hår og bringer deg elegant til neste nivå.

Høydepunkter

Filmer

MINI Cabrio.

FUNKSJONER

 • YTELSE & DESIGN
 • ASSISTANSE
 • INFOTAINMENT
 • SIKKERHET
 • MINI YOURS
MINI CABRIO- EASY LOAD FUNKSJON

MINI CABRIO- EASY LOAD FUNKSJON

GJØR LASTING ENKELT

MINIs kreative bruk av plass gir deg mer rom til bagasje enn du kanskje ville trodd. Og enda bedre, med Easy Load funksjonen- kun tilgjengelig for MINI Cabrio- blir pakkingen ingen sak. Ved å dytte opp takbunnen øker du størrelsen på bagasjerommets åpning, som gjør det lettere å få inn lasten din. Når taket er lukket får du generøse 215 liter med bagasjeplass, og når det er åpent får du nyttige 160 liter. I tillegg får du plass til lengre gjenstander, som et par ski, ved at du kan legge ned det ene baksetet.

UNION JACK BAKLYS

UNION JACK BAKLYS

EN HILSEN TIL VÅRE RØTTER.

Akkurat som MINI har Union Jack en lang og spennende historie. Tolket for moderne kjøring danner LED-baklysene en todelt Union Jack, omgitt av en kromramme.

MINI LOGO

MINI LOGO

IKKE BARE EN LOGO.

MINI-logoen er symbolet på vår arv og historie. Nå har vi gitt den en liten make-over. Vi har redusert formen for å gi den et mer moderne preg og MINI skinner stolt gjennom vingene med en skarpere kontrast. Å sette seg inn i en MINI har blitt en opplevelse i seg selv. MINI-logoen vises som en lysstråle fra innsiden av døren og ned på bakken for å ønske deg velkommen.

INTERIØRDESIGN

INTERIØRDESIGN

ARVEN.

Spenningen starter lenge før du får bilen din. Du kjenner enda mer på det når du velger interiør. Fargevalgene på seteforlengeren og armlenene kommer i tre iøynefallende toner: Malt Brown, Glowing Red og Satellite Grey, eller du kan velge standarden, stilig Carbon Black. I beste MINI-tradisjon kan du gi passasjerens sidepanel en særegen stil for å krydre interiøret ytterligere. Panelet i Piano Black er bakbelyst med et moderne, stilisert Union Jack-inspirert design.

ADAPTIVE LED FRONTLYS

ADAPTIVE LED FRONTLYS

LED DET BLI LYS.

Frontlys med den nyeste Matrix-lysteknologien og design gir et strålende resultat. De gjør det mulig å tilpasse lysfordelingen for å gi sidelengs belysning når du svinger ved svakt opplyste veikryss. Du ser deler av veien du kanskje ikke har sett før, noe som øker din sikkerhet. Det unike uttrykket er komplementert med stilige hvite retningsindikatorer.

LED FRONTLYS

LED FRONTLYS

LYS OPP DAGEN.

Vi har redesignet de fremre LED-frontlysene og gitt dem et renere og moderne uttrykk. På dagtid vil du se LED-indikatorer som blinker i en iøynefallende sirkel takket være det unike designet . De sorte lykteinnsatsene forsterker det ikoniske MINI-utseendet. Innstillingene for svak og sterk lysstråle er gjengitt med bi-LED-lyset og sikrer bedre syn og høyere sikkerhet. Så på med lyset – så er du klar for veien.

GIRKASSE & MOTOR

GIRKASSE & MOTOR

7-SPEED STEPTRONIC GIR MED DOBBELT KLØTSJ.

Med 7-trinns Steptronic-automatgir blir girskiftet dynamisk. Med en elektronisk girkasse som er presisjonsjustert, får du en sømløs transaksjon mellom girene. Du kan velge mellom manuelt og automatisk gir når du måtte ønske. Start / stop-funksjonen gjør kjøringen mer økonomisk, og reduserer både drivstofforbruk og utslipp. Vår MINI Cooper S-modell har en 7-trinns Steptronic sport automatisk girkasse. Siden den består av to sammenkoblede mekaniske deler, skifter den til neste gir, mens det forrige fortsatt er aktivt. Dette forbedrer akselerasjonen.

GIRKASSE & MOTOR

GIRKASSE & MOTOR

8-SPEED STEPTRONIC GIR.

Ved å sette nye standarder for dynamikk og effektivitet, er våre MINI Cooper SD- og John Cooper Works-modeller utstyrt med en 8-trinns Steptronic-girkasse. Dette gir en jevnere girveksling og en sportsligere kjøretur. Du får hurtigere girskift og kraftigere akselerasjon. Velg mellom automatgir eller spenningen ved manuell kjøring. Start / Stop-funksjonen gjør turen mer økonomisk, og reduserer drivstofforbruk, motorstøy og utslipp. Den milde graderingen av de åtte girene reduserer motorens omdreininger mellom skift, slik at du nyter en kraftigere akselerasjon.

MINI hjul

HJUL

HJUL.

Det er ikke bare kjøregleden som er unik. Vi tilbyr enorme valgmuligheter, slik at du kan skreddersy MINI til din egen stil. Alt er designet og tilpasset til din MINI-modells ytelse. Du vet kanskje helt spesifikt hva du vil ha, som for eksempel Roulette, Propeller Spoke-aluminiumsfelger eller kanskje den nye Rail Spoke-designen i polert Jet Black? Vi har farger, materialer og stiler som passer til enhver smak. Hvorfor ikke prøve for å se hvordan de ser ut på MINI? Sjekk vår konfigurator nå.

KJØREMODUS

KJØREMODUS

DITT MODUS PÅ VEIEN.

Kjør rolig, kjør raskere, eller et sted midt i mellom. Om du vil ta livet med ro på veien er det bare å bytte over til drivstoffvennlig grønn modus. Da optimaliseres drivstofftilførselen og motoren kobles fra når foten fjernes fra gasspedalen. Prøv SPORT-modus om du vil ha responsiv styring og akselerasjon. Selv lyden fra motoren beveger seg opp noen få toner. Vil du ha det beste fra begge verdener, holder du deg i MID-modus.

INNVENDIG BELYSNING

INNVENDIG BELYSNING

INNVENDIG BELYSNING.

MINI 5-dører leveres komplett med MINI Excitement Pack. Dette inkluderer Ambient Lighting som lar deg tilpasse fargen i kabinen. Så mens lysene utenfor skinner, kan du skape den perfekte atmosfæren til interiøret og la den reflektere stemningen du er i.

MINI MIDTKONSOLL

MINI MIDTKONSOLL

LED RING RUNDT MINI MIDTKONSOLL.

Kast et blikk på LED-ringen rundt instrumentpanelet. Det er der for å holde deg med selskap. Den lyser intensivt og skifter farger som svar på ulike hendelser. Som når du endrer kjøremodus, øker kjørehastigheten, mottar et innkommende anrop eller skrur opp musikkvolumet. Hvis du foretrekker en mykere stil innvendig i bilen, setter du den bare til en konstant fargetone.

NYE MINI FARGER

NYE MINI FARGER

EN FARGERIK OPPLEVLSE.

Våre nyeste tilskudd i våromfattende fargepaletttil MINI er eksklusive og uttrykksfulle. Så la oss få presentere: Solaris Orange, Starlight Blue og Emerald Gray. Farger som fremhever individualitet, stil og attitude. Se den komplette fargepaletten til MINI med både standard og spesialfarger her.

INTERIØRVALG

INTERIØRVALG

FARGEUTVALG.

Spenningen starter lenge før du får bilen din. Du kjenner enda mer på det når du velger interiør. Ved siden av vår stilige Carbon Black, kan du velge iøynefallende farger som Malt Brown, Glowing Red og Satellite Grey på seteforlenger og armlener.

INTERIØRDESIGN

INTERIØRDESIGN

INTERIØR­DESIGN.

Sett ditt personlige preg på MINI sine dekorative interiørelementer og dør-ellipser med en av seks fargevalg. Velg mellom Piano Black, MINI Yours Interior Style Piano Black Illuminated, Dark Silver, Black Checkered, den lysere tonen av Hazy Gray og MINI Yours Interior StyleFiberAlloy. Vi vet det er et vanskelig valg, men uansett hva du velger blir resultatet fantastisk.

INTERIØR- HØYDEPUNKTER

INTERIØR- HØYDEPUNKTER

DEKORATIVE ELEMENTER.

Gi interiøret enda mer edge med stilige kontrastsømmer på midtkonsoll og dørhåndtak. Piano Black-elementene kommer i ulike utførelser. Disse elementene er tilgjengelig i Hazy Grey for MINI One og Cooper-seriens utstyr. Piano Black er standard på alle Cooper S og JCW-modeller.

INTERIØRVALG

INTERIØRVALG

DEKORATIVE DETALJER.

For å få med deg hver minste detalj kan du også velge farger på høyttalerne, ringene på luftkanalene og girkassen. Her kommer den dype sorte Luscious Black som standard i alle modeller. Alternativt kan du tilføre en annen farge til disse komponentene som kommer i en iøynefallende krom-finish.

MINI Head-Up Display

MINI HEAD-UP DISPLAY

HOLD BLIKKET PÅ VEIEN.

MINI Head-Up Display hjelper deg med å holde blikket på veien for en tryggere og praktisk kjøreopplevelse. Det er en gjennomsiktig skjerm som er installert på bilens dashbord direkte i synsfeltet ditt. Den sender deg viktig informasjon, inkludert kjørehastighet, navigasjons-instruksjoner og andre data som telefon- og underholdningsdetaljer, slik at du holder øynene godt på veien foran deg.

RTTI

RTTI

REAL-TIME TRAFFIC INFORMATION.

Unngå forsinkelser med trafikkinformasjon i sanntid (RTTI) Takket være MINI Connected og navigasjonssystemet, forteller RTTI deg om det går sakte på motorveier eller hovedveier, eller om du kan nyte følelsen av å suse av gårde. Den gir koblinger for din nåværende rute og varsler deg om ulykker, trafikkorker, reparasjonsarbeider og potensielle omlegginger som også rapporteres av andre kjøretøyer (kun tilgjengelig i Tyskland, Sveits, Frankrike og USA). Sjekk MINI Connected-butikken for spesialtilbud og gratis prøveversjoner.

NAVIGASJON

NAVIGASJON

SETT KURSEN.

MINI Navigation Professional tar alt litt lenger. Denne valgfrie funksjonen kommer med en fantastisk 8,8-tommers høyoppløselig fullfargedisplay. Den har delt skjerm, som gjør at to aktiviteter kan pågå samtidig. Den gir deg imponerende 25 GB underholdning, 3D-navigasjon, satellittbilder og MINI touch-kontrolleren. La den lede veien. Sjekk MINI Connected-butikken for mer informasjon.

MINI PARK ASSIST

MINI PARK ASSIST

MINI PARK ASSIST.

Når du kommer frem til dit du skal er MINI Park Assist der for å veilede bilen din, selv der det skulle være som vanskeligst å parkere. Dessuten er dagene med å snu hodet, hver gang du skal lirke deg inn og ut – over. Med det valgfrie MINI Rear-View kameraet får du tydelig sikt bak deg. Du rygger trygt med et bredere synsfelt og økt selvtillit.

MINI SENTERINSTRUMENT

MINI SENTERINSTRUMENT

HANDS-FREE MED BLUETOOTH.

MINI kan kobles sammen med dine mobile enheter via Bluetooth. Slik kan du ringe trygt med enten multifunksjonsrattet, MINI Touch Controller eller Voice Control-systemet. Enda bedre, du kan lytte til spillelistene dine, utføre en rekke praktiske kontoroppgaver, få tilgang til kontakter og andre nyttige funksjoner på telefonen.

MULTIFUNKSJONELLE RATT

MULTIFUNKSJONELLE RATT

MULTITASKER.

Bortsett fra å gi et fantastisk grep på veien mens du understreker det sporty utseendet til MINI, har våre multifunksjonelle ratt en rekke brukervennlige funksjoner. Uten å ta hendene av rattet får du tilgang til MINIs radio, du kan svare på innkommende telefonsamtaler, bruke tale- og lydkontroll og aktivere cruise- kontrollen.

MINI INFOTAINMENT-SYSTEM

MINI INFOTAINMENT-SYSTEM

DET ER HVA SOM DRIVER DEG.

Når du kjører din MINI skal du ikke se bort i fra at du får lyst til å skru opp volumet på musikken din. Uansett om du er på vei til jobb eller på tur med passasjerer gjør vårt innovative infotainment-system det trygt og enkelt. Du kan kontrollere musikken, underholde passasjerene, sende meldinger og mye mer. For å gjøre turen enda bedre har vi akkurat oppdatert systemet med enda flere infotainment-alternativer.

RADIO MINI VISUAL BOOST SYSTEM

RADIO MINI VISUAL BOOST SYSTEM

RADIO MINI VISUAL BOOST 6.5".

Opplev magi via fingertuppene med Radio MINI Boost-systemet. MINI Connected-systemet kobler deg til omverdenen med sikre, komfortable og intuitive kontroller i en imponerende 6,5 '' eller 8,8 '' (valgfri) berøringsskjerm. Apple CarPlay® sørger for at du får opp iPhonens grensesnitt når du spiller musikk, snakker i telefonen, leser og sender meldinger eller navigerer. MINI Connected Services lar deg bruke en rekke andre smarttelefonprogrammer. Fire mellomstore høyttalere og to subwoofere gjør at det hele høres bra ut.

MINI NAVIGASJON

MINI NAVIGASJON

MINI NAVIGASJON­SYSTEM 6.5".

MINI Navigasjonssystem tilbyr alt MINI Visual Boost inneholder, i tillegg til et bredt spekter av intelligente tjenester og applikasjoner. Du får talestyrte veivisninger og nedtelling til destinasjonen som vises på den høyoppløselige berøringsskjermen på 6,5 tommer. Søkefunksjonen hjelper deg med å finne nærliggende steder av interesse, samt trafikk- og værinformasjon i sanntid. Kartene dine oppdaterer du enkelt via USB.

MINI WIRED PAKKE

MINI WIRED PAKKE

WIRED PAKKE 8.8".

Utstyrspakken MINI Wired inkluderer MINI Navigasjonssystem og Radio MINI Boost og en rekke andre innovative løsninger. Den lekre 8,8-tommers skjermen med delt skjermfunksjon, forener det hele. Du kan betjene alt via MINI touch-kontrollen på midtkonsollen. Koble smarttelefonen via snap-in adapteren i midtarmlenet for å ringe og motta anrop. Du kan til og med betjene ulike telefon- og navigasjonsfunksjoner med din egen stemme og lade opp Bluetooth-aktiverte enheter trådløst. 3D-satellitt kartvisningen setter deg på kartet.

DYNAMIC TRACTION & STABILITY CONTROL

DYNAMIC TRACTION & STABILITY CONTROL

DYNAMIC TRACTION & STABILITY CONTROL.

Dynamic Traction Control (DTC) gir best mulig drivkraft uansett underlag, uansett føre. Intelligente sensorer tilfører ekstra kraft på ett enkelt hjul om nødvendig. Det gjør din MINI enda mer dynamisk og du cruiser rundt krappe svinger med letthet.

MINI KJØREASSISTENT

MINI KJØREASSISTENT

DEN USYNLIGE GUIDEN.

Med kjøreassistent fra MINI er det som å ha et ekstra par øyne på veien. Det gjør kjøringen enda tryggere og mer komfortabel. En kamerabasert, aktiv cruise control reduserer farten automatisk slik at du ikke kommer for nærme bilen foran. Ved hjelp av permanent skanning av gatene får du fotgjengeradvarsel og kollisjonssikring. Kamera aktiverer bremsene hvis det oppdager umiddelbar fare. Trafikkskilt-minnet indikerer hastighetsgrensen akkurat der du er.

ROLLOVER PROTECTION SYSTEM.

ROLLOVER PROTECTION SYSTEM.

ACTIVE ROLLOVER PROTECTION SYSTEM.

Din sikkerhet kommer først. Derfor er enhver MINI Cabrio utstyrt med en usynlig veltebøyle som aktiveres innen millisekunder for å gi deg og passasjerene ekstra beskyttelse til hodet, dersom en ulykke skulle skje og bilen velter. Den er innebygd i setene og er fint kamuflert av elegante, matt svarte lokk. Sammen med den ubøyelige kroppsstrukturen og robuste rammen, vil dette beskyttelsessystemet være et trygt sted å være hvis bilen skulle velte.

MINI YOURS

MINI YOURS

MINI YOURS - FOR INDIVIDUA­LISTER

MINI Yours-programmet gir deg en fantastisk valgfrihet hvis du vil tilpasse bilen din til deg og din stil. La personligheten din reflekteres med materialer av høyeste kvalitet og stilig design. Fra utvendig lakk, lettmetallfelger og innvendige farger til de fineste møbeltrekk. Du har nesten ubegrensede muligheter for å gjøre MINI til din unike skreddersydde bil. Slipp fantasien løs.

MINI MATERIALER

MINI MATERIALER

ELEGANT TIL FINGER­SPISSENE.

Hos MINI er materialer svært viktig. Vår tradisjon for skreddersøm og detaljfokus er drivkraften bak hvert eneste MINI Yours-alternativ. Våre setetrekk er en fantastisk måte å gi MINI en særegen stil på. Vi bruker nøye utvalgte skinntyper, alle preget med rike utsmykninger med flotte sømmer. Et håndverk du kan både se og føle.

MINI YOURS RATT

MINI YOURS RATT

Å STYRE ER ET STATEMENT.

MINI Yours-programmet handler om ypperste kvalitet på materialer, godt design og presist håndverk. Du får en overlegen kvalitet på læret som er nøye utvalgt for MINI Yours Sport-ratt. Du kan se kvalitetshåndverket i alle detaljer. Legg merke til den aluminiums-fargede kontrastsømmen. Den er håndfarget.

MINI YOURS INTERIØR

MINI YOURS INTERIØR

PREMIUM INTERIØR.

Vi har tre nye typer overflater for dashbord og dørrammer. Dark Cottonwood gir en moderne vri mot et klassisk utseende. Fiberlegeringen er av ekte aluminiums-belegg. Denne er preget med et lekkert fiskebeinsmønster som kan minne om engelsk tweed. Fargen offwhite som er inspirert av kinesisk porselen, legger til en elegant touch.

Utstyrsnivåer

Union Jack-design på baklyktorna

ESSENTIAL.

Ved å velge utstyrspakken "Essential" gjør du din MINI mer personlig og får alle de grunnleggende funksjonene man ønsker seg i en bil. Du får LED-lys, inkludert LED-tåkelys, med Union Jack-design på baklyktene, kjørecomputer, automatisk regnsensor som styrer vindusviskere og lykter, PDC bak, sportsratt i skinn, smarte og stilige lyssystemer med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, Connected Media med 6,5" berøringsskjerm, MINI Connected, 16" lettmetallfelger og velurmatter.

Parkeringsassistent

EXPERIENCE.

Utstyrspakken "Experience" består av utstyr som gjør MINI enda mer sporty og attraktiv. Du får alt utstyret fra "Essential" pluss smarte tillegg som sportsseter, 17" lettmetallfelger, PDC foran og bak, parkeringsassistent, Comfort Access (nøkkelløs adgang), avblendbare speil innvendig, MINI Yours opplyste interiørlister som muliggjør opplyst panel i kupeen, noe som både øker trivselen og gjør mørkekjøring mer behagelig.

Head-up display

MAXIMISE.

Med "Maximise"-pakken får du en virkelig kul MINI med et utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet, og med teknologi som gjør at du kan holde kontakten med omverdenen mens du kjører. I tillegg til alt utstyret fra "Essential" og "Experience" får du adaptive Matrix LED-lykter, MINI Navigation med MINI Connected og 8,8" skjerm, Head-up Display, ryggekamera, Harmon Kardon-høyttalere, Active Cruise Control, kjøreassistent og innfellbare sidespeil.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    cooper  cooper s
  Seter 4 4
  Bagasje størrelse  215 L 215 L
  Dører 2 2
  Tank størrelse  40-44 L  40-44 L 
 • Dimensjoner

    Cooper Cooper S
  Bredde 1727 MM  1727 MM 
  Total vekt  1305 KG 1370 KG 
  Lengde  3821 MM  3850 MM 
  Høyde  1415 MM  1415 MM 
  Akselavtand 2495 MM  2495 MM 
 • Drivverk og miljø

   

  cooper  cooper s** JCW
  Antall sylindre 3 4 4
  Sylindervolum 1499 CM³ 1998 CM³ 1998 CM³
  Effekt 136 HP  178 HP  231 HP
  Omdreininger 220 NM  280 NM  320 NM
  Drivstoff type bensin bensin bensin
  0 – 100 KM/T 8,8 7,2 6,6
  FORBRUK L/100 KM WLTP* 6,1 6,7 7,4
  CO 2 G/KM WLTP* 139 151 169

   

  Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.mini.no/nedlastninger/. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.

  ** Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at +25 ° C, approx. 40 s at -20 °C).