Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI Cabrio Sidewalk Edition.

Fra 493.800 kr*.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

NY SPENNING ÅPNER SEG.

Frekk og spontan, MINI Cabrio Sidewalk Edition feirer en rik arv med ufiltrert spenning og følger tradisjonen fra tidligere spesialutgaver. Ved å gi en frisk tolkning av MINIs sjarm og stil, tar den gleden og spenningen ved kjøring med vind-i-ditt-hår til neste nivå. Under panseret slår hjertet av en kraftig MINI Cooper S-motor, også. Så gjør deg klar til å nyte ren glede i solskinnet.

*Prisen er en veiledende anbefaling fra produsent (Inkludert mva, uten transportkostnader). Feil og endringer kan forekomme. Din MINI-forhandler gir deg gjerne et tilbud med bindende videresalgspris.

SJARMERENDE OG KONTAKTSKAPENDE.

MINI Cabrio Sidewalk Edition kombinerer det ikoniske med det moderne for å skape estetisk overbevisende kontraster. Fargen Deep Laguna metallic pryder karosseriet og er perfekt komplettert med en antrasitt soft top. 'SIDEWALK' -inskripsjonen gir særegne konturer til sidedekslene og innstegslistene for å gjøre denne spesielle utgaven desto mer spesiell.

EKSTERIØR HØYDEPUNKTER

MINI Cabriolet Sidewalk Edition – tak – sett ovenfra

3-i-1 SOFT TOP TAK.

MINI Cabrio Sidewalk Edition kan skryte av et elektrisk drevet 3-i-1 tak som er litt annerledes enn andre på veien. Den stillegående, intelligente Z-brettemekanismen fungerer i tre trinn: opp, ned eller den kjente MINI soltaksmodus for å la vinden slippe inn. Den åpnes eller lukkes helt på kun 18 sekunder - selv i hastigheter på opptil 30 km/t. Og det myke stoffet i toppen har et spesielt, sammenflettet geometrisk design som fanger drivkraften for å komme deg fremover.

INTERIØR HØYDEPUNKTER