Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Opplev den unike kjøreopplevelsen!

Bestill prøvekjøring

MINI Clubman.

MINI Clubman har blitt lengre og bredere, med fem seter, ekstra benplass bak og større bagasjerom. Vi nøyer oss ikke med fem dører som andre biler i samme klasse. Nye MINI Clubman har seks. Men en ting er som det pleier: Det er fortsatt en MINI, med den lekne følelsen av å kjøre gokart på veien.

Pris fra 296.100 kr.

Bestill prøvekjøring

fra kr 3.999 pr. mnd

MINI TO GO – Privatleasing.

MINI TO GO er den enkle måten til privat bilhold. Du kjører din MINI i tre år og betaler for drivstoff og forsikring. Servicekostnader er en del av pakken – du bare henter bilen. Dermed kan du nyte din MINI helt uten bekymringer.

BEREGN MÅNEDSKOSTNAD

Highlights

ELEGANT OG ALLSIDIG.

Sitteplass for fem, seks dører og enkel tilgang til bagasjerommet, med MINI Clubmans delte signaturdører.

Highlights

ENGLAND MØTER TYSKLAND.

Opplev kombinasjonen av britisk håndverk og tysk kvalitet, takket være BMWs ingeniørkunst i verdensklasse.

Highlights

GOKARTFØLELSEN.

Med hjulene godt plassert ut til sidene ligger MINI Clubman som en gokart på veien.

Highlights

MINI Clubman

se mer

MINI Clubman.

FØL KRAFTEN.

Twinpower Turbo motorer, åtte hastigheter og tre forskjellige kjøremodus, bidrar til en forbedret ytelse og kraft. Se filmen hvor Harald Thies fra MINI forteller mer om gokart-følelsen og bilens kraft.

MINI Clubman.

Design.

Aerodynamisk, distinkt, romslig kupé og to bakdører - britisk håndverk møter tysk ingeniørkunst. Klikk og hør designteamet fortelle hvordan de formet nye MINI Clubman.n.

MINI Clubman.

PLASS.

Fem seter, seks dører og godt med bagasjeplass gjør bilen både praktisk og morsom. Oliver Sieghart, ansvarlig for interiørdesignet, forteller om de unike løsningene og atmosfæren i kupeen.

MINI Clubman.

Harman Kardon Sound.

Features.

  • Ytelser
  • Teknikk
  • Sikkerhet
  • Design

ALL4.

Firehjulsdriften i ALL4 gir maksimalt grep og sikre kjøreegenskaper under alle forhold. Den nye MINI Clubman ALL4 er klar for nye utfordringer. Er du?

TWINPOWER TURBO MOTORER.

MINI drar alle fordeler av å være en del av BMW-familien. Med kompetansen fra ingeniørene i München, har MINI Clubman fått den potente, prisbelønte Twinpower Turbo punch motoren.

8-TRINNS STEPTRONIC AUTOMATGIR.

Med 8-trinns automatgirkasse girer du alltid mykt og presist, mens Steptronic gir deg valget mellom automatisk og manuell giring. Også tilgjengelig med F1-girhendler på rattet.

TRE KJØREMODUS.

Velg mellom tre forskjellige kjøremodus. Sport, for den maksimale gokart-følelsen, Green for mest mulig effektiv kjøring og Mid for den perfekte balansen.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

MINI Connected.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon. En 6.5¨ skjerm er standard for MINI Clubman.

SPOTIFY®, PANDORA® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Pandora, Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI Clubman er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

TOUCHPAD MED HÅNDSKRIFT-GJENKJENNELSE.

MINI Connected XL gir deg kontroll ut til fingerspissene. Bruk enkle knapper, eller bruk fingeren til å skrive på touchpaden. Du kan for eksempel legge inn reiserute eller finne frem yndlingssangen.

ELEKTRISK HÅNDBREMS.

De dagene hvor du har kjørt mil på mil, for så å oppdage at du har glemt å frigjøre håndbremsen er herved over. MINI Clubman skrur seg automatisk av når du kjører. Slik unngår du unødig slitasje på bilen.

LED FRONTLYKTER MED KURVELYS.

Takket være det automatiske level-systemet justerer hovedlysene vinkel i forhold til veien, basert på bilens hastighet og belastning. I tillegg følger kurvelyset rattutslaget, noe som gir deg optimal sikt.

COMFORT ACCESS OG AUTOMATISKE BAKDØRER.

Så lenge du har bilnøkkelen i lommen, kan du åpne og starte MINI Clubman. Har du hendene fulle? Beveg den ene foten under støtfangeren og se hvordan bakdørene åpner seg automatisk.

8 TO-TRINNS KOLLISJONS­PUTER.

Med flere kollisjonsputer begrenses kollisjonens alvorlighetsgrad. I MINI kan du få to foran, to bak, to ved kne og to takmonterte side-kollisjonsputer. Disse justerer seg automatisk og bidrar til å beskytte deg og dine passasjerer fra potensielle farer.

ADAPTIV CRUISE CONTROL.

Med adaptive cruise control og on-board kamera opprettholder du en jevn avstand mellom deg og bilen foran. Hastigheten justeres, samtidig som det gjøres rede for kurver og bakker.

Dynamic stability control.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft. 

Head-up display.

Med inspirasjon fra cockpit-teknologi fra jetfly, viser den uttrekkbare skjermen viktig informasjon som hastighet, navigasjonsinstrukser, stereo og andre varsler.

ULTRA-RIGID BODY WITH MULTIPHASE STEEL FRAME.

En svært sterk ramme laget av andre-generasjons flerfaset stål, forsterket med austenitt og nanopartikler bidrar til å beskytte deg og dine medpassasjerer.

AERODYNAMISK FORM.

MINI Clubmans strømlinjede form fører til en jevnere og mer effektiv kjøretur. Legg ekstra merke til de dramatiske luftinntakene på siden.

DELTE BAKDØRER.

De sjarmerende delte bakdørene ser ikke bare fine ut, de er også praktiske. Få plass til alt du skal ha med deg med 360 liters bagasjerom. Slår du ned baksetene har du inntil 1250 liter til rådighet.

SOFISTIKERT INTERIØR MED NY SENTER­KONSOLL.

Det sofistikerte interiøret setter en ny standard. Velg mellom fem forskjellige skinn-alternativer, for eksempel Chesterfield kvalitetslær med diamantsøm. Uansett hva du velger får du førsteklasses finish og materialer plukket fra øverste hylle.

AMBIENT LIGHTING.

Still lyset i cockpiten etter humøret. Velg mellom 12 unike innstillinger og 255 fargetoner.

PANORAMA SOLTAK.

Over 1 kvm med glasstak omgir deg i din nye MINI og sørger for perfekt sikt, både for de i forsetet og de som sitter bak.

SKREDDERSY DIN MINI.

Med over 10 milllioner unike kombinasjoner kan du være sikker på at du får en MINI Clubman som er akkurat slik du drømmer om.

GOD PLASS.

En lengre og bredere MINI. Med romslig plass til fem personer og med mer enn nok bagasjeplass. MINI Clubman har hele 1250 liter til rådighet med baksetet foldet ned.

MINI Service Inclusive

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.

MINI Service Inclusive

Motorer.

John Cooper Works

HK 231 (231)
0 – 100 km/t 6,3 (6,3)
FORBRUK 0,74 (0,68)
CO 2 g/km 168 (154)
Bygg din MINI Finn ut mer
Til toppen