Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

For hele livet.

MINI Clubman.

Høydepunkter

Highlights

ELEGANT OG ALLSIDIG.

Sitteplass for fem, seks dører og enkel tilgang til bagasjerommet, med MINI Clubmans delte signaturdører.

Highlights

ENGLAND MØTER TYSKLAND.

Opplev kombinasjonen av britisk håndverk og tysk kvalitet, takket være BMWs ingeniørkunst i verdensklasse.

Highlights

GOKARTFØLELSEN.

Med hjulene godt plassert ut til sidene ligger MINI Clubman som en gokart på veien.

Filmer

MINI Clubman.

FØL KRAFTEN.

Twinpower Turbo motorer, åtte hastigheter og tre forskjellige kjøremodus, bidrar til en forbedret ytelse og kraft. Se filmen hvor Harald Thies fra MINI forteller mer om gokart-følelsen og bilens kraft.

MINI Clubman.

FØL KRAFTEN.

Twinpower Turbo motorer, åtte hastigheter og tre forskjellige kjøremodus, bidrar til en forbedret ytelse og kraft. Se filmen hvor Harald Thies fra MINI forteller mer om gokart-følelsen og bilens kraft.

MINI Clubman.

Design.

Aerodynamisk, distinkt, romslig kupé og to bakdører - britisk håndverk møter tysk ingeniørkunst. Klikk og hør designteamet fortelle hvordan de formet nye MINI Clubman.n.

MINI Clubman.

PLASS.

Fem seter, seks dører og godt med bagasjeplass gjør bilen både praktisk og morsom. Oliver Sieghart, ansvarlig for interiørdesignet, forteller om de unike løsningene og atmosfæren i kupeen.

MINI Clubman.

Harman Kardon Sound.

FUNKSJONER

 • Ytelser
 • Teknikk
 • Sikkerhet
 • Design

ALL4.

Firehjulsdriften i ALL4 gir maksimalt grep og sikre kjøreegenskaper under alle forhold. Den nye MINI Clubman ALL4 er klar for nye utfordringer. Er du?

TWINPOWER TURBO MOTORER.

MINI drar alle fordeler av å være en del av BMW-familien. Med kompetansen fra ingeniørene i München, har MINI Clubman fått den potente, prisbelønte Twinpower Turbo punch motoren.

8-TRINNS STEPTRONIC AUTOMATGIR.

Med 8-trinns automatgirkasse girer du alltid mykt og presist, mens Steptronic gir deg valget mellom automatisk og manuell giring. Også tilgjengelig med F1-girhendler på rattet.

TRE KJØREMODUS.

Velg mellom tre forskjellige kjøremodus. Sport, for den maksimale gokart-følelsen, Green for mest mulig effektiv kjøring og Mid for den perfekte balansen.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

MINI Connected.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon. En 6.5¨ skjerm er standard for MINI Clubman.

SPOTIFY®, PANDORA® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Pandora, Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI Clubman er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

TOUCHPAD MED HÅNDSKRIFT-GJENKJENNELSE.

MINI Connected XL gir deg kontroll ut til fingerspissene. Bruk enkle knapper, eller bruk fingeren til å skrive på touchpaden. Du kan for eksempel legge inn reiserute eller finne frem yndlingssangen.

ELEKTRISK HÅNDBREMS.

De dagene hvor du har kjørt mil på mil, for så å oppdage at du har glemt å frigjøre håndbremsen er herved over. MINI Clubman skrur seg automatisk av når du kjører. Slik unngår du unødig slitasje på bilen.

LED FRONTLYKTER MED KURVELYS.

Takket være det automatiske level-systemet justerer hovedlysene vinkel i forhold til veien, basert på bilens hastighet og belastning. I tillegg følger kurvelyset rattutslaget, noe som gir deg optimal sikt.

COMFORT ACCESS OG AUTOMATISKE BAKDØRER.

Så lenge du har bilnøkkelen i lommen, kan du åpne og starte MINI Clubman. Har du hendene fulle? Beveg den ene foten under støtfangeren og se hvordan bakdørene åpner seg automatisk.

8 TO-TRINNS KOLLISJONS­PUTER.

Med flere kollisjonsputer begrenses kollisjonens alvorlighetsgrad. I MINI kan du få to foran, to bak, to ved kne og to takmonterte side-kollisjonsputer. Disse justerer seg automatisk og bidrar til å beskytte deg og dine passasjerer fra potensielle farer.

ADAPTIV CRUISE CONTROL.

Med adaptive cruise control og on-board kamera opprettholder du en jevn avstand mellom deg og bilen foran. Hastigheten justeres, samtidig som det gjøres rede for kurver og bakker.

Dynamic stability control.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft. 

Head-up display.

Med inspirasjon fra cockpit-teknologi fra jetfly, viser den uttrekkbare skjermen viktig informasjon som hastighet, navigasjonsinstrukser, stereo og andre varsler.

ULTRA-RIGID BODY WITH MULTIPHASE STEEL FRAME.

En svært sterk ramme laget av andre-generasjons flerfaset stål, forsterket med austenitt og nanopartikler bidrar til å beskytte deg og dine medpassasjerer.

AERODYNAMISK FORM.

MINI Clubmans strømlinjede form fører til en jevnere og mer effektiv kjøretur. Legg ekstra merke til de dramatiske luftinntakene på siden.

DELTE BAKDØRER.

De sjarmerende delte bakdørene ser ikke bare fine ut, de er også praktiske. Få plass til alt du skal ha med deg med 360 liters bagasjerom. Slår du ned baksetene har du inntil 1250 liter til rådighet.

SOFISTIKERT INTERIØR MED NY SENTER­KONSOLL.

Det sofistikerte interiøret setter en ny standard. Velg mellom fem forskjellige skinn-alternativer, for eksempel Chesterfield kvalitetslær med diamantsøm. Uansett hva du velger får du førsteklasses finish og materialer plukket fra øverste hylle.

AMBIENT LIGHTING.

Still lyset i cockpiten etter humøret. Velg mellom 12 unike innstillinger og 255 fargetoner.

PANORAMA SOLTAK.

Over 1 kvm med glasstak omgir deg i din nye MINI og sørger for perfekt sikt, både for de i forsetet og de som sitter bak.

SKREDDERSY DIN MINI.

Med over 10 milllioner unike kombinasjoner kan du være sikker på at du får en MINI Clubman som er akkurat slik du drømmer om.

GOD PLASS.

En lengre og bredere MINI. Med romslig plass til fem personer og med mer enn nok bagasjeplass. MINI Clubman har hele 1250 liter til rådighet med baksetet foldet ned.

Utstyrsnivåer

Parkeringsassistent

ESSENTIAL.

Ved å velge utstyrspakken "Essential" gjør du din MINI mer personlig og får alle de grunnleggende funksjonene man ønsker seg i en bil. Den inneholder blant annet LED-lys, inkludert LED-tåkelys, PDC foran og bak, parkeringsassistent, sportsratt i skinn, fartsholder med bremsefunksjon, Connected Media med 6,5" berøringsskjerm, smarte og stilige lyssystemer med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, midtarmlene foran, høydejustering av passasjersetet foran, oppbevaringsrom og velurmatter.

Ljuspaket

EXPERIENCE.

Utstyrspakken "Experience" består av utstyr som gjør MINI enda mer sporty og attraktiv. Den inneholder alt fra "Essential" pluss smarte tillegg som foldbar seterygg (40/20/40), bagasjeromsnett, Connected Navigation, avblendbare speil innvendig, 17" lettmetallfelger av typen Vent Spoke, Excitement Package – en innvendig lyspakke i flere farger gjør det mulig å velge belysning etter humør og gir opplyste dørhåndtak, velkomstbelysning m.m. – og MINI Yours opplyste interiørlister som muliggjør opplyst panel i kupeen, noe som både øker trivselen og gjør mørkekjøring mer behagelig. 

Head-up display

MAXIMISE.

Med "Maximise"-pakken får du en virkelig kul MINI med et utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet, og med teknologi som gjør at du kan holde kontakten med omverdenen mens du kjører. I tillegg til alt utstyret fra "Essential" og "Experience" får du sportsseter foran, innvendig og utvendig speilpakke med innfellbare sidespeil, MINI Connected Navigation Plus, Head-up Display, ryggekamera, Harmon Kardon-høyttalere, adaptiv fartsholder med bremsefunksjon, Comfort Access-system, MINI Yours-skinn, MINI Driving Modes samt kjøreassistent med fjernlysautomatikk og system for kollisjonsvarsling.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    cooper  cooper s
  Seter 5 5
  Bagasje størrelse  360-1250 L  360-1250 L 
  Dører 4 4
  Tank størrelse  48 L 48 L
 • Dimensjoner

    cooper  cooper s
  Bredde 1800 MM  1800 MM 
  Total vekt  1395 KG 1460 KG 
  Lengde  4253 MM  4253 MM
  Høyde  1441 MM 1441 MM
  Akselavtand 2670 MM 2670 MM
 • Drivverk og miljø

    Cooper  cooper s
  Antall sylindre 3 4
  Sylindervolum 1499 CM³ 1998 CM³
  Effekt 136 HP  192 HP 
  Omdreininger 220 NM  280 NM 
  Drivstoff type bensin bensin
  0 – 100 km/t 9,2 7,3 (7,2)
  FORBRUK l/100 km NEDC 0,51 0,66 (0,58)
  FORBRUK l/100 km WLTP 6,5 7,4
  CO 2 g/km NEDC 131 (130) 151 (133)
  CO 2 g/km WLTP 148 168


  Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.mini.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.