Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI COUNTRYMAN.

MINI Countryman kan ikke bestilles for ny produksjon akkurat nå. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler eller besøk ONLINE STORE for å se nye og leveringsklare MINI som det er mulig å kjøpe.

INSPIRERE TIL FLERE EVENTYR.

Den svært allsidige nye MINI Countryman har plass til fem, er mer komfortabel enn noen gang og designet for å takle alt som måtte dukke opp på din reise. Fra kjøring i byen eller cruising på fjellet, med de kraftige motorene og valgfrie ALL4 firehjulsdrift er alt uanstrengt. Kjøre livet til det fulle, i den største, romsligste, mest eventyrklare MINI.

Se veier åpne seg – i dine tanker, på gaten og videre utover. Hvor vil din inspirasjon ta deg i dag?

Høydepunkter

MINI Countryman – ALL4 – firehjulsdrift

ALL4 FIREHJULSDRIFT.

MINI Countryman er like komfortabel utenfor byen som i. Takket være dens gode kjøreegenskaper på røffe underlag tar den deg dit du vil – enten det er på skogsveier eller barske kjerreveier. Det er tid for opplevelser – og for å oppleve den nye siden av MINI Countryman. Bilen som er like hjemme i terrenget som på byens bulevarder.

MINI Countryman – 360 innvendig – trekk på cockpit og ratt

INSPIRIRERENDE INNSIDE.

Den nye MINI Countryman er fullpakket med smarte detaljer som gjør kjøreturen morsommere enn noen gang. Når du velger MINI, har du gjort et godt valg. Kom inn, se deg rundt – og føl deg inspirert.

MINI Countryman – digital instrumentering – instrumentdisplay

MULTIFUNKSJON INSTRUMENTDISPLAY.

Vår nye MINI-instrumentgruppe er tilgjengelig som en del av MINI Connected Media-pakken eller høyere, og erstatter det konvensjonelle speedometeret. Estetisk tiltalende, i elegant Black Panel design og plassert i din direkte siktlinje, gir den nøkkelinformasjon i en karakteristisk, moderne skjerm. Den 5,0” digitale skjermen og displayene som tilhører den gir detaljer som hastighet, tanknivå, kjørelengde, temperatur og navigasjonsinstruksjoner. En lekker sak, den er skreddersydd for perfekt å utfylle den karakteristiske MINI, en høyoppløselig berøringsskjerm som sitter akkurat til høyre for den.

Nye MINI Countryman – romslighet – kapasitet

OPP TIL 1.390 L BAGASJEROM.

Hva skal du gjøre i helgen? Den mest robuste og populære MINI vil alltid tiltrekke seg et godt publikum. Det er mer enn nok plass foran – og med mer enn nok benplass, takhøyde og albuerom for dine passasjerer i baksetet.

Nye MINI Countryman – frontgrill – støtfanger

OMDESIGNET FRONTGRILL.

Din MINI Countrymans storslåtte holdning pyntes ytterligere av den nye, forbedrede frontgrillen og støtfangerdesignet. Grillen er i en kraftig utførelse, og er tilgjengelig i krom eller den nye Piano Black (tilleggsutstyr).

MINI Countryman F60 – bakre støtfanger – design

NYTT DESIGN FOR BAKRE STØTFANGER.

Den storslåtte holdningen til den nye MINI Countryman har blitt pyntet enda mer på av sin nye, forbedrede bakfanger. Raffinert med en dristig, slående kontur som er lysende i karosseriets farge, gir den mer balanse i formen og bidrar til MINIs aerodynamiske design. Dette kompletteres perfekt av den bakre diffusoren som understreker det kraftige sportslige utseendet.

Fem stjerner
i Euro NCAP.

MINI Countryman har allerede fått høyeste karakter, fem stjerner, i Euro NCAP. Nå har bilen også fått høyeste score i den amerikanske kollisjonstesten utført av sikkerhetsinstituttet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Som ekstrautstyr kan MINI levere kollisjonsvarsler med nødbremsefunksjon.

MINI Countryman F60 – cockpit skjermbilder – in-car connectivity og Infotainment

MINI CONNECTED.

MINI Connected bringer neste nivå tilkobling til din MINI med et bredt spekter av intelligente tjenester og apper. Nyt bekvemmeligheten ved å motta varsler med påminnelser, og å ha 24-timers Concierge Services. MINI Connected kommer med Natural Language Understanding, slik at du kan samhandle med din MINI som om det var en god venn. MINI Connected tilbyr også en rekke alternativer for å navigere, kommunisere og spille musikk - alt med en fantastisk skjerm og intelligent, berøringsfri stemmekontroll. Den kommer i to pakker. Se hvilken som passer best for deg.

MINI Electric

Ladbare hybrider.

MINI Countryman Plug-In Hybrid

Våre ladbare hybrider, MINI Countryman Plug-In Hybrid, er ikke bare romslige, de har også smidigheten, kraften og kjøregleden som er karakteristisk for MINI Electric. For mange rekker batteriets kapasitet til hverdagspendlingen og bensinmotoren tar over på lengre strekninger.

Hvis du velger MINI Countryman Plug-In Hybrid med en elektrisk rekkevidde på opptil 50 km, får du 220 hk, ALL4­firehjulsdrift, automatgir og navigasjonssystem som standard.

Legg til smarte, tilkoblede løsninger, så har du en morsom og dynamisk bil som passer for alle anledninger.

FUNKSJONER

 • Ytelser
 • Tekniske detaljer
 • Sikkerhet
 • Tilbehør & Service
NYE MINI Countryman – ALL4 firehjulsdrift – dust track

ALL4 FIREHJULSDRIFT.

Større, tøffere og bygd for opplevelser. Det nye MINI Countrymans firehjulsdriftssystem fordeler kraften dynamisk mellom for- og bakaksel. Dette betyr at veien kan gå hvor du vil, og at du holder kontrollen uansett forhold. Den er den ultimate allrounderen. Klar for et tur?

NYE MINI Countryman – TwinPower – Turbomotorer

TWINPOWER TURBOLADETE MOTORER.

En unik kombinasjon av nyskapende ingeniørkunst, premium materialer og intelligent lettvektsdesign sikrer at MINIs 3-sylindrede og 4-sylindrede TwinPower Turbo-motorer gir en jevn, men kraftfull effekt og dreiemoment. Selv i det lave turtallsområdet, vil du glede deg over større pålitelighet og respons. De er så raske i trafikken, vi regner med at du også kan nå 100 km/t på bare 5.1 sekunder i den nye MINI John Cooper Works Countryman.

8-TRINNS STEPTRONIC AUTOMATGIR.

Med 8-trinns automatgirkasse girer du alltid mykt og presist, mens Steptronic gir deg valget mellom automatisk og manuell giring. Også tilgjengelig med F1-girhendler på rattet.

MINI F60 – kjøremodi – drivstoffbesparelse

TRE KJØREMODUS.

Med en enkel bryter kan du endre bilens handling og respons til å matche stemningen du er i. SPORT øker styre- og gassresponsen for en mer dynamisk opplevelse. GRØNN modus hjelper deg med å oppnå maksimal drivstoffeffektivitet ved rolig cruising. Og MID gir deg et lykkelig kjøremedium.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

MINI F60 – sett bakfra – enkel åpning

ENKEL ÅPNING.

Hendene dine er fulle, men du må åpne bagasjerommet? Bare bruk føttene. Takket være Comfort Access og Easy Opener-funksjonen (tilleggsutstyr) i forbindelse med den automatiske bakluken, kan du åpne bakluken på MINI Countryman med en rask, rett bølge med foten under den bakre støtfangeren.

Den nye MINI Countryman – elektrisk setejustering – minnefunksjon

ELEKTRISK SETEJUSTERING MED MINNE.

De elektrisk justerbare setene kan justeres individuelt og tilbyr komfortabel korsryggstøtte for å sikre enestående sittekomfort, slik at du kommer frem avslappet og uthvilt. Dessuten kan du lagre to forskjellige individuelle konfigurasjoner med minnefunksjonen (tilleggsutstyr). Du kan glede deg over en sunn ortopedisk sittestilling som reduserer belastningen på ryggmusklene - noe som gjør det til en spesielt verdifull funksjon på lange reiser.

SITT HØYT OG FÅ OVERBLIKKET.

Perfekt oversikt. Kjørestillingen i MINI Countryman hvor du sitter litt høyere enn i ander biler gir deg et overlegent overblikk over trafikkbildet - og over veien som ligger foran deg.

MINI COUNTRYMAN F60 – piknikbenk– benk som kan trekkes ut

MINI PIKNIKBENK.

Underhold med stil på den komfortable piknikbenken for to. Denne myke 2 seters benken kommer med en beskyttelsesklaff for støtfangeren, slik at du holder deg ren når du setter deg ned for å ta en pause fra din vandring i naturen. Den er festet med knapper under det variable bagasjeromsgulvet og kan enkelt lagres. Bare legg den på kanten til bagasjerommet, og du er klar til å nyte dagen.

PLASS TIL OVERS.

Få plass til mer, takket være et større bagasjerom. Fleksibiliteten i MINI Countryman gir rom for endeløse muligheter – enten du skal på bytur eller på landlig eventyrferd.

FORSKYV BAKSETENE.

Legg til plass der du trenger det – enten du må ha plass til tre i baksetet eller til digre kolli. Med de fleksible baksetene kan du trinnløst justere dem 13 centimeter i lengden for ekstra beinplass eller ekstra bagasjeplass. Vil du legge bakseteryggen ned fikser du det enkelt. Seteryggen er delt 40/20/40 for uovertruffen fleksibilitet.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI Countryman er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

ELEKTRISK HÅNDBREMS.

De dagene hvor du har kjørt mil på mil, for så å oppdage at du har glemt å frigjøre håndbremsen er herved over. MINI Countryman skrur seg automatisk av når du kjører. Slik unngår du unødig slitasje på bilen.

SIKKERHET I
FOKUS.

Det aller viktigste i en MINI er deg. Derfor har vi utstyrt bilen med førerassistenter som reagerer på farlige situasjoner før de rekker å utvikle seg til en ulykke eller en kollisjon.

STOPP.

Enten du står parkert, tar en bakkestart eller kjører i kø – med MINIs elektroniske håndbrekk begynner ikke din MINI å rulle før du vil det. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

NYESTE TEKNOLOGIEN DEKK.

Med MINIs punkteringsfrie dekk (ekstrautstyr) vil ikke en punktering resultere i flatt dekk. Teknologien lar deg fortsette ferden i opptil 80 kilometer i timen. På den måten kan du komme deg helt hjem. Dekksidene er forsterket og er laget av gummi som tåler varme. Samtidig sørger den spesielle geometrien på felgkanten det punkterte dekket fra å løsne.

Førerstøtte.

Vær i forkant takket være MINI Driving Assistant (ekstrautstyr). Med Forward Collision Warning blir du automatisk varslet dersom hastighetsforskjellen mellom din MINI og bilen foran er for høy – eller om bilen foran skulle komme for nære. Systemet bygger opp bremsetrykket og klargjør bremsene for raskere respons og kortere stopplengde. Med City Collision Mitigation system kan bilen selv forutse brå endringer i trafikkbildet og automatisk bremse bilen opp.

8 TO-TRINNS KOLLISJONS­PUTER.

Med flere kollisjonsputer begrenses kollisjonens alvorlighetsgrad. I MINI kan du få to foran, to bak, to ved kne og to takmonterte side-kollisjonsputer. Disse justerer seg automatisk og bidrar til å beskytte deg og dine passasjerer fra potensielle farer.

ADAPTIV CRUISE CONTROL.

Med adaptive cruise control og on-board kamera opprettholder du en jevn avstand mellom deg og bilen foran. Hastigheten justeres, samtidig som det gjøres rede for kurver og bakker.

Dynamic stability control.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft. 

MINI ORIGINALDELER & TILBEHØR.

Utforsk det brede utvalget av originaldeler og tilbehør som er tilgjengelige for å gjøre din MINI enda mer personlig – fra høykvalitets lettmetallfelger, unik utvendig detailing til vårt utvalg av kule klistremerker og striper. Velg MINI originaltilbehør. Det er tilpasset bilen og gir deg uendelige muligheter til å tilpasse din MINI til deg.

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden. MINI Service Inclusive

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    cooper all4 cooper se all4 plug-in hybrid
  Seter 5 5
  Bagasje størrelse  450-1390 L  405-1275 L
  Dører 5 5
  Tank størrelse  51-61 L 36 L
 • Dimensjoner

    cooper all4 cooper se all4 plug-in hybrid
  Bredde 1822 MM  1822 MM 
  Total vekt  1460 KG 1760 KG 
  Lengde  4299 MM 4299 MM
  Høyde  1557 MM 1559 MM
  Akselavtand 2670 MM 2670 MM
 • Drivverk og miljø

    Cooper All4 Cooper SE All4 Plug-in Hybrid John Cooper Works
  Antall sylindre 3 3 4
  Sylindervolum CM³ 1499 1499  1998 
  Effekt HP 136  220  306 
  Omdreininger NM  220  220 + 165 = 385  450 
  Drivstoff type bensin bensin + el  Bensin
  0 – 100 KM/T 10,1 s 6,8 s 5,1 s
  FORBRUK L/100 KM (WLTP) 7,1 1,8 8,1
  CO 2 G/KM (WLTP) 161 44 186
  EL.FORBRUK kWh/100 KM (WLTP)   15,7  
  REKKEVIDDE KM/LADING (WLTP)   50  

   

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.

Bli kjent med MINI Countryman

Inspirerende innside.

Inspirerende innside.

Robust utseende.

Bensin eller Hybrid?

Naviger med din MINI.

INSPIRIRERENDE INNSIDE

Den nye MINI Countryman er fullpakket med smarte detaljer som gjør kjøreturen morsommere enn noen gang. Når du velger MINI, har du gjort et godt valg. Kom inn, se deg rundt – og føl deg inspirert.

MINI Countryman – setetrekk – skinnseter

PREMIUM SKINNTREKK.

Innvendig i MINI Countryman kommer komforten først, der interiøret tilbyr et enestående utvalg av materialer, med seter av mykt skinn i topp kvalitet, og en følelse av velvære. Nå er til og med det mest røffe terrenget en øvelse i komfort og stil.

MINI Countryman – colour lines

COLOUR LINES.

Din MINI er et ekte stilikon med særegne og moderne interiørdetaljer. Color Line består av dørpanelet og armlenets overflater samt kneputer under dashbordet. Det gir deg en fantastisk måte å gi din MINI et personlig preg på, og sette opp et engasjerende visuelt kontrastplan med nesten alle andre farger du velger for interiøret. Det er tilgjengelig i disse iøynefallende tonene: Hazy grå, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black og den nye Shaded Silver.

PLASS TIL FEM.

MINI Countryman er den mest allsidige MINI vi noensinne har bygget. Det rommelige og luksuriøse interiøret gir god plass til fem voksne. Nå kan selv de lengste strekke beina ut når de er på langtur.

MINI Countryman – dashbord display – Head-Up Display

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Bare ett trykk på en knapp på MINI Center-instrumentet og dette uttrekkbare full-farge displayet vises fra dashbordet rett i synsfeltet ditt. Du kan se hastigheten din, følge navigasjonsanvisninger, få underholdningsinformasjon – og også advarsler – uten å ta blikket av veien. Det gjennomsiktige displayet er også enkelt å lese i direkte sollys. Informasjonen som vises, høyde, rotasjon og lysstyrke kan alle justeres via menyen.

MINI Countryman – taktrekk – innvendig tak

TAKTREKK.

 Taktrekket i anthrasitt skaper en harmonisk atmosfære i interiøret i enhver MINI. Og solskjermene, som inneholder innerbelysningen, håndtakene i taket bak og A-, B- og C-stolpene kommer også i antrasitt.

DER STYRKE MØTER STIL

Ved å blande et unikt, robust utseende og maskuline proporsjoner med en eventyrlig ånd, har vi skapt en allrounder der det naturlige hjemstedet er både på den moderne bygaten og landeveien. Den er tilgjengelig i 9 forskjellige farger og offset med et valg mellom 4 attraktive tak-detaljer. 

MINI F60 – baklyktor – Union Jack

UNION JACK BAKLYS.

På samme måte som MINI er Union Jack upåvirket av tiden og er symbolet på en lang og rikholdig historie. Disse unike LED-baklysene er designet for moderne kjøring og er en hilsen til røttene våre, og danner en todelt LED Union Jack som er pent innkapslet i en Piano Black ramme.

MINI Countryman F60 – Piano Black – Designdetaljer

NY PIANO BLACK DESIGNDETALJER.

Elegante, høyglansede Piano Black-designdetaljer gir stil og utstråling til omgivelsene til front- og baklys, dørhåndtak og den nye grillen til din MINI Countryman. Denne klassiske finishen forbedrer dristig MINIs ikoniske utseende og holdning. Den stilige MINI Countryman-betegnelsen i Piano Black på bagasjerommet gir en unik personlig touch til bilen din. Inntrykket kan forstørres ytterligere når det kombineres med andre sorte utvendige komponenter - som et sort tak, speilhus, sorte hjul eller sorte panserstriper. (Cooper S-modeller er også utstyrt med sidedeksler innrammet i Piano Black.)

Ny MINI Countryman – adaptive frontlykter – matrise-teknologi

ADAPTIVE LED FRONTLYKTER.

Disse smarte LED-frontlyktene gir din MINI en unikt nytt design og sikkerhet - med strålende resultater. De gir optimalt lys under svakt opplyste forhold og sideveis belysning når du svinger - slik at du ser deler av veien du kanskje har gått glipp av. Hvis frontkameraet til din MINI oppdager møtende kjøretøy, vil den automatiske dipp-funksjonen deaktivere matrise fjernlys-segmenter for å forhindre blending av andre trafikanter.

MINI SUV – ALL4 optikk – utvendig stylingpakke

MINI ALL4 UTVENDIG STYLINGPAKKE.

Hever terrengfaktoren og understreker den robuste, eventyrlige imagen til din MINI Countryman. Med MINI ALL4 optiske utvendige pakke (tilleggsutstyr), legger du til en differensiert støtfanger bak og foran med dekorative elementer og underkjøringsbeskyttelse i matt aluminium utseende.

Ny MINI Countryman – sett fra siden – design og nye farger

ROBUST DESIGN I SAGE GRØNN.

Den nye MINI Countryman kombinerer karakteristisk MINI-attitude med den suksessrike karismaen til en SUV. Med sine proporsjoner og uredde, eventyrlystne ånd, er det en skikkelig allrounder. Og den er tilgjengelig i 9 forskjellige farger, inkludert to spennende nye fargetoner – Sage grønn, stemningsfull med jordisk visdom og vitalitet, og den eksklusive, kresne White Silver.

MINI Countryman F60 – takrails – snowboard og surfbrett

TAKRAILS.

Disse allsidige takrailsene (tilleggsutstyr) gjør det mulig å montere en rekke fullt integrerte, multifunksjonelle bæresystemer - for eksempel takstativ, sykkelstativ, en takboks eller en snowboardholder. De har en 3-dimensjonal design for å fremheve MINIs terrengkarakter og utfylle linjene og stylingen til MINI, og er tilgjengelige i sølv og pianosvart med matchende fester på sidene.

MINI F60 – Utvendige speilhus – Night Jack

MINI UTVENDIGE SPEILHUS I NIGHT JACK.

En hyllest til tradisjonen. MINI utvendig speilhus Night Jack understreker det britiske flagget på en stilfull måte. Bare installer dem i stedet for standard-dekoret og få en god stemning hver gang du ser på dem. Med sitt individuelle design av høy kvalitet kommer beundrende blikk som standard.

* Prisene er veiledende priser fra BMW Northern Europe AB og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.