Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Klar for alle livets stunder

MINI Countryman.

ESSENTIAL fra 359.670 kr.

Det er på tide å begi seg ut på gjengrodde stier. Bare da finner du ut av akkurat hvor mye du kan oppleve i løpet av en helg. Fyll opp bilen, se det store bildet og opplev den nye – og større - MINI Countryman.

Definert av den siste teknologien, strålende kjøreegenskaper og praktisk funksjonalitet. MINI Countryman kan enten opptre som urban transport eller som barsk transportør over kronglete underlag. Uansett treffer den perfekt balansen mellom de store eventyrene og den dagligdagse tralten. Den er designet for å leve fullt ut og for å oppleve alle eventyrene du kan be den om å være med på.

KLAR FOR ALLE UTFORDRINGER
MINI Countryman er en Sports Activity Vehicle som er perfekt for de med et aktivt og spontant levesett. Den er fylt med innovativ og nyttig teknologi. MINI Find Mate (ekstrautstyr) varsler deg automatisk om du har lagt igjen lommeboka eller mobilen hjemme. Å glemme ting hører til fortiden med en ny MINI. I tillegg har den Country Timer som holder styr på hvor ofte du er ute på nye eventyr. Selvsagt er systemene koblet til MINI Connected som sørger for å holde deg tilkoblet.

Høydepunkter

HIGHLIGHTS

LA DEG IKKE TEMME.

MINI Countryman er like komfortabel utenfor byen som i. Takket være dens gode kjøreegenskaper på røffe underlag tar den deg dit du vil – enten det er på skogsveier eller barske kjerreveier. Det er tid for opplevelser – og for å oppleve den nye siden av MINI Countryman. Bilen som er like hjemme i terrenget som på byens bulevarder.

HIGHLIGHTS

ENDA MER PLASS.

Tenk stort. Plass som passer ethvert eventyr finner du i MINI Countryman. Den er 20 centimeter lengre – og takket være det justerbare baksetet kan du legge til beinplass eller øke lasteplassen.

HIGHLIGHTS

Plug-in Hybrid.

Ladbar MINI – MINI Cooper S E Countryman ALL4 blir den første ladbare og den mest drivstoffgjerrige MINI noensinne. Nyt god innvendig plass og fleksibilitet. Og med en elektrisk rekkevidde på fire mil, er det knapt noen grenser for hvor den ladbare MINI Countryman vil ta deg.

Sikker MINI

Fem stjerner
i Euro NCAP.

MINI Countryman har allerede fått høyeste karakter, fem stjerner, i Euro NCAP. Nå har bilen også fått høyeste score i den amerikanske kollisjonstesten utført av sikkerhetsinstituttet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Som ekstrautstyr kan MINI levere kollisjonsvarsler med nødbremsefunksjon.

Filmer

MINI COUNTRYMAN

FILM.

Nye horisonter ligger alltid foran deg. Den kjente regissøren Lisa Gunning forlot det tradisjonelle og returnerte med fascinerende bilder som binder det urbane og det landlige sammen. Hovedpersonen er MINI ALL4 Countryman.

se mer

MINI COUNTRYMAN

FILM.

Nye horisonter ligger alltid foran deg. Den kjente regissøren Lisa Gunning forlot det tradisjonelle og returnerte med fascinerende bilder som binder det urbane og det landlige sammen. Hovedpersonen er MINI ALL4 Countryman.

se mer

MINI Countryman.

Nye horisonter ligger alltid foran deg. Den kjente regissøren Lisa Gunning forlot det tradisjonelle og returnerte med fascinerende bilder som binder det urbane og det landlige sammen. Hovedpersonen er MINI ALL4 Countryman.

MINI COUNTRYMAN

AUTOMATISK BAKLUKE.

MINI COUNTRYMAN

MINI PICNIC BENCH.

MINI COUNTRYMAN

ROMSLIG.

MINI COUNTRYMAN

ALL4 FIREHJULSDRIFT.

MINI COUNTRYMAN

DESIGN.

MINI COUNTRYMAN

Nye MINI Countryman.

MINI COUNTRYMAN

Driver Assistance & Connectivity.

MINI COUNTRYMAN

Overall Concept.

MINI COUNTRYMAN

Head Up Display.

MINI COUNTRYMAN

The MINI Find Mate.

FUNKSJONER

 • Ytelser
 • Teknikk
 • Sikkerhet
 • Design
 • Tilbehør & Service

ALL4.

Uansett vær beholder du kontrollen. Firehjulsdriften overfører kreftene trinnløst mellom drivakslene for å gi optimalt grep, samtidig som det tar hensyn til din kjørestil og tilgjengelig friksjon mot underlaget. Og i de virkelig tøffe situasjonene, hvor du kjører i gjørme eller i snø, kan alle motorens krefter overføres til bakakselen om det er det som skal til for å få deg videre.

TWINPOWER TURBO MOTORER.

MINI drar alle fordeler av å være en del av BMW-familien. Med kompetansen fra ingeniørene i München, har MINI Countryman fått den potente, prisbelønte Twinpower Turbo punch motoren.

8-TRINNS STEPTRONIC AUTOMATGIR.

Med 8-trinns automatgirkasse girer du alltid mykt og presist, mens Steptronic gir deg valget mellom automatisk og manuell giring. Også tilgjengelig med F1-girhendler på rattet.

TRE KJØREMODUS.

Velg mellom tre forskjellige kjøremodus. Sport, for den maksimale gokart-følelsen, Green for mest mulig effektiv kjøring og Mid for den perfekte balansen.

PERFEKT FJÆRING.

Takket være MacPherson-fjæring foran og finjustert multi-link fjæring bak, får du styregenskaper i verdensklasse.

EASY OPENER.

La oss åpne døren for deg. Den nye Easy Opener-funksjonen i MINI Countryman åpner dørene til bagasjerommet automatisk. Alt du trenger å gjøre er å vifte med foten under støtfangeren bak. Lettere kan det jo ikke bli når du står der med hendene fulle

OPPLYST INTERIØR.

En varm glød, også når lyset på utsiden svinner. Det opplyste interiøret i MINI Countryman gir deg en følelse av velvære med sitt varme lys og sine lysdetaljer. Selvsagt kan du velge fargen på lyset som passer deg aller best.

ELEKTRISK
SETEJUSTERING.

Finn den perfekte kjørestillingen enklere enn noensinne med de elektrisk justerbare setene (ekstrautstyr). Ved et knappetrykk hentes din profil frem og setet justerer seg automatisk slik som du vil ha det. Dermed finner du enkelt den perfekte kjørestillingen–uten at du trenger å lete den frem hver gang.

MINI Connected.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon. En 6.5¨ skjerm er standard for MINI Countryman.

SPOTIFY®, PANDORA® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Pandora, Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

PARKERINGS-ASSISTENTER.

MINI Countryman er utstyrt med teknologi som gjør at bilen helt på egenhånd måler opp potensielle parkeringsplasser. Er det plass, tar den kontroll over rattet og parkerer for deg. Alt du behøver å gjøre, er å styre gassen og bremsen.

TOUCHPAD MED HÅNDSKRIFT- GJENKJENN- ELSE.

MINI Connected XL gir deg kontroll ut til fingerspissene. Bruk enkle knapper, eller bruk fingeren til å skrive på touchpaden. Du kan for eksempel legge inn reiserute eller finne frem yndlingssangen.

ELEKTRISK HÅNDBREMS.

De dagene hvor du har kjørt mil på mil, for så å oppdage at du har glemt å frigjøre håndbremsen er herved over. MINI Countryman skrur seg automatisk av når du kjører. Slik unngår du unødig slitasje på bilen.

LED FRONTLYKTER MED KURVELYS.

Takket være det automatiske level-systemet justerer hovedlysene vinkel i forhold til veien, basert på bilens hastighet og belastning. I tillegg følger kurvelyset rattutslaget, noe som gir deg optimal sikt.

SIKKERHET I
FOKUS.

Det aller viktigste i en MINI er deg. Derfor har vi utstyrt bilen med førerassistenter som reagerer på farlige situasjoner før de rekker å utvikle seg til en ulykke eller en kollisjon.

STOPP.

Enten du står parkert, tar en bakkestart eller kjører i kø – med MINIs elektroniske håndbrekk begynner ikke din MINI å rulle før du vil det. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

NYESTE TEKNOLOGIEN DEKK.

Med MINIs punkteringsfrie dekk (ekstrautstyr) vil ikke en punktering resultere i flatt dekk. Teknologien lar deg fortsette ferden i opptil 80 kilometer i timen. På den måten kan du komme deg helt hjem. Dekksidene er forsterket og er laget av gummi som tåler varme. Samtidig sørger den spesielle geometrien på felgkanten det punkterte dekket fra å løsne.

Førerstøtte.

Vær i forkant takket være MINI Driving Assistant (ekstrautstyr). Med Forward Collision Warning blir du automatisk varslet dersom hastighetsforskjellen mellom din MINI og bilen foran er for høy – eller om bilen foran skulle komme for nære. Systemet bygger opp bremsetrykket og klargjør bremsene for raskere respons og kortere stopplengde. Med City Collision Mitigation system kan bilen selv forutse brå endringer i trafikkbildet og automatisk bremse bilen opp.

EXTERIOR OPTIC PACK.

Enten du er i byen, eller på vei mot mer ukjent terreng kan du reise med stil. Som ekstrautstyr tilbyr MINI ALL4 Exterior Optic pack, som inneholder skinnende støtfangerdetaljer, sølvfarget overkjøringsvern og takrails. Også kanalene er elegant lakkerte i sølv.

8 TO-TRINNS KOLLISJONS­PUTER.

Med flere kollisjonsputer begrenses kollisjonens alvorlighetsgrad. I MINI kan du få to foran, to bak, to ved kne og to takmonterte side-kollisjonsputer. Disse justerer seg automatisk og bidrar til å beskytte deg og dine passasjerer fra potensielle farer.

ADAPTIV CRUISE CONTROL.

Med adaptive cruise control og on-board kamera opprettholder du en jevn avstand mellom deg og bilen foran. Hastigheten justeres, samtidig som det gjøres rede for kurver og bakker.

Dynamic stability control.

Systemet gir deg full kontroll og gjør deg til en bedre sjåfør ved å automatisk påføre selektivt bremsetrykk eller motorkraft. 

Head-up display.

Med inspirasjon fra cockpit-teknologi fra jetfly, viser den uttrekkbare skjermen viktig informasjon som hastighet, navigasjonsinstrukser, stereo og andre varsler.

SITT HØYT OG FÅ OVERBLIKKET.

Perfekt oversikt. Kjørestillingen i MINI Countryman hvor du sitter litt høyere enn i ander biler gir deg et overlegent overblikk over trafikkbildet - og over veien som ligger foran deg.

MINI PICNIC BENCH.

Slå ut piknik benken fra bagasjerommet i den nye MINI Countryman og ta deg tid til å nyte utsikten. Denne komfortable benken med plass til to har til og med en beskyttelsesleppe som gjør at klærne dine ikke blir skitne når du lener deg tilbake for å slappe av.

BARSKT DESIGN.

Den nye MINI Countryman er utvilsomt en MINI. Med maskuline proporsjoner og en trang til å utforske liker vi å omtale den som en sports activity vehicle. Og hvorfor ikke? Bilen er tross alt like godt egnet til ærendene i byen som til å klatre opp de høyeste fjell.

PLASS TIL FEM.

MINI Countryman er den mest allsidige MINI vi noensinne har bygget. Det rommelige og luksuriøse interiøret gir god plass til fem voksne. Nå kan selv de lengste strekke beina ut når de er på langtur.

PLASS TIL OVERS.

Få plass til mer, takket være et større bagasjerom. Fleksibiliteten i MINI Countryman gir rom for endeløse muligheter – enten du skal på bytur eller på landlig eventyrferd.

FORSKYV BAKSETENE.

Legg til plass der du trenger det – enten du må ha plass til tre i baksetet eller til digre kolli. Med de fleksible baksetene kan du trinnløst justere dem 13 centimeter i lengden for ekstra beinplass eller ekstra bagasjeplass. Vil du legge bakseteryggen ned fikser du det enkelt. Seteryggen er delt 40/20/40 for uovertruffen fleksibilitet.

OVERDÅDIG 
LUKSUS

Len deg tilbake og slapp av. Nyt luksusen i de eksklusive skinnsetene (ekstrautstyr) til MINI Yours Lounge eller la hånden gli over de myke overflatene på dashbordet. Det er på tide å overraske sansene.

ønsker deg velkommen.

Fra sidespeilet på førersiden projiseres MINI-logoen på bakken. På den måten hilses du velkommen når du setter deg inn. Tenk på det som en hyggelig hilsen før du tar del i kjøregleden.

takbox

TILBEHØR.

Uansett hvordan du best foretrekker din MINI Countryman har vi utstyret. Velg mellom ulike vinterhjul med dekk tilpasset nordiske vintre – og vil du ha punkteringsfrie dekk (RunFlat) leverer vi det også. I tillegg kan du utstyre din Countryman med skistativ, takboks med sportslige fartsstriper, sammenleggbar sykkelholder eller LED-ekstralys. Og om ikke det er nok – hvorfor ikke kombinere 19-toms rallyfelger i Aspen White med kontrastfarge på taket? Velg MINI originaltilbehør. Det er tilpasset bilen og gir deg uendelige muligheter til å tilpasse din MINI til deg.

MINI Service

MINI Service Inclusive

FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.
MINI Service Inclusive

Utstyrsnivåer

Parkeringsassistent

ESSENTIAL.

Ved å velge utstyrspakken "Essential" gjør du din MINI mer personlig og får alle de grunnleggende funksjonene man ønsker seg i en bil. Den inneholder blant annet LED-lys, inkludert LED-tåkelys, PDC foran og bak, parkeringsassistent, sportsratt i skinn, fartsholder med bremsefunksjon, Connected Media med 6,5" berøringsskjerm, smarte og stilige lyssystemer med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, midtarmlene foran, høydejustering av passasjersetet foran, oppbevaringsrom og velurmatter.

Ljuspaket

EXPERIENCE.

Utstyrspakken "Experience" består av utstyr som gjør MINI enda mer sporty og attraktiv. Den inneholder alt fra "Essential" pluss smarte tillegg som foldbar seterygg (40/20/40), bagasjeromsnett, Connected Navigation, avblendbare speil innvendig, 17" lettmetallfelger av typen Vent Spoke, Excitement Package – en innvendig lyspakke i flere farger gjør det mulig å velge belysning etter humør og gir opplyste dørhåndtak, velkomstbelysning m.m. – og MINI Yours opplyste interiørlister som muliggjør opplyst panel i kupeen, noe som både øker trivselen og gjør mørkekjøring mer behagelig. 

Head-up display

MAXIMISE.

Med "Maximise"-pakken får du en virkelig kul MINI med et utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet, og med teknologi som gjør at du kan holde kontakten med omverdenen mens du kjører. I tillegg til alt utstyret fra "Essential" og "Experience" får du sportsseter foran, innvendig og utvendig speilpakke med innfellbare sidespeil, MINI Connected Navigation Plus, Head-up Display, ryggekamera, Harmon Kardon-høyttalere, adaptiv fartsholder med bremsefunksjon, Comfort Access-system, MINI Yours-skinn, MINI Driving Modes samt kjøreassistent med fjernlysautomatikk og system for kollisjonsvarsling.

ELEKTRISK

DEN NYE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Den nye MINI Countryman plug-in hybrid kombinerer daglig bruk med muligheten til å kjøre lange distanser. Kombiner bærekraft med kraft og komfort. Kjør CO2 nøytralt i byen - og opplev en akselerasjon som i en MINI Cooper S når du aktiverer e-boost.

Nyt god innvendig plass og ubegrenset fleksibilitet som på mange måter er like god som i en MINI Countryman med tradisjonell drivlinje. Og med en elektrisk rekkevidde på 5, er det knapt noen grense for hvor den ladbare MINI Countryman vil ta deg.

Oppdag MINI Countryman Plug-In Hybrid Find prisliste

DEN NYE MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID.

FILM.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    cooper  cooper s cooper se all4 plug-in hybrid 
  Seter 5 5 5
  Bagasje størrelse  450-1390 L  450-1390 L 405-1275 L
  Dører 5 5 5
  Tank størrelse  51-61 L 51-61 L 36 L
 • Dimensjoner

    cooper  cooper s cooper se all4 plug-in hybrid 
  Bredde 1822 MM  1822 MM  1822 MM 
  Total vekt  1460 KG 1525 KG  1760 KG 
  Lengde  4299 MM 4299 MM 4299 MM
  Høyde  1557 MM 1557 MM 1559 MM
  Akselavtand 2670 MM 2670 MM 2670 MM
 • Drivverk og miljø

    cooper  cooper s cooper se all4 plug-in hybrid 
  Antall sylindre 3 4 3
  Sylindervolum 1499 CM³ 1998 CM³ 1499 CM³
  Effekt 136 HP 192 HP 88 + 136 = 224 HP 
  Omdreininger 220 NM  280 NM  220 + 165 = 385 NM 
  Drivstoff type bensin bensin  bensin + el 
  0 – 100 KM/T 9,7 7,6 (7,5) 6,8
  FORBRUK L/100 KM WLTP* 6,6 6,9 1,8
  CO 2 G/KM WLTP* 146 158 40

   

  Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.mini.no/nedlastninger/. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.