Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI kjører inn i fremtiden.

MINI Electric.

MINI ELECTRIC.

Gjør deg klar til å kjøre en fremtidig klassiker allerede i dag! Med MINI Electric vil du få en kjøreopplevelse som er lydløs, utslippsfri og fremfor alt morsom. Siden den i tillegg har den klassiske designen til MINI 3-dører, går du fremtiden stilsikkert i møte.

Stol på magefølelsen, og forhåndsreservér ditt eksemplar i dag, bare følg linken under! 

Har du ikke bestemt deg ennå? Abonner på nyhetsbrevet vårt, og få med deg siste nytt om MINI Electric. 

Nyhetsbrev forhåndsreservér

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

For over ti år siden tok MINI et avgjørende skritt i utviklingen av fulle elektriske drivaggregater i form av den fullt drevne MINI E, en modell som lagde grunnlaget for BMW Gruppes fortsatte arbeid med elektriske mobilitetsløsninger. MINI E ble introdusert i 2008 og var BMW Gruppens første fullt drevne modell der over 600 MINI E-biler ble kjørt og evaluert av privatpersoner i hverdagens trafikkmiljøer i en omfattende feltprøve. I tillegg til det elektriske drivaggregatets ytelse og nullutslipp, leverte MINI E også blinkende akselerasjon og ypperlige kjøreegenskaper. Feltstudiens erfaringer og leksjoner ble deretter kanalisert inn i utviklingen av BMW Gruppens første full-elektriske produksjonsbil, BMW i3.

Nå er vi nærmere enn noensinne å oppleve alt med MINI, - helt elektrisk.

REVIEW MINI COOPER SE.

“It launches, fast, and without a hint of wheelspin or, more telling, spot braking of either front wheel.”

– Autocar, March 2019

REVIEW MINI COOPER SE.

“The Mini Cooper SE is testament to how far battery technology has come in the last decade.”

– CAR Magazine, March 2019

THE CONCEPT CAR.

“The MINI ELECTRIC CONCEPT is a quintessential MINI – compact, agile, simply the perfect companion for everyday driving. At the same time, it conveys a whole new take on the concept of sportiness,”