Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI Electric.

Charged with passion.

FINN DIN ELEKTRISKE LIVSSTIL.

Den første helt elektriske MINI skriver et nytt kapittel i vår historie ved å kombinere MINIs innovasjonsånd, kreative oppbevaringsløsninger og ikoniske design. Den moderne estetikken blander aerodynamiske linjer med detaljer som kjennetegner MINI. Den er både tøff og sjarmerende – det gjør den til det perfekte valget for utradisjonelle sjåfører. I tillegg finnes bilen med tre ulike utstyrsnivåer, det gjør at du kan velge mellom en rekke ulike måter å sette ditt personlige preg på din helt elektriske MINI fra innsiden og ut.

 

Pris ESSENTIAL fra 259 900 kr

Bilen er å finne hos din lokale forhandler våren 2020.

EN MODERNE KLASSIKER SOM ENDRER ALT.

MINI er kjent for å tenke stort. Og kjent for å utfordre og våge å skille seg ut. Vi er overbeviste om at design kan endre verden til det bedre. Derfor er det en selvfølge at vi snart lanserer en kjøreopplevelse som er helt elektrisk, og helt MINI.

Nye MINI Cooper SE tar vare på den tidløse MINI-designen fra vår ikoniske 3-dørsmodell som sammen med sin helelektriske motor skaper en kjøreopplevelse utenom det vanlige - rask, helt stille, utslippsfri og morsom. Det er ganske enkelt alt du elsker med MINI og litt til.

KJØR HELT ELEKTRISK UTEN KOMPROMISSER.

Vi har tatt MINIs utmerkende stil og gokart-lignende kjøreegenskaper og lagt til en ytterligere dimensjon – en helt elektrisk kjøreopplevelse. Nye MINI Cooper SE er utviklet for et moderne og urbant liv, og passer perfekt for deg som ikke nøyer deg med kompromisser. I tillegg til morsom kjøring og tidløs design, kan du også nyte vissheten om at du bidrar til et bedre byliv med stillere veier og renere luft. Du kan også føle deg helt trygg på at du enkelt kan lade batteriet praktisk talt hvor som helst – hjemme, på jobben eller mens du spiser en god middag i byen. En kompromissløs kjøreopplevelse som kan nytes på alle måter, helt enkelt.