Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Oppdag elektrisk kjøreglede med MINI.

BIG LOVE.

MINI ELECTRIC.

Med MINI Electric får du en kjøreopplevelse utover det vanlige. Den er pakket inn i MINI sitt ikoniske design og passer like bra i byen som på helgens eventyr. Elektrifiseringen av våre bilmodeller innebærer ikke bare at vi kan ta større hensyn til miljøet og kommende generasjoner, men også at vi kan tilføre en ny dimensjon av kjøreglede, innovasjon og funksjon til vår MINI­filosofi. Se vårt utvalg av elbiler og mer informasjon nedenfor.

HEL-ELEKTRISKE MINI

Er du på jakt etter en original, ikonisk MINI, men med en drivlinje for morgendagens veier? Våre elbiler, hel-elektriske MINI Cooper SE og hel-elektriske MINI Cabrio, kombinerer den legendariske gokart-følelsen, den unike designen og premium-kvaliteten med utslippsfri kjøring.

NYHET.

MINI Cabrio Electric.

Fremtiden for helt elektrisk bilkjøring er her. For å feire 30-årsjubileet til den fremgangsrike MINI Cabrio, lanseres nå den første i sitt slag – den helt elektriske MINI Cabrio.

HEL-ELEKTRISK.

MINI COOPER SE.

Hel-elektriske MINI Cooper SE har alt du elsker med MINI - og litt til. Den kraftige og stillegående elmotoren med 184 hk gir en kjøreopplevelse som best kan sammenlignes med en gokart. 

Velg mellom tre forskjellige utstyrspakker samt en rekke individuelle alternativer for å få akkurat den MINI Cooper SE som passer for deg.

Nye MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Cooper SE Resolute Edition.

I nye MINI Cooper SE Resolute Edition danner interiøret og eksteriøret en skreddersydd pakke med premiumfølelse.

I interiøret oppnås den eksklusive følelsen gjennom seter i Black Pearl / Light Checkered trekk kombinert med sorte detaljer. Fargesettingen i eksteriøret i Rebel Green, Nanuq White eller Enigmatic Black lakkering som møter detaljer i eksklusiv Resolute Bronze. 

MINI PLUG-IN HYBRID

Våre ladbare hybrider, MINI Countryman Plug-In Hybrid, er ikke bare romslige, de har også smidigheten, kraften og kjøregleden som er karakteristisk for MINI Electric. For mange rekker batteriets kapasitet til hverdagspendlingen og bensinmotoren tar over på lengre strekninger.

LADBARE HYBRIDER.

MINI Countryman Plug-In Hybrid.

Hvis du velger MINI Countryman Plug-In Hybrid med en elektrisk rekkevidde på opptil 50 km, får du 220 hk, ALL4­firehjulsdrift, automatgir og navigasjonssystem som standard.

Legg til smarte, tilkoblede løsninger, så har du en morsom og dynamisk bil som passer for alle anledninger.

Nye MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition.

Det eksklusive designet og produktegenskapene til den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition fremhever modellens robuste utseende og terrengpotensial.

Interiøret domineres av naturinspirerte nyanser av grønt og blått; den eksklusive Highland Green-fargen på setene i MINI Yours Leather Lounge-utførelse kombineres med detaljer i Frozen Bluestone. Eksteriøret består av en finish i Monumentum Grey eller nanuq White og takrails og bakspeildeksler i Piano Black. 

MER OM Å KJØRE ELEKTRISK

Les gjerne mer om elbiler og ladbare hybrider. Eller få mer kunnskap om ladingrekkevidde og MINI CHARGING - sømløs ladning for din MINI.

ELBILER OG LADBARE HYBRIDER.

LADING.

Lading av elbilen eller den ladbare hybriden gjøres enkelt ved hjelp av en ladeboks. Her er noen ting du bør tenke på for å maksimere effekten av ladingen.

Hvor langt kan du kjøre?

REKKEVIDDE.

Med dagens kraftige batterier kan både elbilen og den ladbare hybriden gå langt på en enkelt lading. Eksakt hvor langt du kan kjøre avhenger av flere ulike faktorer, les mer om dette. 

Sømløs lading.

MINI CHARGING.

Med MINI Charging får du tilgang til et av verdens største offentlige ladenettverk. Lad din MINI ved en av de over 200 000 ladestasjonene i hele verden.