Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI JCW 3-dører.

Fra 531.680 kr*.

ORIGINALEN. REVIDERT.

Originalt ikon og opprører, den legendariske MINI JCW 3-dører med luke bygger på mer enn 60 år med å bryte med konvensjonen. Den dynamiske silhuetten og de varemerketypiske elliptiske frontlyktene gjør et strålende inntrykk. Mens de kompakte dimensjonene gjør den perfekt for trange bygater. Den er utstyrt med en rekke innovative tekniske funksjoner og praktiske detaljer. Det smarte Connected infotainment-systemet med 8,8 "berøringsskjerm og appintegrasjon er standard. Og spennende nye detaljer, farger og ekstrautstyr for tilpasning lar deg gjøre din MINI unikt din.

LAG DIN MINI JCW 3-DØRER

JOHN COOPER WORKS

Fra 533 040 kr

Det kraftigste og sportsligste valget med et unikt utvendig design og stort utvalg.

Utvalg av innhold:

 • 18” toms JCW felger
 • 8,8" berøringsskjerm (MINI Connected)
 • Førerassistent (filskiftevarsling, etc.)
 • Cruisekontroll
 • Ryggekamera
 • Parkeringsassistent
 • Comfort access
 • MINI navigasjonssystem
 • Sportsfjæring
 • Aerodynamisk frontfanger
 • Eksteriør i elegant Piano Black
 • MINI Head-Up Display

 

Motorer

John Cooper Works
 • Effekt

  231 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 161 g/km

MINI JCW 3-dører.

MAKSIMUM GO-KART FØLELSE.

MINI JCW 3-dører sin lille svingradius, korte overheng og kompakte konstruksjon tillater kvikk manøvrering gjennom trange gater og tung trafikk. De 3- og 4-sylindrede TWIN Power Turbo-motorene leverer øyeblikkelig dreiemoment for at du skal komme deg raskt fra start. Og i SPORT-modus kan du booste akselerasjonen og styringsresponsen for fantastisk smidighet. Opplev selv lavt tyngdepunkt, høye turtall, gokartfølelse – og nyt maksimal moro i MINI.

UTSTYRSHØYDEPUNKTER.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    JCW
  Seter 4
  Bagasje størrelse  211-731 L
  Dører 3
  Tank størrelse  40-44 L
 • Dimensjoner

    JCW
  Bredde 1727 MM 
  Total vekt  1275 KG
  Lengde  3850 MM 
  Høyde  1414 MM 
  Akselavtand 2495 MM 
 • Drivverk og miljø

    JCW
  Antall sylindre 4
  Sylindervolum CM³ 1998 
  Effekt HP 231 
  Omdreininger 320
  Drivstoff type Bensin
  0 – 100 KM/T 6,3 s
  FORBRUK L/100 KM (WLTP) 7,1
  CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP) 161

   

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.

OVERBEVISENDE. DESIGN.

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidden og korte overheng for å gi MINI JCW 3-dører sin stramme atletiske tilstedeværelse. De spesielle frontlyktene suppleres perfekt med de nye iøynefallende sidedekslene som har LED-blinklys integrert. Ekstrautstyr som dørhåndtak, drivstofflokk og andre nye designdetaljer i elegant Piano Black gir MINI JCW 3-dører et enda mer individuelt utseende. Og det innovative utvalget av unike lettmetallfelger avrunder alt.

MINI Cooper Hatch

TIDLØS KLASSIKER. SPENNENDE FREMTID.

Det ikoniske MINI-designet smelter sammen spenning og eleganse. MINI-silhuetten ser ut som ingenting annet på veien. Og med nye iøynefallende signaturdetaljer og aerodynamiske linjer, føler du en umiddelbar følelse for øyeblikket. Innvendig og utvendig kombineres kunst og kraft for å fortelle en overbevisende historie.

MINI Cooper Hatch – cockpit

PREMIUM INTERIØR-OPPLEVELSE.

Cockpiten er det tekniske hjertet i interiøret i din MINI. Den er designet for å gjøre kjøringen tryggere og morsommere, og ønsker deg velkommen hver gang. Omgi deg med presisjonskontroll, navigasjon, underholdning og sikkerhet – mens multifunksjonsrattet gir deg et utmerket grep for komfortabel kjøring.

MINI Cooper Hatch – Piano Black – Designdetaljer

PIANO BLACK UTVENDIG DESIGN.

Elegante, høyglansede Piano Black-designdetaljer gir stil og utstråling til omgivelsene til front- og baklys, dørhåndtak og den nye grillen til din MINI. Denne klassiske finishen forbedrer dristig MINIs ikoniske utseende og holdning. Støtet kan forstørres når det kombineres med andre valgfrie Piano Black-komponenter – for eksempel tak, speilhetter, hjul, panserstrimler og MINI-logoer.

MINI Cooper Hatch – baklykter – Union Jack

STANDARD BAKLYKTER I UNION JACK DESIGN.

Bak på bilen utgjør disse markante LED-lyktene et todelt motiv som henviser til det ikoniske emblemet. Intrikat presisjon i det kreative belysningsdesignet tilfører en ekstra porsjon individualitet. Som ekstrautstyr innkapslet i Piano Black ramme, fungerer de som et stilfullt, særegent nikk til MINI sin stolte arv.

MINI Cooper Hatch – interiør – rombelysning

ROMBELYSNING.

Tilpass fargen i kupéen din og skape den perfekte interiøratmosfæren for å gjenspeile stemningen du er i. Du kan også nyte den subtile, varme gløden, takket være den bakgrunnsbelyste cockpitfasciaen som antar fargen på det indre lyset.

MINI Cooper Hatch – lettmetallfelger 18”

18” PULS SPOKE LETTMETALLFELGER.

Hvis du tenker på å skape et nytt bilde, har vi noen vinnende hjul for å snu seg etter, få hakeslipp og og heve puls. Disse nye 18 "iøynefallende lettmetallfelgene er designet for å forsterke den sportslige, kraftige tilstedeværelsen til din MINI. Og øke Tinder-profilen din utover dine villeste drømmer.

* Prisene er veiledende priser fra BMW Northern Europe AB og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.