Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI JCW Clubman.

MINI Clubman kan ikke bestilles for ny produksjon akkurat nå. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler eller besøk ONLINE STORE for å se nye og leveringsklare MINI Clubman som det er mulig å kjøpe.

Åpner flere dører.

Vi vil gjerne introdusere deg for den mest sofistikerte, allsidige – og romslige – MINI som noen gang er laget. Når du har satt deg bak rattet, åpner helt nye MINI JCW Clubman flere dører mot spennende nye horisonter.

MINI JCW Clubman har fem seter, seks dører og god plass til det du trenger på turen. Det generøse bagasjerommet har en kapasitet på 1.250 liter, slik at du får enda mer plass til alle planene dine. Fantastiske ALL4 firehjulsdrift gir deg kontrollen du trenger på alle typer veier – den perfekte bilen av alle årsaker, til alle årstider.

KUNSTEN Å VÆRE ALLSIDIG

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    JCW
  Seter 5
  Bagasje størrelse 360-1250 L 
  Dører 4
  Tank størrelse 48 l
 • Dimensjoner

    JCW
  Bredde 1800 mm 
  Total vekt 1460 kg
  Lengde 4266 MM
  Høyde 1441 mm
  Akselavtand 2670 mm
 • Drivverk

    JCW
  Antall sylindre 4
  Sylindervolum 1998 CM³
  Effekt 306 HP
  Omdreininger 450 NM
  Drivstoff type BENSIN
  0 – 100 KM/T 4,9
  FORBRUK L/100 KM WLTP 7,8
  CO 2 G/KM WLTP 178

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.