Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

DEN RASKESTE MINI NOENSINNE.

MINI John Cooper Works GP er produsert i bare 3000 eksemplarer. Tilgjengelig 2020.

FOR THE FAST AND THE FURIOUS.

Ingen uorden. Ingen ekstra vekt. MINI John Cooper Works GP er strippet til det maksimale for maksimal akselerasjon og smidighet. Dempere, stabilisatorer og fjærer er spesielt utviklet og tilpasset bilens håndteringsegenskaper. Og med sin større sporvidde og 10 mm lavere-enn-standard fjæringssystem utstråler den ren kraft og ytelse. Den er en opprører. Men med en veldig klar sak.


Våre designere har tatt ting til det ekstreme ultimatum. MINI John Cooper Works GP har en solid fremtoning i strålende i Racing grå, supplert med tak og speilhus i kontrastfarge Melting Silver. Kanter og linjer er presise og skarpe. Med kraftige designelementer som det store frontskjørtet, sideskjørt og takspoiler fremheves eksteriøret for å skape en formidabel tilstedeværelse.

NERVEPIRRENDE MINI. TURBOLADET.

Den raskeste, kraftigste MINI som noen gang er bygget kommer ikke fra hvorsomhelst. Våre ingeniører liker utfordringer. De forlater komfortsonene. MINI John Cooper Works GP legemliggjør en rik arv fra racing som strekker seg over fem tiår. Dens 2,0 liters, 306 HK 4-sylindrede turboladede motor med et overlegent dreiemoment på 450 Nm gir en imponerende kraftig ytelse. Fordi nok er aldri nok.


Legg til automatgirkassen med 8-trinn med limited slip differensial, og du har maksimal akselerasjon, grep og smidighet. De sportslige, 3D-printede girhendler i metall lar deg kontrollere girskift med stil. Et performance-konstruert luftinntakssystem som lar motoren puste lettere. En ytterligere ekstern kjøler er tilgjengelig for å optimalisere kjøling og effekt på motoren. Og ved å modifisere materialet for lydisolasjon har vi redusert vekten ytterligere for å forbedre ytelsen. Unn deg enestående håndtering og ren begeistring - til fingerspissene.

TENK STORT. TENK MINI.

Bli kjent med John Cooper Works.

Et blikk og du er hektet. Før du åpner døren skjønner du at MINI John Cooper Works er noe helt spesielt. Aerodynamisk støtfanger foran og sporty hekkspoiler hinter allerede om spenningen som venter. 

Et blikk og du er hektet. Før du åpner døren skjønner du at MINI John Cooper Works er noe helt spesielt. Aerodynamisk støtfanger foran og sporty hekkspoiler hinter allerede om spenningen som venter. Bli kjent med John Cooper Works-modellene.