Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

NYE MINI COOPER.

ELEKTRISK KJØREGLEDE.

Med denne neste generasjonen utvider vi vårt utvalg av elektriske modeller, og baner vei for målet vårt om å bli helelektrisk tidlig på 2030-tallet. Tro mot konseptet, som har vært vellykket i over 60 år, er den nye generasjonen designet for helelektrisk kjøreglede, med den arketypiske smidigheten og den kreative utnyttelsen av plass som kjennetegner MINI.

Alle bilder og detaljer som vises her er foreløpige.

LAG DIN MINI COOPER

Ikke bare tilbyr vi mer standardutstyr enn noensinne – vi har også forfinet og forenklet stilnivåene våre. Disse får virkelig en ny MINI Cooper til å stråle både innvendig og utvendig på sin egen spesielle måte. Velg ditt trim og motor, og lag en MINI som tar deg dit du vil.

ESSENTIAL

Fra 323 420 kr

Fin estetikk, ren og minimalistisk.

Beskrivelse:

Når får du MINI med mer standardutstyr enn noensinne. Essential Trim handler om å holde estetikken ryddig, ren og minimalistisk. Viktige funksjonelle interiør- og eksteriørkomponenter er skinnende blanke i Vibrant Silver, som erstatter Chrome som detaljfarge. Et nytt spekter av eksteriørfarger gir den nye generasjonen MINI et moderne preg.

Motorer

Cooper E
 • Effekt

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Cooper SE
 • Effekt

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

CLASSIC

Fra 374 140 kr

MINI's ikoniske utseende og designmuligheter.

Beskrivelse:

For deg som verdsetter det ikoniske utseendet og designalternativene til MINI. Classic Trim bringer MINI inn i nåtiden. For aller første gang i en MINI er interiøret utstyrt med et moderne, 2D-strikket tekstil. Strikket materiale i sort/blått på instrumentpanelet og dørene står i leken kontrast til Vescin-skinnsetene av høy kvalitet, som fås i grått eller sort og har et perforert hundetannsmønster. Det 3-eikede sportsrattet har sømmer og dekor i Vibrant Silver. Rammen rundt grillen er i høyglanset sort med logoen til MINI fremhevet i Vibrant Silver. Du kan også velge et kontrasttak.

Motorer

Cooper E
 • Effekt

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Cooper SE
 • Effekt

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

FAVOURED

Fra 402 460 kr

Moderne, sofistikerte detaljer, fremhever de førsteklasses materialene.

Beskrivelse:

Hvis du har et øye på moderne, sofistikerte detaljer, fremhever de førsteklasses materialene i Favored Trim de intrikate kontrastene og overflatene i interiøret.Sportssetene i perforert Vescin, som fås i ulike farger med tradisjonelle sømmer og detaljer, utstråler eleganse av høyeste kvalitet. Utvendig er det dekor i Vibrant Silver som tilfører det lille ekstra. Du kan også velge et kontrasttak.

Motorer

Cooper E
 • Effekt

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Cooper SE
 • Effekt

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

JOHN COOPER WORKS

Fra 412 380 kr

Racinginspirert og setter en ekstra spiss på kjøring i hverdagen.

Beskrivelse:

JCW Trim er racinginspirert og klar til å suse avgårde, og setter en ekstra spiss på kjøring i hverdagen. Den har sin egen individuelle design foran og bak for å understreke det sportslige utseendet. Rammene rundt grillen og logoen i høyglanset sort kombinert med kontrasttaket i Chili Red (ekstrautstyr) gir et kraftfullt totalinntrykk. Et blikk og du er hektet. Når du setter deg inn, gir sportsetene trukket i strikket materiale og Vescin en eksklusiv racerbilfølelse. JWC-fargekombinasjonen sort og rød preger instrument- og dørpanelene. Med det sorte JWC-sportsrattet i perforert Vescin med dekor i Vibrant Silver og røde sømmer, mestrer du svingkjøring som en proff.

Motorer

Cooper E
 • Effekt

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Cooper SE
 • Effekt

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

HØYDEPUNKTER

 • INTERIØR
 • EKSTERIØR
MINI experience modes

MINI EXPERIENCE MODES.

Se, hør og føl din egen sinnsstemning. MINI Experience Modes er din inngangsport til en verden av forbindelser og opplevelser. Den vekker sansene dine. Hver modus følger sin egen kreative design, rombelysning og lydpalett. Du kan endre utseende og stemning i cockpiten fullstendig med en enkelt kommando.

OLED-SKJERM

Dashbordets bankende hjerte og fokuspunkt er det splitter nye, særdeles slanke sentrale instrumentdisplayet. Den toppmoderne OLED-teknologien med en diameter på 240 mm og glasset av høy kvalitet gir det et særegent, minimalistisk utseende. Her får du en instrumentgruppe, integrert infotainment og assistanse på ett og samme sted. Det sirkelrunde OLED-displayet er det første av sitt slag i verden.

ET MAKSIMALT MINIMALISTISK DASHBORD.

Vi har holdt ting så enkle som mulig – men ikke enklere enn det. Alt er redusert til det aller mest nødvendige, med det slanke, men romslige dashbordet som danner bakteppet for det lekre OLED-displayet og fem vippebrytere som utgjør MINI Interaction Unit. Du kan også velge ekstrautstyret MINI Head-Up Display, som bekvemt viser all viktig informasjon, bl.a. hastighet, trafikkskilt og assistansesystemer, direkte i siktelinjen.

BRYTERNE ER ALT DU TRENGER.

Alt du må gjøre er å vri på bryteren – fra parkeringsbremsen til girene til MINI Experience Modes og mye mer. De fem intuitive kontrollene har fått nytt utseende og ny design, og er nå enda enklere å nå, bruke og ha det gøy med.

TA SVINGKJØRING TIL NYE HØYDER.

Moroa begynner så snart du tar tak i rattet. Vi har gitt det ny design i en noe mindre størrelse, slik at du får en enda mer intens, klassisk moderne MINI gokart-følelse. I stedet for en tredje eike, har det nå en stilren, dekorativ stoffstropp. På rattets venstre kontrollpanel kan du aktivere førerassistansesystemene, og du kan betjene underholdning, Intelligent Personal Assistant, verktøybelte- og kommunikasjonsfunksjonene med høyre panel.

UT PÅ NYE BANEBRYTENDE EVENTYR MED NYE MATERIALER.

MINI etablerer en helt ny estetikk gjennom vår bruk av tekstiler. Det nye materialet vi bruker på dashbordet og dørpanelene skaper en spesielt behagelig atmosfære. Stoffet er av høy kvalitet og enkelt å rengjøre, og det er strikket med en unik 2D-teknikk. Det gir en luksuriøs taktil opplevelse, flere designalternativer og fungerer som det perfekte lerretet for å vise dine spennende valg i forskjellige MINI Experience Modes.

MAKSIMALT MINIMALISTISK.

Nye helelektriske MINI Cooper er enkelhet på sitt mest karismatiske. Som en realisering av vår designtilnærming «mindre er mer», har vi fjernet overflødige elementer, og redusert enda mer. Med de rene og slette overflatene, slanke linjene og balanserte proporsjonene, har eksteriøret blitt omhyggelig utformet til en selvsikker, slående form.

SKILLER SEG STADIG UT.

Nye helelektriske MINI Cooper har en besnærende tilstedeværelse som er definert av den ikoniske frontdesignen og de korte overhengene. I tillegg kommer den karakteristiske åttekantede frontgrillen og den elegante sirkelformede designen til MINI LED-frontlykter – som begge deler fremhever den moderne og futuristiske utformingen.

HVA BLIR DET I KVELD?

Den kraftige og effektive LED-teknologien leveres som standard, men det er også mulig å velge LED-frontlykter med utvidet innhold som ekstrautstyr. Ved hjelp av intelligent adaptiv aktivering av nærlysfunksjonen og kurvelyset sørger disse for bedre belysning på sidene av bilen i by-, landeveis- og motorveitrafikk. Velg én av tre forskjellige lyssignaturer til din helelektriske MINI Cooper.

GJENNOMGÅENDE HØY YTELSE.

Vårt utvalg av 16–18" lettmetallfelger representerer MINI på sitt mest intense, og utstråler pur selvsikkerhet og dristig individualitet. Den lette designen og bruken av resirkulert aluminium bidrar til at de reduserer karbonavtrykket vårt på ulike måter – både i produksjon og under kjøring.

SE HVA SOM ER TILBAKE BAK.

Baklyktene har en ny triangelformet design med en presisjon som gir en ekstra dose individualitet. Og som med fronten kan du styre velkomst og farvel etter eget ønske, slik at det sammenfaller med humøret ditt.

DU BLIR ALLTID TATT GODT IMOT.

Det føles alltid spesielt når du setter deg inn i din helelektriske MINI Cooper. Når du går mot eller forlater din MIN, finnes det en velkomst og et farvel som sammenfaller med humøret ditt. Dette kan være tilleggsutstyr som front- og baklykter med tre forskjellige valgbare lyssignaturer samt en logoprojeksjon fra speil på både passasjer og førerside.

UDISKUTABELT MINI.

Det er MINI fra alle vinkler, men med en ny aura for en ny tid. Den smidige, kompakte silhuetten forsterkes av den lange akselavstanden og større hjuldiameteren. De slette overflatene kan skilte med mer lakkfarge, som kombinert med den karakteristiske svarte innstigningen gir et enda mer moderne utseende. Og den slående 3-veis optiske inndelingen av karosseriet, glass- og kontrasttaket fremhever hele den visuelle effekten.

"ALLE NYSKAPINGER HAR ET FELLES MÅL. FORENKLE MINI. MINDRE KOMPLEKSITET, MER INDIVIDUALITET."

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPESIFIKASJONER

 • Drivlinje & miljø*

   

    MINI Cooper E MINI Cooper SE
  REKKEVIDDE KM/LADING (WLTP) 285 - 305 387 - 402
  EL. FORBRUK KWH/100 KM (WLTP) 13,7 - 14,7  14,1 - 14,7 
  DREIEMOMENT NM
  290 330
  0-100 km/h 7,3 S 6,7 S
  EFFEKT HK 184 218
  CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP) 0 0

  MAKS FART KM/H

  160 170

   

  * Alle detaljer som vises her er foreløpige. 

KJØREOPPLEVELSE

Nå blir det fart i sakene. Gjør deg klar til avgang. Hold fokus. Når lyset skifter til grønt, er det full gass. Helelektriske MINI Cooper overgår alle forventninger.

KJØREDYNAMIKK HELT COOPER.

For å oppnå maksimal gokart-følelse brukte vi viktige designkriterier da vi utviklet helelektriske MINI Cooper. Vi forbedret kjøredynamikken for eksempel takket være det lave tyngdepunktet som følge av batteriplasseringen. Vi oppnår spennende kjøring med MINI ved å optimalisere vektfordelingen og bruke et direkte styreforhold kombinert med et lite ratt. Vi øker sidedynamikken og grepet ved å optimalisere dekkbredden. Og den nyeste maskinvaren og programvaren gjorde det mulig for oss å gjøre håndteringen enda mer leken og spennende, særlig i gokart-modus.

UTMERKET AERODYNAMIKK.

Helelektriske MINI Cooper ble i utgangspunktet utformet for å håndtere aerodynamiske krefter på en mest mulig effektiv måte. Takket være det helt lukkede understellet og grillen samt det slette, minimalistiske eksteriøret, har vi allerede redusert luftmotstanden betraktelig. Dessuten er alle MINI hjul optimalisert for bedre aerodynamikk. Den lave vindmotstanden gjør den ekstremt effektiv, slik at du kan kjøre enda lenger uten å måtte lade.

VI HAR KONTROLLEN BÅDE FORAN OG BAK.

Vi har gjort det problemfritt å kjøre i byen. Tett trafikk går som en lek – alt du trenger å gjøre er å stille inn den aktive cruisekontrollen på alternativet Driving Assistant Plus, så vil din MINI automatisk følge kjøretøyet foran deg på trygg avstand. Og parkeringsassistent, som leveres som standard, finner alle potensielle parkeringsplasser for deg, og du trenger bare å trykke på en knapp for å få den til å manøvrere feilfritt inn i den du velger.

MER SIKKERHET. MER KOMFORT. MER STANDARD.

Maksimal moro krever maksimal sikkerhet. Helelektriske MINI Cooper er utstyrt med innovative funksjoner som skaper et tryggere kjøremiljø for deg og andre trafikanter. Den aktive cruisekontrollen regulerer avstanden til kjøretøyet foran og skanner hele tiden veien for å identifisere potensielt farlige situasjoner. Lane Change Warning vil varsle deg hvis du er på vei ut av kjørefilen. Hvis din MINI registrerer en mulig kollisjon bak, vil den aktivere varselblinkene med dobbel frekvens. I tillegg holder den dynamiske cruisekontrollen din MINI ved konstant hastighet for deg.

KJØREMODUS FOR VEIEN.

Det er tre kjøremoduser å velge mellom for å utnytte de forskjellige egenskapene til din helelektriske MINI Cooper slik at de passer til trafikken og dine aktuelle behov. Hver har sitt helt eget utseende.

GRØNN MODUS. Dette er den ekstra effektive kjørestilen som er forenklet og helt stille, og får batteriet til å vare lenge.
KJERNEMODUS. En klassisk og behagelig MINI kjøreopplevelse med en sofistikert, moderne atmosfære.
GOKART-MODUS. Denne modusen er inspirert av legendariske John Cooper Works og gir en spennende kjøretur med en adrenalinfremkallende motorsportestetikk.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I MINI.

For første gang har en fullfunksjons taleassistent funnet veien inn i cockpiten til MINI. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres ved hjelp av hilsenen «Hey MINI» eller ved å trykke på taleknappen på rattet. Talestyrt samhandling på det sirkelrunde OLED-displayet er utformet som en animasjon med grafiske elementer, typografi og en avatar. Når det gjelder displayet, kan sjåfører velge mellom «MINI» – et stilisert bilde av en MINI – og den nye digitale assistenten for MINI, som heter «SPIKE». MINI Intelligent Personal Assistant tar seg av nøkkelfunksjoner i din MINI, blant annet navigasjon, telefoni, radio eller til og med temperaturstyring.

LADING OG REKKEVIDDE

Rekkevidden til helelektriske MINI Cooper per fullstendig lading. Rekkevidden vil variere i henhold til kjørevaner og -forhold. Hvordan du kjører kan gjøre en stor forskjell for tilgjengelig rekkevidde og hvor raskt ladingen brukes opp. Din helelektriske MINI lades både raskt og enkelt, så du er alltid klar til å kjøre. Vi ser nærmere på hvordan du kan spare penger og maksimere rekkevidden enten du er hjemme, på jobb eller underveis.

LADE HJEMME.

Den enkleste måten å lade elbilen din på, er hjemme. For rask og trygg lading anbefaler vi en ladeboks inkludert installasjon fra vår ladepartner E.ON. Hvis du er interessert i mer informasjon om en MINI Wallbox eller en annen ladeboks fra E.ON, ta kontakt med din nærmeste forhandler, så hjelper de deg.

LADE PÅ FARTEN.

Alt du trenger for offentlig lading er standardutstyr til din nye MINI med MINI Charging Card og Mode 3-ladekabel, og ingen ekstra maskinvare er nødvendig. Du kan dra nytte av det stadig økende antallet offentlige ladestasjoner, som er utstyrt med både vekselstrøm (AC) via en Type 2-kontakt og likestrøm (DC) via en CCS-kontakt som gir deg opptil 130 kW effekt. Du vil dessuten ha fordelen av attraktive satser og ladepakker. Kombinasjonen av praktisk dimensjonert ladekapasitet og stabil ladeevne for MINI, sikrer at du kan ta mange veier for å nå målet ditt – og alltid ha lademuligheter innen rekkevidde.

MAKSIMER REKKEVIDDEN.

Å kjøre i jevnt tempo i stedet for å akselerere kraftig og hyppig, vil hjelpe deg med å optimalisere rekkevidden. Grønn modus har en innstilling som reduserer forbruket. Den hjelper deg å venne deg til å bruke pedalen for å beholde en effektiv rekkevidde. Hvis effektivitetsmåleren lyser grønt, ligger du innenfor. Hvis du trykker for hardt på gasspedalen, blir den grå. Den evaluerer effektiviteten din siden starten av kjøreturen– og viser deg hvor mange bonusmil du har spart opp.

* Prisene er veiledende priser fra BMW Northern Europe AB og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.