LADING OG REKKEVIDDE

KOM LENGER MED MINDRE.

Her vil du oppdage fordelene med å omfavne den nye elektriske livsstilen – hvor mye du kan spare, hvor ofte du må lade og hvor enkelt elektrisk kjøring kan være.
Helelektriske MINI – lading - rekkevidde
Rekkevidden til helelektriske MINI Cooper per full lading. Rekkevidden vil variere avhengig av kjørevaner og -forhold. Måten du kjører på kan ha stor betydning for tilgjengelig rekkevidde og hvor raskt ladestrømmen brukes opp.

MAKSIMER REKKEVIDDEN.

NOEN PRAKTISKE TIPS.

Helelektriske MINI – lading - linje
Helelektriske MINI – lading – batteriikon Helelektriske MINI – lading – batteriikon

10–80 %

Lad opp batteriet innenfor dette området.

Helelektriske MINI – lading – co2-ikon Helelektriske MINI – lading – co2-ikon

20 °C

Hvis du starter kjøreturen rundt denne temperaturen, bidrar det til å forlenge rekkevidden.

Helelektriske MINI – lading – ladestasjonsikon Helelektriske MINI – lading – ladestasjonsikon

50–70 KM/T

Dette er det optimale hastighetsområdet for å spare effekt når bilen er i fart.

Helelektriske MINI – lading - linje

ENKEL LADING, NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST.

Lading av din helelektriske MINI Cooper er enkelt og raskt, slik at du alltid er klar for en kjøretur. Uansett om du er hjemme, på jobben eller på farten, undersøker vi hvordan du kan spare penger og maksimere rekkevidden.

LADING HJEMME.

Du trenger faktisk ingen komplisert installasjon eller enhet for å lade hjemme, og alt utstyret du trenger kan bestilles sammen med bilen. Enklest er det imidlertid å bruke en hjemmelader som kan gi deg en ladeeffekt på opptil 22 kW. Så hvis du er interessert i å installere en MINI Wallbox, eller en hjemmelader av en annen type fra en av våre partnere, hjelper vi deg med å finne en spesialist i nærheten av der du bor.

Helelektriske MINI – lading – hjemmelading
Helelektriske MINI – lading – offentlig lading

LADING NÅR DU ER PÅ FARTEN.

Alt du trenger for lading på offentlige ladestasjoner er inkludert som standardutstyr for din nye MINI, inkludert MINI-ladekortet og Mode 3-ladekabelen – ingen ekstra maskinvare er nødvendig. Du kan dra nytte av det økende antallet offentlige ladestasjoner som er utstyrt med både vekselstrøm (AC) via en Mode 2-kontakt, og likestrøm (DC) via CCS-kontakt, som gir deg opptil 130 kW ladefart. I tillegg kan du dra nytte av gunstige priser og ladeplaner. Kombinasjonen av ladefleksibilitet i praktisk format og pålitelig ladeytelse i din MINI sikrer at du kan velge mange forskjellige ruter for å nå destinasjonen din – og alltid ha flere lademuligheter innen rekkevidde.

LADING PÅ JOBB.

Mange arbeidsgivere har omfavnet elektrisk mobilitet og tilbyr sine ansatte moderne arbeidsplasser med lademuligheter for elbil. Dette regnes nå som en del av frynsegodene til de ansatte, og bidrar til å beholde de ansatte og til at de er fornøyde med arbeidsplassen. Hvis arbeidsgiveren din ikke har lademuligheter på jobben ennå, og det er plass til dette, kan du foreslå at det kan være lurt. Det kan finnes tilskudd, rabatter og andre incentiver for selskapet til et opplegg med ladestruktur på arbeidsplassen.

Helelektriske MINI – lading – lading på jobb
Helelektriske MINI – lading – tilkoblet lading

UTNYTT KRAFTEN I MINI-APPEN.

Den nærmeste offentlige ladestasjonen er alltid bare et klikk unna. Finn den via MINI-appen og send den direkte til navigasjonssystemet i din MINI. Dette gjør at du slipper å gjette og lar deg ta kontroll. Den guider deg til dine destinasjoner på en sikker og sømløs måte med fullt integrerte ruter for elbiler. Du kan enkelt håndtere ladebehov og autentisere betalinger, og i tillegg få informasjon om priser og kostnadsestimater for offentlige ladestasjoner. Den lar deg fjernovervåke din MINI når den er tilkoblet en ladestasjon og finne ut når du kan kjøre videre.

HVOR LANG TID TAR DET?

Ladetiden kan variere avhengig av forholdene, men dette er typiske ladetider for helelektriske MINI Cooper basert på hvilken type lader som er brukt.

Helelektriske MINI Cooper E.

Helelektriske MINI – lading - linje Helelektriske MINI – lading - linje

på farten

28 MIN

opptil 75 kW DC ladeeffekt 10–80 %
Helelektriske MINI – lading - linje Helelektriske MINI – lading - linje
Helelektriske MINI – lading - linje Helelektriske MINI – lading - linje

hjemme

4 T 30 MIN

11 kW AC ladeeffekt 0–100 %
Helelektriske MINI – lading - linje Helelektriske MINI – lading - linje

Helelektriske MINI Cooper SE.

Helelektriske MINI – lading - linje Helelektriske MINI – lading - linje

på farten

30 MIN

opptil 95 kW DC ladeeffekt 10–80 %
Helelektriske MINI – elektromobilitet - linje Helelektriske MINI – elektromobilitet - linje
Helelektriske MINI – lading - linje Helelektriske MINI – lading - linje

hjemme

5 T 15 MIN

11 kW AC ladeeffekt 0–100 %
Helelektriske MINI – elektromobilitet - linje Helelektriske MINI – elektromobilitet - linje

LAD DIN MINI HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST. 

MINI-appen viser deg gjeldende ladestatus, tilgjengelig rekkevidde, kostnader, ladetid og nærmeste ladestasjon – og kostnadene der – på smarttelefonen selv om du er et annet sted. Og du kan gå gjennom alle utførte ladinger med mer.

Med hundrevis av tilgjengelige ladepunktoperatører (CPO) og hurtigladestasjoner gjennom vår partner IONITY, venter riktig lademodus og -hastighet på deg når du måtte ønske det.

Du faktureres per kW/t, og mottar en månedlig detaljert oversikt over hver enkelt lading og de tilsvarende kostnadene. I tillegg lader du med 100 % grønn energi.

Du finner mer informasjon og interaktivt kart til alle ladestasjoner ved å klikke på lenken nedenfor.

Helelektriske MINI – lading – ladekart