Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

FINN UT MER

SØMLØS INNOVASJON. INNI OG UTENFOR.

MINI Connected formidler en verden av informasjon og underholdning til MINIen med en rekke intelligente tjenester og apper. Opplev hvor praktisk det er å kommunisere med bilen samt kunne planlegge enten du er inni eller utenfor MINIen.

MINI Connected

MINI CONNECTED-APP

LAST NED MINI CONNECTED-APPEN.

Heng med i svingene. Få de nyeste versjonene av all nødvendig programvare for å bruke dine mobile enheter i MINIen − samt en rekke andre nyttige nedlastinger. Alt gratis.

APPLE APP STORE GOOGLE PLAY STORE

Høydepunkter

OPPRETT FORBINDELSE.

EN NY DESTINASJON.

MINI Connected har alle destinasjonene dine på ett sted – både de du alltid trenger, og de du oppdager etter hvert. Bare sett deg i MINIen og koble til smarttelefonen, så får du vite veien.

DEN ULTIMATE APPEN FOR PLANLEGGING AV REISER.

Møt planleggeren og assistansesystemet som legger opp ruten og planlegger hva som skal skje underveis – fra avreise til ankomst.

KOM FREM. UTEN PROBLEMER.

Få trafikkoppdateringer i sanntid og alternative kjøreruter til de fleste store byer – og kom frem til destinasjonen uten unødig stress.

IKKE GLEM MEG.

En venn i nøden – med Bluetooth® og GPS-sporingsteknologi du bruker til å finne igjen personlige gjenstander.

TIL TJENESTE.

Vårt Concierge Service-team svarer på dine spørsmål når som helst og hvor som helst – og gir deg praktiske opplysninger og råd. Så sørger MINIen for at du kommer frem.

MINI Connected video.

Concierge Service.

Concierge Service.

RTTI.

Time To Leave Notification.

MER OM FUNKSJONER.

Ta en nærmere titt på hvordan MINI Connected fører MINIen – og resten av verden – nærmere.

REMOTE SERVICES

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services sparer du deg ulempene ved å måtte lete lenge etter MINIen, siden du kan kommunisere med den på avstand, noe som gjør det mye enklere å finne bilen. Den forteller hvor den er ved hjelp av bilhornet eller lyktene – eller via et kart på smarttelefonen. Men du kan gjøre mye mer enn det. Du kan fjernstyre ulike funksjoner på MINIen, siden du har all informasjonen på ett sted i MINI Connected-appen. Du kan for eksempel vise status for vinduer og dører, låse opp og igjen døren – eller du kan slå på ventilasjonssystemet i god tid før du setter deg i bilen.

MINI CONNECTED-TJENESTER

MINI CONNECTED-TJENESTER.

Følg med på alt som er viktig for deg. Gled deg over en rekke intelligente tjenester og bilapper som gir deg informasjon og underholdning på hele kjøreturen. Når du vil fylle tanken, hjelper MINIs bilapper deg både med å finne bensinstasjoner langs veien og med å sammenligne priser på drivstoff, slik at du sparer mest mulig penger. Du får også oppdaterte værmeldinger – og når du nærmer deg destinasjonen, forteller appene deg hvor det er ledig parkering, og viser deg veien til ønsket parkeringsplass ved hjelp av navigasjonssystemet.

UNDERHOLDNING HELE VEIEN

UNDERHOLDNING HELE VEIEN.

MINI og Spotify gir deg all musikken du måtte ønske, via lydanlegget i bilen. Bare koble den gratis Spotify iPhone®-appen til MINI Connected-systemet, så har du tilgang til 30 millioner sanger samt Spotify Radio. Du kan også lage egne spillelister, slik at du har perfekt musikk til enhver kjøretur. Styr Spotify-musikken utelukkende via MINI Connected, så unngår du å bli distrahert av telefonen.

DIN VEIVISER TIL DESTINASJONEN

DIN VEIVISER TIL DESTINASJONEN.

MINI Connected-appen forener smarttelefonen og MINIen. Tenk deg at du skal reise et sted, men må kjøpe noen ting underveis. Destinasjoner og steder du har funnet på nettet eller via apper som Apple Maps og Google Maps, kan på en sømløs og praktisk måte overføres til MINIen ved hjelp av funksjonen for å sende til bilen. Med ett klikk kan du importere en valgt destinasjon – for eksempel en butikk – i navigasjonssystemet i MINI Connected.

NATURAL LANGUAGE UNDERSTANDING

NATURAL LANGUAGE UNDERSTANDING.

Snakk til MINIen med vanlig stemme. Funksjonen for språkgjenkjenning har en prosesseringshastighet på noen få sekunder og kan gjenkjenne din vanlige stemme. Du kan med andre ord bruke stemmen til å kommunisere med MINIen – og avbryte ved behov. Du kan til og med gi den beskjeder som denne: "Vis meg den raskeste veien hjem." Det er en perfekt måte å styre mange av telefonens funksjoner på, ettersom du kan holde hendene på rattet og blikket festet på veien.

DIN MOBILE ASSISTENT

DIN MOBILE ASSISTENT.

Det er alltid mest behagelig å kjøre når en personlig reiseapp sjekker reiseplanen og passer på at du alltid kommer tidsnok frem. Nå er den her – og slik gjør du. MINI Connected gjør seg kjent med kjøremønstrene dine. Du synkroniserer den med kalenderen din, slik at alle avtalene integreres og MINIen kan gi deg anvisninger før du starter. Den sender også påminnelser til telefonen eller til Apple Watch når du må reise for å komme frem tidsnok – og den tar hensyn til trafikkdata i sanntid. Alle fjernstyringsfunksjonene kan lett aktiveres fra MINI Connected-appen. Kan det bli bedre?

REAL-TIME TRAFFIC INFORMATION

REAL-TIME TRAFFIC INFORMATION.

Unngå forsinkelser med Real-Time Traffic Information (RTTI) takket være MINI Connected og tilhørende navigasjonssystem. Det varsler deg om ulykker, trafikkork og veiarbeid langs ruten.

CONCIERGE SERVICE

CONCIERGE SERVICE.

Livet er fullt av overraskelser. Enten du leter etter en sushi-restaurant som er åpen sent om kvelden, trenger informasjon om flygninger eller vil bestille et hotellrom, er vårt Concierge Service-team tilgjengelig på telefonen og klare til å hjelpe deg døgnet rundt. Du trenger bare å trykke på en knapp på navigasjonssystemet, så ringer bilen umiddelbart til en av dine "personlige assistenter", som du kan snakke med mens du kjører. De gir deg informasjon, forbindelser og praktiske råd som gjør reisen enklere – uansett hvor du befinner deg – og kan sende adresseinformasjon direkte til deg.