Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

PERFEKSJON I OPPLEVELSE – FOKUS PÅ DET ESSENSIELLE.

MINI Lifestyle Collection 2016-2018 inneholder over 50 ulike produkter. Den nye kolleksjonen strekker seg fra ulike klesplagg til bagger, kofferter og smarte tilbehør i det daglige. En egen produktserie for barn avrunder kolleksjonen, sammen med alternative fremkomstmidler på to og fire hjul for unge og eldre entusiaster. Kolleksjonen viderefører MINIs nye identitet, som ble presentert sammen med merkets nye image i juni i fjor. Med rent og tidløst design og materialer av ypperste klasse fører kolleksjonen MINIs image videre til å dekke et område forbi bilene alene.

Katalog WEBSHOP Forhandler

KONTRASTRIKT DESIGN KONSEPT.

Med fokus på det essensielle er den nye MINI Lifestyle Collection også full av typiske overraskelser fra MINI. Det lekes med kontraster i form, farge og i materialer – hvor en egenskap, nemlig samspillet mellom ulike fargetoner, i det velkjente MINI ”colour block” får en fremtredende rolle. Kontrastfargene Aqua og Lemon slår seg sammen med sort, hvitt og grått for på den måten å skape et helt nytt og tiltalende fargekonsept. Baggene og reiseveskene i MINI Collection fremhever fargespillet perfekt. Fra lommebøker (MINI Wallet Colour Block) og praktiske shoppingvesker (MINI Shopper Colour Block) til reisevesker (MINI Cabin Trolley), finner man det perfekte tilbehør til enhver anledning. Bruken av robuste materialer sikrer kvaliteten og gjør produktene både vannavvisende, motstandsdyktige mot smuss – og svært anvendelige.

SMARTE DETALJER.

Et sterkt design er ikke nok. Alle produktene i MINI Lifestyle Collection er også funksjonelle med sine mange smarte løsninger og detaljer. De mange rommene i baggene og den intelligente oppdelingen av reiseveskene understreker fokuset på orden og fleksibilitet. Den integrerte karabinkroken i alle baggene inkludert MINI Duffle Bag Colour Block, MINI Overnight Bag Material Mix og MINI Weekender Material Mix, gjør bortkomne nøkler til en saga blott. Og i kolleksjonens ulike tilbehør er de smarte løsningene også på plass. Derfor har uret MINI Watch utbyttbare remmer slik at den kan tilpasses enhver anledning, mens MINI Water Bottle Colour Block kan deles på midten for å gjøre den enklere å fylle og å rengjøre.

BRITISK FLAIR.

Den nye kolleksjonen til MINI trekker også frem det genuint britiske. Ta bare MINI Teapot med matchende MINI Cup Colour Block som tar vare på den rike kulturhistoriske arven teen har blant britene og fremhever den i sitt eget perspektiv. Eller MINI Travel Flask og MINI Travel Mug der brukerne kan nyte sin te på farten. Helling og lukking kunne ikke vært enklere takket være sneppertlåsen – og selvsagt passer de begge perfekt i MINIens koppholdere.

ANSVARLIG BRUK AV RESSURSER.

Den nye kolleksjonen reflekterer MINIs ansvar i forhold til bærekraft. Alt papir og treverk er FSC-sertifisert, og acetatet i de håndlagede italienske solbrillene MINI Sunglasses Aviator Colour Bock og MINI Sunglasses Panto Colour Block er biologisk nedbrytbart. MINI jobber også med det innovative materialer LEFA, som er et bærekraftig alternativ til skinn. LEFA er laget av skinn som er resirkulert. Materialet utgjør basisen i kolleksjonens “Material Mix”-serie og brukes blant annet i MINI Backpack og MINI Laptop Bag.

KREATIVE PRODUKTER FOR BARN.

Den nye MINI Lifestyle Collection har også noe å tilby de aller minste entusiastene. MINI Colouring Car Set inkluderer en MINI som kan bygges av FSC-sertifisert papir og fargelegges med Stabilo Woody 3 in 1 fargeblyanter. På den måten har de yngste alt de trenger for å designe en MINI akkurat slik de vil ha den. MINI Kids Craft Sets hjelper barn til å bygge alt fra bilvaskestasjoner til dyr ved hjelp av tomemballasje. Ikke bare styrker det kreativiteten på en morsom måte, det hjelper også barna med å se viktigheten av å bruke jordens ressurser på en ansvarsfull måte.