Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI NEXT. ET TRYGT OG MODERNE BILKJØP.

BRUKTE BILER.

Med MINI Next er følelsen nummer én, selv om du er eier nummer to. MINI Next er en kvalitetssikring ved kjøp av brukt MINI, utviklet for et trygt, smidig og bekymringsfritt bilkjøp. Alle biler er kvalitetstestet og levert av de som er best på brukte MINI – autoriserte MINI-forhandlere. Dette sammen med markedsledende garantier og kjøpsvilkår samt skreddersydde tjenester for din MINI og ditt fremtidige bilhold. Brukte MINI når de er som best!

FORDELER MED Å KJØPE EN BRUKT MINI

Fordelene med å kjøpe en brukt MINI gjennom MINI Next er mange, her er noen av dem.

 • 24 måneders bruktbilgaranti
 • 360° kontrollert
 • MINI veihjelp
 • 30 dager bytterett
 • Et stort utvalg å velge mellom

24 MÅNEDERS BRUKTBILGARANTI.

Alle våre brukte MINI-er kommer med en 24-måneders eller 25.000-km garanti (avhengig av hva som kommer først). Garantien er skreddersydd for din brukte MINI og dersom noe mot formodning skulle skje, kontakt forhandleren du kjøpte bilen av for smidig hjelp.

360° KONTROLLERT.

Alle deler på bilen er viktige, men det viktigste er deg. Derfor kontrolleres alle våre MINI Next-biler av MINI-teknikere gjennom en 360-graders kontroll. Alt fra systemer og komponenter til innsiden og utsiden av din bilen gås gjennom. Selvfølgelig blir de også prøvekjørt.

MINI VEIHJELP.

Vi er der for deg i tilfelle en ulykke. MINI Veihjelp er utviklet spesielt for deg og din MINI slik at hjelpen alltid er nær – den strekker seg over hele Europa. Les mer om MINI Veihjelp nedenfor. 

30 DAGER BYTTERETT.

Dersom din brukte MINI ikke passer deg og dine behov, kan du alltid bytte den til en annen bil på samme eller høyere prisnivå. Da må det gjøres innen 30 dager fra leveringsdato og innenfor en kjørelengde på maksimalt 500 km.

ET STORT UTVALG Å VELGE MELLOM.

Vi har alle ulike behov og hverdagssituasjoner og ser derfor etter ulike funksjonaliteter i en bruktbil. Derfor tilbyr våre forhandlere alltid et stort utvalg av nøye utvalgte brukte MINI-er i forskjellige størrelser, farger, priser og modeller.

Tjenester for din brukte MINI

SKREDDERSYD DIN BETALINGSLØSNING MED MINI FINANS.

Når du kjøper en brukt MINI kan du velge å betale bilen månedlig. Med MINI Finans kan du samle alt på ett sted; bilen, finansieringen og også forsikringen om du vil. For å finne den løsningen som passer deg best, kontakt nærmeste forhandler.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

En brukt bil, som alle biler, trenger kjærlighet og vedlikehold. MINI Service Inclusive er en serviceavtale utviklet for din bil, hvor servicen alltid utføres av et autorisert MINI-verksted og kan utføres over hele landet. Våre serviceavtaler er tilgjengelige med ulik løpetid og kjørelengde, tilpasset din hverdag, og betales månedlig. Kontakt din nærmeste forhandler for å beregne en fast månedlig kostnad for deg.

MINI FORSIKRING.

MINI Forsikring er en forsikring utviklet for din brukte MINI. Tilgjengelighet er viktig for oss og du kan alltid melde din skade døgnet rundt på nettet. Skaden utbedres alltid av et autorisert MINI-verksted og med MINI originaldeler. Forsikringspremien er individuell.

MINI NEXT: COUNTRYMAN.

MINI SELECTLÅN.

MINI SELECTLÅN er et helt nytt lånetilbud som passer for deg som ønsker å finansiere en sertifisert bruktbil av modellen MINI Countryman og MINI Countryman Plug-In Hybrid.

Høy fleksibilitet ved endt låneperiode.

Lavere terminbeløp enn ved tradisjonelle billån.

Brukte MINI på lager

SPØRSMÅL OG SVAR OM MINI NEXT OG BRUKTE BILER

 • Hvorfor bør jeg kjøpe en bruktbil via MINI Next?

  MINI Next er en kvalitetssikring for brukte MINI og et program for smidig bilhold. Dette er bruktbiler som er kontrollert og levert fra autoriserte MINI-forhandlere. Alltid med 24 måneders bruktbilgaranti, veihjelp og bytterett, i tillegg med smidige tjenester som finansiering, serviceavtaler, forsikring, innbytte og hjemlevering.

 • Hvilke biler er inngår i MINI Next-programmet?

  For at en brukt MINI skal kunne inkluderes i MINI Next-programmet, må bilen kvalitetstestes av en MINI-tekniker gjennom vår 360-graders kontroll og leveres fra en autorisert MINI-forhandler.

 • Hva inngår i MINI Next?

  Når du kjøper en brukt MINI fra MINI Next, er en 24-måneders garanti og veihjelp alltid inkludert. Det er alltid mulighet for innbytte og et stort utvalg av nøye utvalgte MINI. I tillegg har du mulighet til et skreddersy eierskap gjennom tjenester som MINI finansiering, MINI Service Inclusive og MINI Forsikring.

 • Hva inngår i bruktbilgarantien?

  Vår bruktbilgaranti gjelder for skader eller feil som påvirker kjøretøyets funksjon. Garantien dekker samtlige mekaniske og elektriske komponenter, men ikke for slitasje eller vedlikehold, for eksempel bytte av bremser eller service.

 • Når trer bruktbilgarantien i kraft?

  Vår bruktbilgaranti trer i kraft fra leveringsdagen av din brukte MINI. Garantien gjelder i 24 måneder eller 25.000 km – avhengig av hva som oppnås først.

 • Hva gjør jeg hvis noe går i stykker?

  Kontakt alltid forhandleren der du kjøpte din bruktbil. De vil hjelpe deg med å håndtere en eventuell garanti.

 • Hvordan fungerer det hvis jeg kommer ut for en ulykke?

  En ulykke dekkes ikke av garantien, men her hjelper forsikringen din. MINI Forsikring er skreddersydd for din brukte MINI og dersom uhellet er ute blir bilen alltid reparert av autoriserte MINI-verksteder og med MINI originaldeler. Bare rapporter ulykken til ditt forsikringsselskap, så hjelper de deg.

 • Hvordan fungerer bytteretten?

  Hvis bilen du har kjøpt ikke passer, kontakt forhandleren du kjøpte bilen av for å finne en passende bil å bytte mot. Husk på at det gjøres innen syv dager fra leveringsdato og innenfor en kjørelengde på maksimalt 500 km.

 • Hvor finner jeg brukte MINI?

  Brukt MINI via MINI Next finner du over hele landet hos våre autoriserte MINI-forhandlere. Kontakt ditt nærmeste forhandler for mer informasjon.

 • Hvordan fungerer det hvis jeg har en innbyttebil?

  Våre forhandlere tilbyr alltid muligheten til å bytte inn din nåværende bil, uavhengig av merke, alder, kjørelengde og utstyr. Innbyttebilens verdi blir vanligvis en del av betalingen for den nye bilen. Dersom verdien av din innbyttebil er høyere enn salgsprisen på den brukte MINI du ønsker å kjøpe, hjelper våre forhandlere med innbyttet og utbetaling av eventuelt overskudd. Kontakt nærmeste forhandler for en nøyaktig innbyttevurdering.

 • Hva blir den månedlige kostnaden for en brukt MINI?

  Den månedlige kostnaden for en bruktbil er individuell og avhenger av flere variabler, som prisen på bilen du ønsker å kjøpe, hvordan du vil finansiere den, din individuelle forsikringspremie og bilens årlige avgifter. Ta kontakt med en av våre forhandlere så hjelper de deg med å skreddersy og utvikle den løsningen som passer best deg og din månedlige kostnad best.

 • Hva blir den månedlige kostnaden for forsikring av en brukt MINI?

  Forsikringspremie på en bruktbil varierer og avhenger av flere faktorer, der både bilen og din individuelle situasjon påvirker. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler for å få hjelp til å beregne din eksakte premie.

 • Hvorfor velge en serviceavtale fra MINI?

  Med en serviceavtale for din brukte MINI får du full kontroll på kostnadene. Du kan være trygg på at et autorisert MINI-verksted vil ta seg av din MINI, alt for å gi deg et bekymringsfritt bilhold. Våre serviceavtaler kan tilpasses med forskjellige løpetider og kjørelengder. Kontakt din nærmeste forhandler for å finne ut mer.

 • Hvor ofte skal bilen inn på service?

  Alle biler har et serviceintervall som viser når bilen skal på service. Forskjellige merker og modeller har ulike serviceintervaller, og et serviceintervall kan være avhengig av både tid eller kjørelengde, avhengig av hva som kommer først. Spør gjerne våre forhandlere om serviceintervallet som gjelder for akkurat din bil eller bilen du er interessert i.

 • Hva kontrolleres under en 360-graderskontroll?

  Vår 360-graderskontroll er tilpasset for å kvalitetssikre at en brukt MINI kan tilhøre MINI Next-programmet. Under en 360-graderskontroll inspiserer en MINI-tekniker innsiden og utsiden av bilen, systemer og komponenter, elektrisk system, motor og drivlinje. En sluttkontroll og en dokumentkontroll utføres sammen med prøvekjøring for å sikre bilens kvalitet.