KOMMER SNART!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Denne komponenten er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Men du kan ta en titt. Kom tilbake snart hvis du ikke finner det du leter etter denne gangen.
abc

BRUKTE BILER. MINI NEXT. ET TRYGT OG MODERNE BILKJØP.

MINI Next er en kvalitetssikring ved kjøp av en brukt MINI, utviklet for en trygg, enkel og bekymringsfri bilkjøpsopplevelse. Alle bilene er kvalitetstestet og leveres av de som er best på brukte MINI – autoriserte MINI-partnere. Dette, sammen med markedsledende garantier og kjøpsbetingelser, samt skreddersydde tjenester for din MINI og ditt fremtidige bilhold.

FORDELER MED Å KJØPE EN BRUKT MINI.

 

Fordelene med å kjøpe en brukt MINI gjennom MINI Next er mange, her er noen av dem.

Alle våre brukte MINI-er kommer med en 24-måneders eller 25.000-km garanti (avhengig av hva som kommer først). Garantien er skreddersydd for din brukte MINI og dersom noe mot formodning skulle skje, kontakt MINI-partneren du kjøpte bilen av for smidig hjelp. 

Alle deler på bilen er viktige, men det viktigste er deg. Derfor kontrolleres alle våre MINI Next-biler av MINI-teknikere gjennom en 360-graders kontroll. Der går de gjennom alt fra systemer og komponenter til innsiden og utsiden av din bilen. Selvfølgelig blir de også prøvekjørt.

Vi er der for deg i tilfelle en ulykke. MINI Veihjelp er utviklet spesielt for deg og din MINI slik at hjelpen alltid er nær – den strekker seg over hele Europa. Les mer om MINI Veihjelp.

Dersom din brukte MINI ikke passer deg og dine behov, kan du alltid bytte den til en annen bil på samme eller høyere prisnivå. Da må det gjøres innen 30 dager fra leveringsdato og innenfor en kjørelengde på maksimalt 500 km.

Vi har alle ulike behov og hverdagssituasjoner og ser derfor etter ulike funksjonaliteter i en bruktbil. Derfor tilbyr våre MINI-Partnere alltid et stort utvalg av nøye utvalgte brukte MINI-er i forskjellige størrelser, farger, priser og modeller.

TJENESTER FOR DIN BRUKTE MINI.