Helelektriske MINI Aceman – scene Helelektriske MINI Aceman – scene Helelektriske MINI Aceman – scene

DEN FØRSTE
HELELEKTRISKE MINI ACEMAN.

Fra 335 082 kr*

interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
luggage-l
300 – 1,005 liter bagasjeromsplass 300 – 1,005 maks. bagasjerommets volum i liter
power
184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW)
interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
luggage-l
300 – 1,005 liter bagasjeromsplass 300 – 1,005 maks. bagasjerommets volum i liter
power
184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW)
Helelektriske MINI Aceman - konsultasjon teaser

ER DU NYSGJERRIG PÅ VÅRE NYESTE TILBUD?

Ekspertene våre står klare til å hjelpe deg! Klikk nedenfor og legg igjen kontaktopplysningene dine, så vil en av ekspertene våre kontakte deg så snart som mulig.

Helelektriske MINI Aceman – ta en titt – video

DEN UTSTRÅLER SE-PÅ-MEG.

Les mer om MINI Aceman og alle spennende detaljer.

HØYDEPUNKTER, EKSTERIØR

ACEMAN. DEN ER HER, FOLKENS.

INTERIØRHØYDEPUNKTER

SE HVA SOM ER PÅ INNSIDEN.

Helelektriske MINI Aceman – interiørhøydepunkter Helelektriske MINI Aceman – interiørhøydepunkter

OPPDAG DETALJENE

MØT ESSET I KORTSTOKKEN.

DIMENSJONER

EN MESTER I ROMSLIGHET.

0

liter

Hvis du legger ned de 60/40-delte baksetene, får du mer plass til planene dine med et bagasjerom på opptil 1 005 liter – slik at du kan ta med deg nesten alt.

SE ALTERNATIVENE DINE

HVILKEN ER DEN RETTE FOR DEG?

Velg blant våre utvalgte stiler og ytelsesnivåer. Deretter kan du gå videre for å utforske de spesifikke konfigureringsdetaljene for å skape din ultimate MINI.

MER INSPIRASJON?

Den første helelektriske MINI Aceman finnes i to spennende ytelsesversjoner og i fire trims, slik at din MINI kan gjenspeile personligheten din.
All-Electric MINI Aceman - teaser - variants and prices All-Electric MINI Aceman - teaser - variants and prices
Helelektriske MINI Aceman – annonse – bedriftskunder Helelektriske MINI Aceman – annonse – bedriftskunder

ER DU PÅ JAKT ETTER EN FIRMABIL?

Søk om å få bli med i bedriftskundeprogrammet til MINI, og få fart på virksomheten din med den perfekte flåten.

Vanlige spørsmål.

Ja, du kan skreddersy din MINI Aceman etter eget ønske med et bredt utvalg av lakkfarger. Du har også muligheten til å gjøre bilen enda mer eksklusiv med vår spesielle flerfargede takfarge. Du kan bygge den videre rundt livsstilen din med en rekke alternativer. Stilnivåene er for eksempel spesialtilpassede utstyrspakker som gir deg muligheten til å skreddersy din MINI Aceman etter din personlige smak. Utstyrspakken Essential er standardpakken. Du kan skape en individuell komfort, sportslighet eller stil for din MINI med pakkene Classic, Favoured eller JCW.

Fra og med 1. mai 2024 ble MINIs salgsmodell endret til direktesalg i Norge og Finland.

Det betyr at alle nye og brukte biler fra MINI selges direkte via BMW Group. Din MINI Partner er din hovedkontakt når det gjelder fysiske møter. Med direktesalgsmodellen forsterker MINI direkte kundetilgang for å forbedre tjenestene sine på nettet og hos Mini Partner.

Ja! Hvis du ønsker å gjøre endringer i ordren din, hjelper din MINI Partner deg.

Ja, du kan når som helst kansellere ordren din. Bare kontakt din MINI Partner for å kansellere ordren og få pengene tilbake.

Nei, det er ikke nødvendig med en avtale. Du kan bestille din nye MINI fra den nye serien med MINI på nettet hele døgnet, når som helst og hvor som helst. 

Nei, det vil ikke være noen forskjell i prisen som tilbys. Prisene er like, enten du bestiller på nettet eller får hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI Partner (agenter).
Her hos MINI får du det beste fra to verdener. For eksempel: Gjør undersøkelser på nettet og start konfigurasjonen. Hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig hjelp, kan du få støtte fra din lokale MINI Partner. Du kan fullføre bestillingen enten hos en av våre MINI Partnere eller på nettet.
MINI Aceman er storebroren til MINI Cooper. Med fem dører og overraskende romslig interiør, er den svært allsidig og får enkelt plass til 4 voksne passasjerer. I tillegg til hverdagspendling, er den også et godt valg for bilturer med venner, eller for familier med små barn som skal ut på tur. I tillegg gir MINI Aceman deg fremdeles den spennende gokart-kjøreopplevelsen du kjenner til fra MINI Cooper.
MINI Aceman tilbyr omtrent samme fleksibilitet som MINI Countryman – men takket være en tettere svingradius, er den mer smidig og manøvrerbar i byomgivelser. Helelektriske MINI Aceman er også 36 cm kortere enn MINI Countryman, og kommer enkelt inn på mindre plasser. Det gir deg mer fleksibilitet når du skal finne en parkeringsplass.
Ja. Det er den første spesialproduserte helelektriske MINI crossoveren. Det er en ny kjøretøytype som er spesielt utviklet for elektrisk kjøring. MINI Aceman ble bygget fra grunnen for å omfavne elektrisk mobilitet, og både være morsom å kjøre og veldig praktisk.
Når det gjelder rekkevidde, har helelektriske MINI Aceman en rekkevidde på opptil 400 km (WLTP). Det er som regel mer enn nok til de fleste turene dine. Rekkevidden vil variere avhengig av kjørevaner og trafikkforhold. Måten du kjører på kan ha stor betydning for tilgjengelig rekkevidde og hvor raskt ladestrømmen brukes opp.
Appen for MINI er din følgesvenn for en rekke relevante kjøretøyegenskaper og funksjoner. Den kobler deg til din MINI og gir deg kontinuerlig tilgang til statusen til din MINI. I tillegg kan du se når det er tid for neste service, sjekke status for den elektriske rekkevidden eller bruke appen for MINI som digital nøkkel. Med fjerntjenester kan du søke etter kjøretøyet ditt på for eksempel en stor parkeringsplass, fjernlåse / låse opp dørene og fjernstyre klimakontrollen. Den gir deg også direkte tilgang til ditt MINI Serviceverksted.
Ja. I din MINI med Operating System 9 kan du vise og betjene apper på din tilkoblede smarttelefon med Android Auto eller Apple CarPlay på det sentrale instrumentet («MINI Interaction Unit»).
Ja. Gjennom regelmessige Remote Software Upgrades, får din MINI kvalitetsforbedringer og, avhengig av leveringsland, modell og utstyr, nye funksjoner eller funksjonelle forbedringer kostnadsfritt og via nettet. Når en Remote Software Upgrade er tilgjengelig for kjøretøyet ditt, blir du varslet via appen for MINI på smarttelefonen din og via det sentrale instrumentet («MINI Interaction Unit») i kjøretøyet ditt.