Lånefinansiering av MINI – introduksjonstrinn

FINANSIERE EN NY MINI.
MINI Financial Services.

Ved å finansiere din nye MINI har du fleksibiliteten til å gjøre den til din egen – 100 %. Dette gir deg friheten til å selge den eller bytte den mot en ny når tiden er inne. Vi tilbyr finansiering med eller uten innbetaling av et større innskudd – noe som gjør det enkelt for deg å komme deg raskt ut på veien i din nye MINI.

DU FÅR DISSE FORDELENE.

Lånefinansiering av MINI – Dine fordeler
Lånefinansiering av MINI – Et lån for å kunne eie

FULLT EIERSKAP TIL DIN MINI.

Lånefinansiering av MINI – Få ubegrenset kjørelengde

UBEGRENSET KJØRELENGDE. 

Lånefinansiering av MINI – Månedlige betalinger

OVERSIKTLIGE MÅNEDLIGE BETALINGER. 

Lånefinansiering av MINI – Hvorfor ikke gå «all in»?

MER MINI FOR PENGENE.

Utvid leasing- eller låneproduktet med tilpasset tilbehør, tjenester og forsikringer.

+ TILBEHØR

Vi tilbyr individuelle løsninger som gjør det mulig å få med ekstrautstyr og tilbehør i avtalen. MINI Financial Services hjelper deg med alt fra en aerodynamisk takboks eller et sett med komplette vinterdekk, til installasjon av en lader hjemme hos deg.

+ SERVICE

Vi hjelper deg med å holde din MINI i tipp topp stand, og sørger for at du kan føle deg trygg med MINI Service Inclusive.

+ FORSIKRING 

Avtalen med MINI Financial Services kan også omfatte skreddersydde forsikringsprodukter. De er utformet med det samme blikk for detaljer som din MINI. For eksempel er den utvidede dekningen for din elektriske MINI ikke bare en hvilken som helst forsikring, men en forpliktelse. Den omfatter også ekspertisen til våre mekanikere, som behandler din MINI med den største forsiktighet.

Vanlige spørsmål.

Den årlige renten består av (nominelle) renter for lånegebyrene og eventuelle andre kostnader knyttet til finansieringsavtalen. Den beskriver de reelle utgiftene (i prosent) for et lån per år. Avtalene som er spesifisert i din individuelle kontrakt er gyldige.

Kundene til MINI Financial Services får tilbud som er skreddersydd for både bilen og den individuelle økonomiske situasjonen. I tillegg kommer både bil og finansiering fra én kilde: erfaring og service som passer perfekt til dine behov, og du sparer tid.

Du har mulighet til å lease/finansiere alle nye MINI. Kontraktens løpetid avhenger av modell og type finansiering. I tillegg kan du finansiere alle godkjente bruktbiler som tilbys av din MINI Partner.

Ta kontakt med din kontaktperson hos MINI Financial Services. Vi vil prøve å finne en løsning sammen.

MINI Financial Services – lån – service

KUNDESERVICE

VI STÅR KLARE TIL Å HJELPE DEG.

Vi er her for deg enten du trenger råd om hvordan du administrerer eller avslutter kontrakten din, eller hjelp med hvordan du vedlikeholder eller leverer tilbake din MINI.