MINI Cooper 5-dører – sett fra siden – Icy Sunshine MINI Cooper 5-dører – sett fra siden – Icy Sunshine MINI Cooper 5-dører – sett fra siden – Icy Sunshine

MINI COOPER 5-DØRS.

Fra 467 124 kr*

interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
luggage-l
275 - 925 liter bagasjeromsplass 275 - 925 maks. bagasjerommets volum i liter
power
156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW) 156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW)
interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
luggage-l
275 - 925 liter bagasjeromsplass 275 - 925 maks. bagasjerommets volum i liter
power
156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW) 156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW)
MINI all-electric - consultation teaser

ER DU NYSGJERRIG PÅ VÅRE NYESTE TILBUD?

Ekspertene våre står klare til å hjelpe deg! Klikk nedenfor og legg igjen kontaktopplysningene dine, så vil en av ekspertene våre kontakte deg så snart som mulig.

SE HVA ALL
MOROA DREIER SEG OM.

Ren Cooper-karisma i sin mest fleksible form.

HØYDEPUNKTER, EKSTERIØR

KVALITETEN LIGGER I DETALJENE TIL MINI.

HØYDEPUNKTER, INTERIØR

HOPP INN OG TA EN TITT.

MINI Cooper 5-ovinen - sisätilan kohokohdat MINI Cooper 5-ovinen - sisätilan kohokohdat

BEGYNN Å UTFORSKE

DEN URBANE ALLROUNDEREN.

DIMENSJONER

KREATIV BRUK AV PLASS.

0

liter

Plass er avgjørende. Hvis du legger ned de 60/40-delte baksetene, får du mer plass til planene dine med et bagasjerom på opptil 925 liter – slik at du kan ta med deg nesten alt.

SE ALTERNATIVENE DINE

HVILKEN ER DEN RETTE FOR DEG?

Velg én av våre spesielt utvalgte stilkolleksjoner. Velg ytelsesnivå. Skap deretter modellen som passer deg best.

MINI FINANCIAL SERVICES

DET ER ENKELT Å EIE EN MINI.

MINI Cooper 5-Door – financial services – velg mellom å lease eller låne

LES MER OM MINIS FINANSIERINGSTILBUD.

TRENGER DU MER INSPIRASJON?

Nye MINI Cooper 5-dørs er tilgjengelig med to forskjellige ytelser og fire utstyrskonfigurasjoner, slik at din MINI virkelig kan bli en forlengelse av deg.

MINI Cooper 5-dører – annonse – varianter og priser
MINI Cooper 5-dører – bedriftskunder – MINI flåte

ER DU PÅ JAKT ETTER EN FIRMABIL?

Søk om å få bli med i bedriftskundeprogrammet til MINI, og få fart på virksomheten din med den perfekte flåten.

Vanlige spørsmål.

Fra og med 1. januar 2024 ble MINIs salgsmodell endret til direktesalg i Italia, Polen og Sverige. Fra og med 1. mai 2024 ble MINIs salgsmodell endret til direktesalg i Norge og Finland.

Fra 1. januar 2024 selges alle nye og brukte biler fra MINI direkte via BMW Group. Din MINI Partner er din hovedkontakt når det gjelder fysiske møter. Med direktesalgsmodellen forsterker MINI direkte kundetilgang for å forbedre tjenestene sine på nettet og hos Mini Partner.

Ja! Hvis du ønsker å gjøre endringer i ordren din, hjelper din MINI Partner deg.

Ja, du kan når som helst kansellere ordren din. Bare kontakt din MINI Partner for å kansellere ordren og få pengene tilbake.

Nei, det er ikke nødvendig med en avtale. Du kan bestille din nye MINI fra den nye serien med MINI på nettet hele døgnet, når som helst og hvor som helst. 

Nei, det vil ikke være noen forskjell i prisen som tilbys. Prisene er de samme, enten du bestiller på nett eller får hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI-Partnere.

Hos MINI får du det beste fra begge verdener. For eksempel: Foreta de nødvendige undersøkelsene på nettet, og start konfigurasjonen. Hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig assistanse, kan du få hjelp hos en av dine lokale MINI Partner. Du kan fullføre ordren både hos en av våre MINI Partnere eller på nett.

Ja, du kan skreddersy din MINI Cooper 5-dørs etter eget ønske med et bredt utvalg av lakkfarger. Du har også muligheten til å gjøre bilen enda mer eksklusiv med en av våre spesielle flerfargede takfarger. Du kan bygge den videre rundt livsstilen din med en rekke alternativer. Stilnivåene er for eksempel spesialtilpassede utstyrspakker som gir deg muligheten til å skreddersy din MINI Cooper 5-dørs etter eget ønske. Utstyrspakken Essential er standardpakken. Du kan skape individuell komfort, sportslighet eller stil for din MINI med stilpakkene Essential, Classic, Favoured eller JCW.

MINI Cooper 5-dørs har komforten til en bil for storbyen, uten at du mister den legendariske gokart-følelsen til MINI. Den er kort og godt storebroren til MINI Cooper, og gir deg den samme ikoniske retro-moderne silhuetten og et kompakt karosseri – men du har mer plass til større planer. Den har plass til fire passasjerer, og er dermed perfekt til kjøreturer med venner eller familie.

MINI Cooper 5-dørs er svært fleksibel med sine fem dører og romslige interiør. I tillegg til hverdagspendling, er den også et godt valg for familier med små barn som skal ut på tur. Konfigurasjonen med fem dører gir deg imponerende tilgjengelighet, spesielt for passasjerene i baksetet, og større fleksibilitet under innlasting. I tillegg gir den deg fremdeles den spennende gokart-kjøreopplevelsen du kjenner til fra den mindre versjonen, MINI Cooper.

Nye MINI Cooper 5-dørs gir deg en dynamisk kjøreopplevelse med responsiv håndtering og ytelsesegenskaper som tilsvarer den mindre utgaven med tre dører. Med en TwinPower turbomotor har den virkelig et herlig fraspark. Samtidig er den mer effektiv fordi den reduserer drivstofforbruket. 

Ja. I din MINI med Operating System 9 kan du vise og betjene apper på din tilkoblede smarttelefon med Android Auto eller Apple CarPlay på den midstilte runde OLED-skjermen vår, «MINI Interaction Unit».

Appen for MINI er din følgesvenn for en rekke relevante kjøretøyegenskaper og funksjoner. Den kobler deg til din MINI og gir deg kontinuerlig tilgang til statusen til din MINI. I tillegg kan du se når det er tid for neste service og sjekke status for den elektriske rekkevidden, eller bruke appen for MINI som digital nøkkel. Med fjerntjenester kan du søke etter kjøretøyet ditt på for eksempel en stor parkeringsplass, fjernlåse / låse opp dørene og fjernstyre klimakontrollen. Den gir deg også direkte tilgang til ditt MINI Serviceverksted.