Helelektriske MINI – scene Helelektriske MINI – scene Helelektriske MINI – scene

Nye helelektriske
MINI Cooper.

Fra 313 919 kr*

interior-side
4 seter med denne karosseritypen 4 seter med denne karosseritypen
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)
electric-range
400 km elektrisk rekkevidde (WLTP) 400 km elektrisk rekkevidde i km (WLTP)
interior-side
4 seter med denne karosseritypen 4 seter med denne karosseritypen
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)
electric-range
400 km elektrisk rekkevidde (WLTP) 400 km elektrisk rekkevidde i km (WLTP)
Helelektriske MINI Cooper - konsultasjon teaser

ER DU NYSGJERRIG PÅ VÅRE NYESTE TILBUD?

Ekspertene våre står klare til å hjelpe deg! Klikk nedenfor og legg igjen kontaktopplysningene dine, så vil en av ekspertene våre kontakte deg så snart som mulig.

OPPDAG DETALJENE

NOEN GRUNNER TIL Å VELGE NYE MINI COOPER.

DIMENSJONER

PLASS ER AVGJØRENDE.

0

liter

Plass er avgjørende. Hvis du legger ned de 60/40-delte baksetene, får du mer plass til planene dine med et bagasjerom på opptil 800 liter – slik at du kan ta med deg nesten alt.

SE ALTERNATIVENE DINE

HVILKEN ER DEN RETTE FOR DEG?

Velg blant våre utvalgte stiler og ytelsesnivåer. Deretter kan du gå videre for å utforske de spesifikke konfigureringsdetaljene for å skape din ultimate MINI.

MINI FINANCIAL SERVICES

DET ER ENKELT Å EIE EN MINI.

Helektriske MINI – financial services – annonse

LES MER OM MINIS FINANSIERINGSTILBUD.

TRENGER DU MER INSPIRASJON?

Nye helelektriske MINI Cooper tilbyr to pulserende ytelsesalternativer og fire spennende stiler. Disse er utviklet for å hjelpe deg med å finne din virkelig elektrifiserende, utslippsfrie og kjøreglade MINI.

Helelektriske MINI – annonse – varianter og priser
MINI all-electric - teaser - variants and prices

ER DU PÅ JAKT ETTER EN FIRMABIL?

Søk om å få bli med i bedriftskundeprogrammet til MINI, og få fart på virksomheten din med den perfekte flåten.

Vanlige spørsmål.

Helelektriske MINI Cooper har en rekkevidde på opptil 400 km (WLTP). Det er som regel mer enn nok til de fleste turene dine. Du må bare tenke over hvor mye rekkevidde du bruker, og hvor du bruker den.

Elbiler bruker et system som kalles regenerativ bremsing. I løpet av prosessen gjenvinner bremsesystemet til elbilen bevegelsesenergien, konverterer den til elektrisitet – og lader dermed opp sitt eget batteri. Dette systemet bidrar til å optimalisere elbilens effektivitet ved at det kreves mindre krefter for å akselerere fremover. Så når du tar foten av pedalen, begynner du automatisk å bremse, og du har fortsatt bremsepedalen tilgjengelig som et ekstra hjelpemiddel. Så det er uten tvil enklere og mye mer effektivt.

Ja, du kan skreddersy din helelektriske MINI Cooper etter eget ønske med et bredt utvalg av lakkfarger. Du har også muligheten til å gjøre bilen enda mer eksklusiv med en av våre spesielle flerfargede takfarger. Du kan bygge den videre rundt livsstilen din med en rekke alternativer. Stilnivåene er for eksempel spesialtilpassede utstyrspakker som gir deg muligheten til å skreddersy din helelektriske MINI Cooper etter din personlige smak. Utstyrspakken Essential er standardpakken. Du kan skape en individuell komfort, sportslighet eller stil for din MINI med pakkene Classic, Favoured eller JCW.

Ved å legge inn en reservasjon kan du sikre deg en av de første bilene fra den nye serien av MINI med din foretrukne konfigurasjon. Du vil bli kontaktet fra og med 1. januar 2024 for å fullføre bestillingen.
En reservasjon er måten å sikre deg din MINI fra den nye serien før de kommer på markedet. Du kan når som helst annullere reservasjonen. Ta kontakt med din lokale kundekontakt, så behandler de annulleringen og sørger for at depositumet ditt blir tilbakebetalt.
Med en reservasjon kan du sikre deg den ideelle konfigurasjonen av en MINI fra den nye serien før det offisielle salget starter i ditt marked. Vi kontakter deg når reservasjonen din er klar til å fullføres (fra og med 1. januar 2024).

Ja! Hvis du ønsker å gjøre endringer i reservasjonen din når salget starter i januar 2024, vil MINI-partnerne våre hjelpe deg.

Fra og med 1. januar 2024 kan du bestille din drøm av en MINI fra den nye serien direkte på nettet, eller hos en forhandler. Hvis du har lagt inn en forhåndsbestilling, vil du bli kontaktet for å legge inn din endelige bestilling.
Nei, det er ikke nødvendig med en avtale. Du kan reservere din nye MINI fra den nye serien på nettet hele døgnet, når som helst og hvor som helst. Du kan fullføre bestillingen etter 1. januar 2024.
Nei, det vil ikke være noen forskjell i prisen som tilbys. Prisen er lik enten du reserverer på nettet eller får hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI Partners (forhandlere).
Hos MINI får du det beste fra begge verdener. For eksempel: Hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig assistanse, kan du få hjelp hos en av dine lokale MINI Partners. Du kan fullføre reservasjonen både hos våre MINI Partners eller på nettet.
Ja! Du kan allerede nå legge inn en reservasjon hos din MINI Partner. Fra og med 1. januar 2024 kan du bestille den i den verdensomspennende butikken til MINI. Få ekspertråd hos din MINI Partner og undersøk bilens utforming, farger, materialer og funksjoner.

Du trenger ikke å booke en tid. Du kan bestille din nye MINI fra den nye MINI-familien på nett 24/7, når som helst og hvor som helst.

Gjør bestillingen din her

Det er ingen prisforskjell. Prisene er de samme enten du bestiller på nett eller med hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI-partnere.

Hos MINI får du det beste fra begge verdener. Du kan for eksempel gjøre research på nettet og starte konfigurasjonen, og hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig hjelp, kan du få hjelp hos din lokale MINI Partner. Du kan fullføre bestillingen enten hos en av våre MINI-partnere eller på nett.