MINI CONNECTED GRUNNPAKKE.

KJØR DIN MINI MED SMARTE INNOVASJONER.

Din MINI leveres med mange smarte standardfunksjoner som MINI Navigasjon, som alltid inneholder det nyeste kartet og trafikkdataene, eller Remote Services, for å holde øye med din MINI med MINI-appen. Opplev sømløs tilkobling og omdefiner kjøreopplevelsen din med MINI – der innovasjon møter veien. 

Grunnpakke for MINI Connected – introduksjon

HVILKE FORDELER FÅR DU?

MINI Connected er en pakke med intelligente funksjoner, apper og tjenester som kobler deg og passasjerene dine til din MINI, og knytter dere sikkert og sømløst sammen med verden rundt dere. Den bidrar til å gjøre hverdagen din mer praktisk. Og gjør kjøringen tryggere – og morsommere.

Intelligent Personal Assistant.

MINI Intelligent Personal Assistant tar seg av nøkkelfunksjoner i din MINI, blant annet navigasjon, telefoni, radio eller til og med temperaturstyring. Kanskje det er noe du trenger å vite om reisen din – været, et spesielt ønske eller noe annet knyttet til reisemålet?

Grunnpakke for MINI Connected – Personal Assistant
Grunnpakke for MINI Connected – navigasjon

MINI NAVIGASJON.

Nye, skybaserte MINI Navigasjon sørger for utrolig rask og nøyaktig beregning av kjøreruten. De nyeste kart- og trafikkdataene strømmes alltid direkte til bilen, slik at du kommer trygt og raskt frem til reisemålet. Med ladeoptimalisert ruteplanlegging kan du som kjører helelektriske MINI trygt legge ut på lengre turer. Systemet legger automatisk til ideelle ladestopp på langturer, og oppdaterer dem jevnlig underveis.

Fjernoppgraderinger av programvare.

Din MINI mottar nå også jevnlige, gratis kvalitetsforbedringer gjennom programvareoppdateringer. Avhengig av land, modell, utstyr og tilstand, kan du til og med få ekstra nye funksjoner eller forbedringer uten ekstra kostnad.

Grunnpakke for MINI Connected – fjernoppgraderinger av programvare
Grunnpakke for MINI Connected – Interaksjon med smarttelefoner

INTEGRASJON MED SMARTTELEFON.

Med hjelp av smarttelefonen din får du enkelt tilgang til dine favorittapper i din MINI trådløst via Android Auto eller Apple CarPlay. Instruksjoner for navigasjon fra støttede navigasjonsapper vises på MINI Interaction Unit og på Head-Up-displayet i din MINI. Dette gjør at du trygt kan bruke alle appene på smarttelefonen din selv når du kjører.

OPPGRADERINGER FOR MINI CONNECTED.

Gi kjøreturen en helt ny dimensjon med MINI Connected. Integrer det digitale livet ditt sømløst i hver eneste reise.