MINI Financial Services – oversikt – introduksjonstrinn MINI Financial Services – oversikt – introduksjonstrinn

ALT INKLUDERT. KORT OG GODT SMART.
MINI FINANCIAL SERVICES.

Har du funnet den rette MINI for deg? Den er oppnåelig med MINI Financial Services. Enten du er interessert i en rimelig leasingavtale eller et lån, kanskje med forsikringer og service inkludert, finner vi den rette løsningen for deg. Hvorfor overlate noe som er så viktig til noen andre?

Vi er eksperter på hver MINI vi finansierer og kan derfor skreddersy konkurransedyktige alternativer som vil dekke dine behov.

Du får en stor grad av fleksibilitet tilpasset din livsstil og dine planer.

MINI Financial Services – oversikt – illustrasjon av løsningsfinner

FINN EN LØSNING

VELG DET SOM PASSER FOR DEG OG DIN MINI.

Utforsk utvalget vårt av leasing-, låne- og forsikringsprodukter – og oppdag fordelene som MINI Financial Services tilbyr.

FÅ ENDA MER MINI FOR PENGENE.

Få et bedre leasing- eller låneprodukt med tilbehør, tjenester og forsikringer som oppfyller dine individuelle behov. Alt med en fast kombinasjon av produkter og tjenester samlet i en pakke fra Financial Services som er tilpasset deg.

+ Tilbehør

Vi tilbyr individuelle løsninger som gjør det mulig å få med ekstrautstyr og tilbehør i avtalen. MINI Financial Services hjelper deg slik at du kan kjøre av sted med alt fra en aerodynamisk takboks til et sett med komplette vinterdekk.

+ Service

Få mest mulig tid med din MINI og la bilen prestere best mulig ved å inkludere MINI Service Inclusive med moderne service- og reparasjonsmuligheter. Med MINI Financial Services kan du enkelt finansiere servicepakken din uansett finansieringsløsning.

+ FORSIKRING

Avtalen med MINI Financial Services kan også omfatte skreddersydde forsikringsprodukter. De er utformet med det samme blikk for detaljer som din MINI. For eksempel er den utvidede dekningen for elbilutgavene av MINI ikke bare en forsikring, men en forpliktelse. Den omfatter også ekspertisen til mekanikerne våre, som behandler din MINI best mulig.
Oversikt over MINI – Assistanse og informasjon

HJELP OG INFORMASJON

SLIK AT DU KAN VELGE RIKTIG.

Fra fleksible finansieringsavtaler til attraktive tilleggsprodukter og utmerket kundeservice. Med ekspertisen vår får du den aller beste opplevelsen.
Mini Financial Services – översikt – tjänster

KUNDESERVICE

VI STÅR KLARE TIL Å HJELPE DEG.

Vi er der for deg, uansett hva du trenger hjelp til for din MINI.

Vanlige spørsmål

MINI Financial Services er en leverandør av finansielle tjenester som tilbyr kunder av MINI løsninger og tjenester innen lånefinansiering, leasing og forsikring.
MINI Financial Services tilbyr et komplett utvalg av fleksible og attraktive løsninger innen leasing, finansiering og forsikring for å dekke dine individuelle behov.
Hovedforskjellen mellom leasing og lån ved finansiering av en MINI er at du med en leasingavtale betaler for bruken av din MINI, mens når du låner betaler du for å eie din egen MINI.

1. Velg og konfigurer din perfekte MINI på nettet.

2. Send inn søknaden din.

3. Signer finansieringsdokumentene dine.

4. Hent nøkkelen til din nye MINI.