Karriere hos MINI.

Karriere hos MINI – jobb hos BMW

DIN FREMTID.

Kan du tenke deg å jobbe med de største aktørene i bilbransjen? Vi er på jakt etter flinke folk til en rekke ulike stillinger i anerkjente BMW Group, alt fra lærlinger og akademikere til erfarne fagfolk. Til gjengjeld gir vi deg muligheten til å jobbe for et globalt varemerke i vekst, med garantier om kjempegode fordeler og en spennende fremtid.

KARRIERE VED HOVEDKONTORET.

Informasjonsteknologi.

IT er drivkraften bak nesten alle kjøretøyinnovasjoner. Det er også en viktig del av forretningsprosessen vår. Oppdag spennende muligheter innen bilindustrien og bedrifts-IT, enten du utvikler grensesnitt mellom menneske og maskin eller skaper kundeoptimaliserte plattformer.
Karriere hos MINI – stillinger ved hovedkontoret

Ingeniørarbeid.

Utvikle fremtidens bilindustri. Våre ingeniører setter spørsmålstegn ved alle kjøretøykomponenter, slik at hver eneste nye bil er mer intelligent, drivstoffeffektiv og morsommere å kjøre enn den forrige. De jobber også med å forbedre produksjonsprosessene våre, alt fra stanseverksted, karosseriverksted og lakkeringsverksted til sluttmontering.

Produksjon.

Hver dag viser produksjonsteamet vårt hvordan vi skaper et kunnskapsnettverk, også på tvers av ulike anlegg. Jobb med å tilpasse produksjonen av hvert enkelt kjøretøy, innen systemutvikling eller bli med som vedlikeholdstekniker for å holde maskinene våre i gang.

Andre muligheter.

Det er så mange tjenester som må gjennomføres før en kunde kan sette seg bak rattet i en ny, lekker MINI. Fra forskning og utvikling til markedsføring og finansielle tjenester – mange roller venter på den rette personen. Kan det være deg?

Kariere hos MINI – stillinger hos forhandlere

JOBBE HOS EN MINI-PARTNER.

Ansiktet utad hos MINI. Som vår merkevareambassadør er det din oppgave å få potensielle kunder til å falle pladask for MINI. For at vi skal kunne gi den perfekte kundeopplevelsen er vi avhengige av at du sørger for at den interne administrasjonen fungerer effektivt, at salgsforhandlingene går knirkefritt og at kundene føler seg ivaretatt også etter et salg. Finn en jobb hos din lokale forhandler av MINI, og bli med oss på veien mot en spennende fremtid.