MINI Bedriftskunder – oversikt – introduksjonstrinn MINI Bedriftskunder – oversikt – introduksjonstrinn

BEDRIFTSLEASING – MINI SOM FIRMABIL.

Bedriftsleasing er en praktisk og gunstig måte å finansiere bedriftens biler på. Selskapet binder ikke opp kapital og kan fradragsføre 50 % av momsen på leasingavgiften, som styres av kontraktstiden og restverdien. Ved kontraktslutt har du mulighet til å bytte til en ny modell.

Mini Bedriftskunder – oversikt – illustrasjon – kjøringsbalanse
 • Du tilbys kvalifisert og skreddersydd rådgivning med komplett service og en personlig kontaktperson i vårt MINI-partnernettverk.
 • Vi tilbyr drivstoff- og kostnadseffektive motorer, samt de nyeste helelektriske modellene.
 • Vår sømløse service inkluderer veihjelp og et utvalg attraktive alternativer for vedlikehold og garanti.

ER DU PÅ JAKT ETTER EN FIRMABIL?

Kombiner den ikoniske stilen til MINI med overbevisende ytelse, sikkerhet og bekvemmelighet – og styrk bedriftens omdømme i samme slengen. Det er akkurat det en firmabil fra MINI kan gjøre for deg.
MINI Bedriftskunder – oversikt – bedriftens sjåfører MINI Bedriftskunder – oversikt – bedriftens sjåfører

SJÅFØRER I MINI.

Tilbyr bedriften din de ansatte å kjøre en MINI? Utmerket. Vi er her for å hjelpe deg i gang, slik at du snart kan dra nytte av en rekke fordeler:

 • Skreddersydd rådgivning fra eksperter
 • Drivstoff- og kostnadseffektive motorer
 • Lave driftskostnader
 • God fordelsbeskatning
 • Vedlikehold og pleie
 • Veihjelp

Registrer din interesse for en firmabil inkludert alle fordelene som bedriften din tilbyr. Når du har fått godkjenning, kan du konfigurere din drømme-MINI. Vi hjelper deg med å velge riktig modell og kan fortelle deg mer om våre gunstige betingelser. Fullfør transaksjonen på nett, så kjører du din nye MINI på null komma niks.

 1. Opprett din egen konto hos MINI.
 2. Søk om å få delta i bedriftskundeprogrammet til MINI.
 3. Begynn å nyte godt av fordelene.
MINI Bedriftskunder – oversikt – bedriftseiere MINI Bedriftskunder – oversikt – bedriftseiere

BEDRIFTSEIERE.

MINI Business Partnership Programme er utviklet spesielt for små bedrifter med en flåte på opptil 50 firmabiler, samt for individuelle gründere som er på utkikk etter sin ideelle MINI. Det tilbyr:

 • En dedikert kontakt
 • De nyeste plug-in-hybridene og helelektriske modellene
 • Sømløs service og ekspertråd
 • Attraktive alternativer for pleie, vedlikehold og garanti

Registrer bedriften din i dag. Du kan gjøre det på nett eller hos en av partnerne våre. Inviter de ansatte til å registrere seg for å kunne konfigurere og bestille sin egen MINI. Vi hjelper deg gjerne, enten på nett eller på stedet, med alt fra konfigurasjon til leasingavtaler og andre bedriftsrelaterte spørsmål.

 1. Opprett din egen konto hos MINI.
 2. Registrer bedriften din, og begynn å nyte godt av fordelene som bedriftskunde.
 3. Inviter sjåførene dine til å registrere seg i bedriftskundeprogrammet til MINI.

OPPDAG VÅRE TILBUD.

Når vi sier at MINI er en morsommere firmabil, mener vi ikke bare underholdende kjøreegenskaper, rikelig med utstyr, fantastisk design og innovativ teknologi. Vi mener også at det er mye morsommere hvis du slipper administrativt bry og kan fokusere på din nye bil. Derfor har vi utviklet en rekke tjenester med fullt fokus på enkelhet. Du kjører, så tar vi oss av resten.

Å lease en elbil for bedriften er både klimavennlig og økonomisk. Her kan du lese mer om vår helelektriske MINI Cooper SE og den helelektriske MINI Countryman.

FLÅTEADMINISTRATORER.

Hvis bedriften din har mer enn 50 biler, kan MINI Corporate Fleet-programmet være noe for deg. Våre dedikerte spesialistteam samarbeider tett med bedriften din for å finne riktig bil for hver enkelt. De forenkler kjøpsprosessen ved å forklare våre beste tilbud og gir deg råd om kostnadene gjennom hele levetiden, samt kostnadseffektive løsninger for vedlikehold og service. Oppdag mobilitet sammen med MINI.

 

Kontakt oss på corporatesalesNO@mini.no

Mini Bedriftskunder – oversikt – illustrasjon over flåtealternativer

TO FINANSIERINGSLØSNINGER – FORSKJELLEN LIGGER I RESTVERDIEN.

MINI Bedriftskunder – oversikt – kundestøtte

SNAKK MED EN EKSPERT.

Er din bedrift klar for MINI? Våre MINI-partnere kan svare på alle spørsmål, forklare alternativene nærmere og hjelpe deg med å finne riktig MINI for din bedrift.