MINI Financial Services – leasing – trinn

Lease en ny MINI.
Mini Financial Services.

Vi gjør det enkelt og effektivt å lease din MINI. Hvis du liker å kjøre de nyeste modellene og foretrekker forutsigbare månedlige kostnader fremfor å eie bilen selv, kan leasing av MINI være noe for deg. Etter endt leasingperiode kan du ganske enkelt bytte til en nyere MINI. Her forklarer vi hvilke alternativer du har når kontraktsperioden er over, og hvordan prosessen med tilbakelevering fungerer. Med MINI Financial Services har du råd til mer enn du kanskje tror.

DINE FORDELER.

Leasing av MINI – Dine fordeler
Leasing av MINI – Du betaler bare for det du bruker

DU BETALER BARE FOR DET DU BRUKER.

Leasing av MINI – Oppgraderinger

FÅ GODE OG ATTRAKTIVE TILLEGGSTJENESTER, OPPGRADERINGER OG FLEKSIBLE AVTALEVILKÅR.

Leasing av MINI – Kjør alltid den aller nyeste MINI

KJØR ALLTID DEN ALLER NYESTE MINI

Leasing av MINI – Dine fordeler

PRAKTISK

MINI PRIVATLEASING.

Du leaser din perfekte MINI for en bestemt periode og betaler en månedlig avgift, slik at du kan kjøre den uten å måtte eie den. Når leasingavtalen utløper, leverer du tilbake bilen og velger en ny, fra det oppdaterte modellutvalget vårt.

Leasing av MINI – Operasjonell leasing
Leasing av MINI – Hvorfor ikke gå «all in»?

MER MINI FOR PENGENE.

Utvid leasing- eller låneproduktet med tilpasset tilbehør, tjenester og forsikringer.

+ TILBEHØR

Vi tilbyr individuelle løsninger som gjør det mulig å få med ekstrautstyr og tilbehør i avtalen. MINI Financial Services hjelper deg med alt fra en aerodynamisk takboks eller et sett med komplette vinterdekk, til installasjon av en lader hjemme hos deg.

+ SERVICE

Vi hjelper deg med å holde din MINI i tipp topp stand, og sørger for at du kan føle deg trygg med MINI Service Inclusive.

+ FORSIKRING

Avtalen med MINI Financial Services kan også omfatte skreddersydde forsikringsprodukter. De er utformet med det samme blikk for detaljer som din MINI. For eksempel er den utvidede dekningen for din elektriske MINI ikke bare en hvilken som helst forsikring, men en forpliktelse. Den omfatter også ekspertisen til våre mekanikere, som behandler din MINI med den største forsiktighet.

Financial Services – leasing – veiledning for retur av kjøretøy

TILBAKELEVERING AV DIN MINI.

Når leieavtalen din er i ferd med å utløpe, bes du om å bestille en dato for tilbakelevering hos din MINI Partner. For å gjøre tilbakeleveringen enkel og problemfri finnes det en nyttig veiledning med all informasjon du trenger.

DETTE ER INKLUDERT I PRIVATLEASING.

Vi har gjort det så enkelt som mulig for deg som privatperson å ha bil. Med vår langsiktige privatleasing leier du din MINI fra MINI Financial Services. Du avtaler kjørelengde, ingen innskudd er nødvendig, servicen er inkludert og ekstrautstyr velger du selv. Når kontraktsperioden er over, returnerer du ganske enkelt bilen til din MINI Partner. Forutsatt at bilen kun har normal slitasje og antall kilometer ikke overstiger avtalt kjørelengde, tilkommer det ikke noen ekstra kostnader.

Dette er inkludert med privatleasing*:

  • Du betaler ikke innskudd (ofte kalt startleie).
  • MINI Service inkludert opptil 36 måneder / 40 000 km
  • Tilleggsutstyr (varierer avhengig av modell)
  • Mulighet for å inkludere MINI Forsikring i leien

*Inkludert alt unntatt drivstoff, forsikring og vinterdekk. Etablerings- og administrasjonsgebyrer samt gebyrer fra Statens vegvesen kommer i tillegg.

MINI Financial Services – oversikt – service

KUNDESERVICE

VI STÅR KLARE TIL Å HJELPE DEG.

Vi er her for deg enten du trenger råd om hvordan du administrerer eller avslutter kontrakten din, eller hjelp med hvordan du vedlikeholder eller leverer tilbake din MINI.

Vanlige spørsmål.

Med MINI Financial Services kan du skreddersy en leasingavtale etter dine kjørebehov – du kan velge løpetid, kjørelengde og mye mer med lave månedlige betalinger. Rentesatsen og bilens restverdi integreres i kontrakten for å sikre full oversikt.

Hvis du er bekymret for om du er i stand til å innfri dine nåværende månedlige betalinger, kan du kontakte oss.