TA KJØRINGEN TIL ET NYTT NIVÅ.

MINI ORIGINALT HØST- OG VINTERTILBEHØR OG SERVICE.

Høst- og vintertilbehør til MINI – trinn

KAST DEG UT I VEIENS UTFORDRINGER.

Forberedelser gjør enhver reise til et minneverdig eventyr. Uansett hindringer, blir alt enklere når du har de riktige verktøyene. Omfavn eventyrlysten og se på veiens utfordringer som en mulighet til å vokse og lære. Med det komplette utvalget av tilbehør til din MINI kan du gjøre reisen bedre.
TILBEHØR TIL REISEN.

UNIKE OPPLEVELSER: ALT ER MULIG.

MINI HEKKMONTERT SYKKELSTATIV.

Praktisk: det robuste, sammenleggbare sykkelstativet er spesialutviklet for MINI. Det har plass til opptil to sykler/elsykler og blokkerer ikke tilgangen til bagasjerommet, selv når det er fullastet. Når det er lagt sammen, kan den oppbevares trygt i bagasjerommet.

Tilbehør til MINI – hekkmontert sykkelstativ

TILBEHØR TIL MINI I PIANO BLACK OG NIGHT JACK.

Med vårt utvalg av designtilbehør i Piano Black og Night Jack, tar din MINI seg ekstra godt ut – selv midtvinters. En klassisk finish som fremhever det ikoniske utseendet og attityden til MINI på alle kjøreturer.

Tilbehør til MINI – sidedeksler – union jack style Tilbehør til MINI – sidedeksler – union jack style

MINI SIDEDEKSLER.

Dobbelt stilrent. MINI Sidedeksler med den tradisjonelle Union Jack-designen i grått er et slående designhøydepunkt og gir bilen en ekstra dose av individualitet. De passer perfekt til MINI Sidepaneler, og utfyller det kraftfulle og dynamiske utseendet perfekt.

MINI UTVENDIGE SPEILDEKSLER.

En hyllest til tradisjonen. MINI Utvendige speildeksler fremhever det britiske flagget på en stilfull måte. Sett dem på i stedet for standarddekslene og kom i godt humør hver gang du ser på dem. Med den særegne designen av høy kvalitet er beundrende blikk en selvfølge.

Tilbehør til MINI – mini speildeksler – union jack style Tilbehør til MINI – mini speildeksler – union jack style
Tilbehør til MINI – mini sidestriper – piano black

MINI SIDESTRIPER I PIANO BLACK.

Ren dynamikk i sort. De iøynefallende MINI Sidestriper i PIano Black bringer det dynamiske utseendet til MINI ut i gatene. Det sier seg selv at dekalen av høy kvalitet er lysbestandig, trosser vær og vind og beholder fargedybden selv i vaskehallen. For et dynamisk, atletisk utseende.

MINI SPORTSSTRIPER I PIANO BLACK.

Dynamisk racingutseende. MINI Sportsstriper i Piano Black på panseret og bakluken er ensfargede dekaler av høy kvalitet. De formidler ren dynamikk, og selvfølgelig er de lys- og værbestandige, og ikke minst vaskbare.
Tilbehør til MINI – mini sportsstriper – piano black

MINI ORIGINALTILBEHØR.

Tilbehør til MINI – kleshenger – Travel & comfort-systemet Tilbehør til MINI – kleshenger – Travel & comfort-systemet

MINI KLESHENGER FOR TRAVEL & COMFORT-SYSTEMET.

Hold klærne krøllfrie. Kleshengeren i Travel & Comfort-systemet, med et attraktivt design som er typisk for MINI, gjør det mulig å henge opp klesplagg på baksiden av ryggstøet. Det festes enkelt på en kollisjonssikker måte på basisstativet ved hjelp av et koblingssystem og takket være hotellfunksjonen (standard kleshenger med krok) kan det også brukes utenfor bilen.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Hold et øye med alt. Med MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro får du et høysensitivt kamera med full-HD-oppløsning som fanger opp hendelser foran og bak bilen, selv når den står parkert. Ved forstyrrelser og uvanlige bevegelser utenfor bilen, registrerer kameraet automatisk situasjonen for å dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøk på) innbrudd.
Tilbehør til MINI – HD-kamera – kameraet advanced car eye Tilbehør til MINI – HD-kamera – kameraet advanced car eye
HJUL OG DEKK.

ER DU KLAR FOR DITT NESTE EVENTYR?

MINI Originale komplette vinterhjul er utelukkende utstyrt med stjernemerkede vinterdekk, noe som er en garanti for kvalitet og sikkerhet. De er utviklet i nært samarbeid med ledende produsenter som Pirelli, Continental, Goodyear og Dunlop, og er testet for å gi det beste grepet din MINI kan ha på veien – noe som gjør din daglige reise enda bedre.

Vinterdekk anbefales på det sterkeste i områder der temperaturen ofte synker under 7 °C – for å sikre at bilen din er sikker på veien med bedre bremse- og veigrep uansett forhold. MINI Dekkforsikring fra Allianz-Versicherungs AG er inkludert og beskytter deg mot uventede reparasjons- eller utskiftningskostnader i hele 36 måneder.

Mini Kundeservice – hjul og dekk – velg riktig utstyr

KJØR MED STIL.

MINI ORIGINALE HJUL OG DEKK

MINI KJETTINGER.

En bekymringsfri vinter. MINI Snow Chains Comfort er svært raske og enkle å montere takket være de fleksible stålbøylene. De har krysspor som sammen danner et enhetlig nett med kjettingelementer som gir deg best mulig veigrep på is og snø .
MINI SERVICE.

ALT BLIR BEDRE SAMMEN.

Sammen er ikke bare måten vi jobber på, det er også en del av identiteten vår. Tilliten og tryggheten som teamarbeid gir – alltid med profesjonalitet og engasjement – gjør MINI Service til vår service. Uten ekstra kostnader og uten at du trenger å bekymre deg for noe som helst vil vi sammen møte enhver utfordring og gjøre den om til en mulighet.
MINI Serviceverksted - introduksjonsannonse MINI Serviceverksted - introduksjonsannonse

BILPLEIE.

MINI BILPLEIE.