MINI digital experience – introduksjon

MINI Digital Experience.
Et digitalt kvantesprang.

Det er her innovasjon og kjøring møtes. Kast deg ut i en verden av avansert teknologi og tilkoblingsmuligheter som forsterker kjøreopplevelsen. Utforsk hvordan MINI omdefinerer veien for deg, med alt fra intelligent infotainment til oppslukende kjøremoduser.

MINI digital experience – operativsystem

Nye MINI Operating System 9 skaper en helt ny og intuitiv brukeropplevelse og sørger for at du er mer tilkoblet og har bedre kontroll enn noen gang. Systemet er optimalisert for den runde OLED-skjermen med en diameter på 240 mm og din MINI Intelligent Personal Assistant som kan styres med stemmen din. Dette muliggjør enda mer personlig tilpasning og følelse enn tidligere, noe som lar deg nyte kjøreopplevelsen din på en helt ny måte.

DIGITALE HØYDEPUNKTER

MINI EXPERIENCE MODES FOR INTENSE ØYEBLIKK I DIN MINI.

Skap en unik, multisensorisk opplevelse for deg og passasjerene dine. Kos deg i opptil åtte forskjellige, ekstraordinære verdener. Hver modus har sin egen kreative design og belysning. Og med den personlige modusen kan du til og med bruke MINIs app for å velge dine egne bilder fra telefonen din og bruke dem som bakgrunn på MINI Interaction Unit. Fargene i atmosfærelyset tilpasses automatisk bildene du velger. Bruk de mange alternativene og gi nytt liv til interiøret ditt.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I MINI.

MINI digital experience – spike

MED VISUELL HJELP FRA MINI.

For første gang har en fullt funksjonell stemmeassistent inntatt førersetet i MINI. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres ved å si 'Hey MINI' eller ved å trykke på knappen for stemmestyring på rattet. Med den kan du styre viktige funksjoner med stemmekommandoer, stille reiserelaterte spørsmål eller ønsker, og den kjenner igjen om det er føreren eller passasjeren foran som snakker. Stemmeaktivert interaksjon på den runde OLED-skjermen vises som en animasjon med grafiske elementer, typografi og en avatar. Når det gjelder hvordan den skal vises, kan du velge mellom «MINI», en forenklet visualisering av en MINI, eller «Spike».

MINI CONNECTED GRUNNPAKKE

KJØR DIN MINI MED SMARTE INNOVASJONER.

Skap en bedre reise med de smarte funksjonene i din MINI. Din MINI er allerede utstyrt med mange smarte standardfunksjoner, som MINI Navigasjon som alltid gir deg de nyeste kart- og trafikkdataene, eller Remote Services som gir deg kontroll over din MINI med appen. Opplev sømløse tilkoblingsmuligheter, og omdefiner kjøringen din med MINI – der innovasjon møter veien.

MINI digital experience – grunnpakke for connected

MINI CONNECTED-PAKKEN.

ER DU PÅ JAKT ETTER EN ENDA BEDRE DIGITAL OPPLEVELSE?

Sammen med pakken MINI Connected får du tilgang til et stadig større utvalg av praktiske funksjoner og underholdende apper, blant annet alternativer for strømming av spill, musikk og video. MINI Navigation vil bli forbedret med enda flere funksjoner for å gjøre hverdagen enklere, og du kan også glede deg til den digitale avataren «Spike» i MINI Intelligent Personal Assistant.

OPPGRADERINGER FOR MINI CONNECTED

OPPGRADERE OPPLEVELSEN MED DIN MINI.

Gi kjøreturen en helt ny dimensjon med MINI Connected. Våre oppgraderinger for MINI Connected gjør hver eneste tur enklere med funksjoner som Driving Assistant Plus eller High Beam Assistant.

FLERE DIGITALE TJENESTER

MER, MER, MER.

BRUK MINI-APPEN.

Få et enda bedre forhold til din MINI med MINI-appen. Utforsk en verden av tilkoblingsmuligheter og bekvemmelighet hvor og når som helst ved hjelp av smarttelefonen din. Den moderne designen, intuitive bruken og det store utvalget av funksjoner gjør den mer brukervennlig, noe som gir deg bekymringsfri mobilitet – når som helst og hvor som helst.

Helelektriske MINI ´ digital experience – appen til mini
MINI digital experience – digital nøkkel

Digital Key Plus.

Du kan nå åpne din MINI ved bare å nærme deg den. Tilleggsutstyret Digital Key Plus bruker ultrabredbåndsteknologi (UWB) med høy sikkerhet og fungerer på samme måte som en tradisjonell nøkkelbrikke. Så hvis du er i nærheten og den kompatible telefonen ligger i lommen eller vesken din, låser den opp din MINI automatisk – og låser den igjen når du går.

Flere fakta om hvorfor du vil elske MINI Digital Key Plus: 

  • Kan brukes på iOS- og Android-smarttelefoner, i tillegg til Apple Watch, som er koblet til din MINI-ID.
  • Start motoren uten å ta ut telefonen ut av lomma eller legge den ned.
  • Del nøkkelen med opptil fem personer – med mulighet for å begrense bilfunksjoner som akselerasjon eller maksimal hastighet.
  • Viktige funksjoner er tilgjengelige selv når batteriet er utladet og internettforbindelsen mangler.

Hold din MINI oppdatert.

Sikrer at din MINI er oppdatert.

Du kan motta gratis trådløse oppdateringer og forbedringer av programvaren til din MINI. Avhengig av land, bilmodell, utstyr og bilens tilstand kan du til og med være kvalifisert for å motta nye og gratis funksjoner eller funksjonsforbedringer med jevne mellomrom.