Helelektriske MINI Countryman – scene Helelektriske MINI Countryman – scene Helelektriske MINI Countryman – scene

NYE HELELEKTRISKE
MINI COUNTRYMAN.

Fra 414 038 kr*

interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
power
29 min DC-lading fra 10 % til 80 % 29 min DC-lading fra 10 % til 80 %
electric-range
462 km elektrisk rekkevidde (WLTP) 462 km elektrisk rekkevidde i km (WLTP)
interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
power
29 min DC-lading fra 10 % til 80 % 29 min DC-lading fra 10 % til 80 %
electric-range
462 km elektrisk rekkevidde (WLTP) 462 km elektrisk rekkevidde i km (WLTP)
Helelektriske MINI Countryman - konsultasjon teaser

ER DU NYSGJERRIG PÅ VÅRE NYESTE TILBUD?

Ekspertene våre står klare til å hjelpe deg! Klikk nedenfor og legg igjen kontaktopplysningene dine, så vil en av ekspertene våre kontakte deg så snart som mulig.

OPPDAG DETALJENE

ALLE GRUNNENE TIL Å HA EN MINI.

DIMENSJONER

PLASS ER AVGJØRENDE.

0

liter

Plass er avgjørende. Hvis du legger ned de 40/20/40-delte baksetene, får du mer plass til planene dine med et bagasjerom på opptil 1450 liter – slik at du kan ta med deg nesten alt.

SE ALTERNATIVENE DINE

HVILKEN ER DEN RETTE FOR DEG?

Velg blant våre utvalgte stiler og ytelsesnivåer. Klikk deg videre for å utforske spesifikke detaljene og bygg din egen MINI akkurat slik du vil ha den.

MINI FINANCIAL SERVICES

DET ER ENKELT Å EIE EN MINI.

Helektriske MINI Countryman – financial services – annonse

LES MER OM MINIS FINANSIERINGSTILBUD.

Helelektriske MINI Countryman – varianter

LITT MER INSPIRASJON?

Helelektriske MINI Countryman tilbyr to pulserende ytelsesalternativer og fire spennende utstyrskonfigurasjoner. Disse hjelper deg med å finne din helt egne kjøreglede i en MINI.

ER DU PÅ JAKT ETTER EN FIRMABIL?

Søk om å få bli med i bedriftskundeprogrammet til MINI, og få fart på virksomheten din med den perfekte flåten.

Helelektriske MINI Countryman – annonse – bedriftskunder

Vanlige spørsmål.

Ja, MINI Charging er inngangsporten til et av verdens største offentlige ladenettverk. Det gir deg tilgang til tusenvis av offentlige ladepunkter i hele Europa fra en rekke leverandører, ved hjelp av ett RFID-kort eller via en mobilapp. På kontoen din kan du overvåke ladehistorikken din, og du kan kan finne steder for MINI Charging via appen til MINI eller på MINI-Charging.com.

Du kan kjøre opptil 462 km helt elektrisk og utslippsfritt. Den er den perfekte allrounderen for kjøreglede i byen og på helgeturer.
Ja, du kan øke oppbevaringsplassen betydelig med et sykkelstativ. MINI Hekkmontert sykkelstativ kan transportere flere sykler. Stativet er lett og robust med en enkel klikkfunksjon – og en vippefunksjon som gir rask tilgang til bagasjerommet.

Fra 1. januar 2024 ble salgsmodellen til MINI endret til en direktesalgsmodell i Italia, Polen og Sverige. 

Fra 1. januar 2024 selges alle nye og brukte biler fra MINI direkte via BMW Group. Din MINI-partner er din hovedkontakt når det gjelder fysiske møter. Med direktesalgsmodellen forsterker MINI direkte kundetilgang for å forbedre tjenestene sine på nettet og hos forhandler.
Ja! Hvis du ønsker å gjøre endringer i ordren din, hjelper din MINI-partner deg.

Ja, du kan når som helst kansellere ordren din. Bare kontakt din MINI-partner for å kansellere ordren og få pengene tilbake.

Nei, det er ikke nødvendig med en avtale. Du kan bestille din nye MINI fra den nye serien med MINI på nettet hele døgnet, når som helst og hvor som helst. 

Nei, det vil ikke være noen forskjell i den tilbudte prisen. Prisene er like, enten du bestiller på nettet eller får hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI-partner.
Hos MINI får du det beste fra begge verdener. F.eks.: Foreta de nødvendige undersøkelsene på nettet, og start konfigurasjonen. Hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig assistanse, kan du få hjelp hos en av dine lokale MINI-partner. Du kan fullføre ordren både hos vår MINI-partner eller på nettet.

Du trenger ikke å booke en tid. Du kan bestille din nye MINI fra den nye MINI-familien på nett 24/7, når som helst og hvor som helst.

Gjør bestillingen din her

Det er ingen prisforskjell. Prisene er de samme enten du bestiller på nett eller med hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI-partnere.

Hos MINI får du det beste fra begge verdener. Du kan for eksempel gjøre research på nettet og starte konfigurasjonen, og hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig hjelp, kan du få hjelp hos din lokale MINI Partner. Du kan fullføre bestillingen enten hos en av våre MINI-partnere eller på nett.