MINI Countryman – scene MINI Countryman – scene MINI Countryman – scene

NYE
MINI COUNTRYMAN.

Fra 535 452 kr*

interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
luggage-l
450 - 1450 liter bagasjeromsplass 450 - 1450 maks. bagasjerommets volum i liter
power
170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW) 170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW)
interior-side
5 seter med denne karosseritypen 5 seter med denne karosseritypen
luggage-l
450 - 1450 liter bagasjeromsplass 450 - 1450 maks. bagasjerommets volum i liter
power
170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW) 170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW)
MINI Countryman - konsultasjon teaser

ER DU NYSGJERRIG PÅ VÅRE NYESTE TILBUD?

Ekspertene våre står klare til å hjelpe deg! Klikk nedenfor og legg igjen kontaktopplysningene dine, så vil en av ekspertene våre kontakte deg så snart som mulig.

OPPDAG DETALJENE

NOEN GRUNNER TIL Å VELGE NYE MINI COUNTRYMAN.

DIMENSJONER

PLASS ER AVGJØRENDE.

0

liter

Plass er avgjørende. Hvis du legger ned de 40/20/40-delte baksetene, får du mer plass til planene dine med et bagasjerom på opptil 1450 liter – slik at du kan ta med deg nesten alt.

SE ALTERNATIVENE DINE

BYGG DIN MINI COUNTRYMAN

Velg blant våre stil- og ytelsesalternativer. Klikk deg deretter videre for å utforske spesifikke konfigureringsdetaljer for å skape din ultimate MINI.

MINI FINANCIAL SERVICES

DET ER ENKELT Å EIE EN MINI.

MINI Countryman – financial services – annonse

NYE MINI COUNTRYMAN KAN BLI DIN. FORTERE ENN DU TROR.

JOHN COOPER WORKS

Spenning i en MINI. Turboladet.

Ingeniørene våre liker utfordringer. De går utenfor komfortsonene sine. MINI John Cooper Works Countryman representerer en rik racinghistorie som strekker seg over fem tiår tilbake i tid. Den 4-sylindrede turbomotoren på 2,0 liter leverer en imponerende kraftfull ytelse. For nok er aldri nok.

MINI Countryman – varianter

MER INSPIRASJON.

Nye MINI Countryman byr på to heftige ytelsesalternativer og fire spennende utstyrskonfigurasjoner.  De er utviklet for å hjelpe deg å finne din egen kjøreglede i en MINI.

GJØR EVENTYRENE DINE ELEKTRISKE.

Nå kan du oppleve spennende eventyr med et mindre miljøavtrykk. For aller første gang er nye MINI Countryman også tilgjengelig som helelektrisk kjøretøy. Få en sniktitt inn i fremtidens bilkjøring.

Helelektriske MINI Countryman – gjør oppdagelsesferdiene dine elektriske
MINI Countryman – annonse – bedriftskunder

ER DU PÅ JAKT ETTER EN FIRMABIL?

Søk om å bli med i bedriftskundeprogrammet til MINI, og få fart på virksomheten din med den perfekte flåten.

Vanlige spørsmål.

Den er klassifisert som en "MINI SUV" eller subcompact crossover – den minste klassen av SUV-er med rammebygd karossieri – og er konstruert for terrengkjøring med ALL4-firehjulsdrift. Du kan si at MINI Countryman er en stor, liten SUV. Takket være den kreative bruken av plass, utnyttes hver eneste centimeter i MINI. Det høye taket gir selv den høyeste sjåføren god plass, beinplassen er romslig, og det brede interiøret gir passasjerene masse plass. Den er også en av de største av de små SUV-ene i baksetet, hvor det er plass til to høye voksne bak et par personer i samme størrelse foran. Baksetene kan legges ned for å gi ekstra bagasjerom eller beinplass, slik at du raskt og enkelt kan få opptil 1390 liter bagasjeplass. Det er en praktisk familiebil med førsteklasses utseende, men den er likevel tøff, robust og allsidig nok til at du kan ha det moro i terrenget.

ALL4-firehjulsdrift. ALL4-systemet er et elektrohydraulisk firehjulsdriftsystem som bruker en elektronisk styrt hydraulikkpumpe på bakakselen til å fordele dreiemomentet mellom for- og bakhjulene. Motorkraften er delt 50/50 mellom for- og bakhjulene som standard, men dette systemet sender 100 % av kraften til forhjulene ved behov. Dette gir deg all den kontrollen du trenger på alle veier, uansett årstid.

Bilens bakkeklaring eller kjørehøyde er den minste avstanden mellom den nedre enden av karosseriet (chassiset) og veien. Den definerer altså den nederste delen av din MINI i forhold til bakken. MINI Countryman har en bakkeklaring på 165 mm, noe som er optimalt hvis du skal kjøre mye på humpete veier eller støter på ujevnt underlag og hull i veien.

Vårt utvalg av elegante eller sportslige lettmetallfelger på 17–20" (opptil 21‌" som tilbehør) vil forbedre din MINI Countryman og gi den et dristig og individuelt utseende. Det er bare å velge ønsket motorytelse og deretter velge fra utvalget av tilsvarende sommer- og vinterdekk. Som universalstørrelse er 16‌" kanskje den mest allsidige. Størrelsen på felgen er imidlertid subjektiv, ettersom det avhenger av hva du liker og prioriterer. Ta kontakt med din foretrukne forhandler av MINI for mer informasjon – og ta gjerne en prøvekjøring eller to for å se og føle forskjellen.

Ja, du kan øke oppbevaringsplassen betydelig med et sykkelstativ. MINI Rear Bike Carrier har plass til flere sykler. Stativet er lett og robust med en enkel klikkfunksjon – og en vippefunksjon som gir rask tilgang til bagasjerommet.

Du trenger ikke å booke en tid. Du kan bestille din nye MINI fra den nye MINI-familien på nett 24/7, når som helst og hvor som helst.

Gjør bestillingen din her

Det er ingen prisforskjell. Prisene er de samme enten du bestiller på nett eller med hjelp av våre eksperter hos en av våre MINI-partnere.

Hos MINI får du det beste fra begge verdener. Du kan for eksempel gjøre research på nettet og starte konfigurasjonen, og hvis du har spørsmål eller foretrekker personlig hjelp, kan du få hjelp hos din lokale MINI Partner. Du kan fullføre bestillingen enten hos en av våre MINI-partnere eller på nett.