>
Oppgraderinger for MINI Connected – introduksjon

OPPGRADERINGER FOR MINI CONNECTED

FÅ ENDA MER UT AV HVER ENESTE KJØRETUR.

Forbedre din MINIs digitale opplevelse med MINI Connected-pakken. Det er en blanding av forbedrede navigasjonsfunksjoner og kjøretøyapper som du enkelt kan legge til i din MINI.

Forbedre sømløse kjørefunksjoner og parkeringsmuligheter for å gjøre den daglige pendlingen mer komfortabel. Med MINI Connected-oppgraderinger får du det beste ut av din MINI.

EN OVERSIKT OVER EKSTRA FORDELER.

Når som helst – aktiver eller oppgrader til nye funksjoner for din MINI akkurat når du ønsker det.

Fleksibelt – velg avtaleperioder som passer til dine behov.

Praktisk – legg til funksjoner enkelt via MINI-appen.

Intuitivt – aktiveringen er enkel og utføres med din MINI-ID.

MINI CONNECTED-PAKKER

VIL DU HA FLERE TILKOBLINGSMULIGHETER?

Oppgraderinger for MINI Connected – Personal Assistant

MINI Intelligent Personal Assistant.

Med MINI Intelligent Personal Assistant kan du allerede nå bruke stemmen til å kommunisere med din MINI. En forenklet 'MINI' følger med interaksjonen på den runde OLED-skjermen. Hvis du leter etter en enda mer unik visualisering, er 'Spike' det riktige valget.

MINI NAVIGASJON.

Utvid omfanget av MINI Navigasjon med et tiltalende visualiseringsalternativ som inneholder 3D-bygninger og -landemerker. Du kommer enklere frem til reisemålet med mer informasjon om severdigheter og parkeringsmuligheter.

Oppgraderinger for MINI Connected – navigasjon
Oppgraderinger for MINI Connected – airconsole

AIRCONSOLE-SPILL.

AirConsole-teknologien er ny for våre MINI-modeller og skaper en unik form for spillopplevelse i bilen. AirConsole-spill er trådløse og kontrolleres ved hjelp av en smarttelefon i kombinasjon med MINI Interaction Unit. Denne innstillingen gjør at flere spillere, inkludert passasjerene bak, kan spille spill i AirConsole-appen når bilen står stille. Det finnes et utvalg av racingspill, sportsquiz, kunnskaps- og musikkquiz, samt simulator-, strategi-, plattform- og puslespill. Utvalget av tilgjengelige spill utvikles kontinuerlig.

TILLEGGSAPPER.

Få enkel tilgang til favorittappene dine innen ulike kategorier som lyd og musikk, spill og nyheter. Appene er perfekt integrert i den runde OLED-skjermen i din MINI, og utvalget av apper utvikles kontinuerlig.

Oppgraderinger for MINI Connected – miniapper

MINI CONNECTED-OPPGRADERINGER

OPPGRADER DIN MINI NÅR SOM HELST.

Oppgraderinger for MINI Connected – Driving Assistance Plus

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Opplev økt komfort og sikkerhet med kamera- og radarbasert assistanse. I tillegg til alt som inngår i Driving Assistant, tilbyr denne pakken en rekke avanserte systemer, for eksempel aktiv cruisekontroll som automatisk regulerer avstanden til bilen foran og holder hastigheten til din MINI i området 0–180 km/t. Lane Departure Warning varsler deg umiddelbart når bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet på veier med veimerking.

HIGH BEAM ASSISTANT.

Funksjoner for kjøring i mørket. Når denne funksjonen er aktivert, slår fjernlyset seg automatisk på når det er mørkt og automatisk av når veiene er tilstrekkelig opplyst. High Beam Assistant er en fremoverrettet sensor som er integrert i ryggespeilet. Den gjør kjøring om natten mye tryggere ved å automatisk skifte fra fjernlys til nærlys for å unngå å blende andre trafikanter. Denne funksjonen aktiveres når du kjører i hastigheter på 50 km/t eller raskere, eller når det innebygde kameraet oppdager lysene til møtende kjøretøy. Den bytter tilbake til fjernlyset når veien foran er fri.

Oppgraderinger for MINI connected – high beam assistant

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED GRUNNPAKKE
MINI CONNECTED-
PAKKEN
NAVIGASJON
3D-bygninger og -landemerker
✔️
Trafikkinformasjon i sanntid (RTTI) For den aktive ruten For hele kartet
Forbedret informasjon om parkeringsmuligheter ✔️
Informasjon om fotobokser ✔️
UNDERHOLDNING
Apper fra tredjeparter, inkludert lydstrømming ✔️
AirConsole-spill ✔️
Videostrømmingsplattform ✔️
PERSONLIG TILPASNING
MINI Intelligent Personal Assistant «MINI»-avatar «MINI»-avatar + «Spike»
Automatiserte vaner
✔️
TILKOBLING
Tjenester for fjernstyring via MINI-appen
✔️ ✔️
Databruk Grunnleggende tilkoblingsmuligheter Tilkoblinger for alle tilfeller

OPPDAG MINI CONNECTED STORE.

Gjør deg klar til å utforske en ny æra av tilkoblingsmuligheter, der din MINI blir mer enn en bil – den blir din digitale følgesvenn.