MER MINI. MER DEG.

SOMMETILBEHØR, HJUL OG DEKK.

>
MINI vår og sommer – introduksjon

Nå som solen er oppe lenger, har du lengre tid på deg til å ha det gøy! Derfor er vi glade for å kunne bidra til å gjøre dette halvåret mer «ditt» med MINI Originaltilbehør, originale hjul og dekk. Enten det er å uttrykke dine beste sider med vårt brede utvalg av tilbehør, både innvendig og utvendig – eller så du kan skaffe det rette utseendet og grepet for kjøreturen, samtidig som du har bedre kontakt med tjenestene våre – både på og utenfor veien.

TILBEHØR TIL REISEN.

FLERE OPPLEVELSER. FLERE MINNER.

>
MINI vår og sommer – mini originaltilbehør

FLERE STILER. FLERE UTSEENDER.

Med et bredt utvalg av stilrent MINI Originaltilbehør kan du gjøre din MINI klar for sommeren. Kombiner friske farger, tradisjonelle detaljer og iøynefallende grafikk etter ønske, og del all moroa og gleden din MINI gir deg.

MINI vår og sommer – mini sportsstriper piano black

MINI SPORTSSTRIPER I PIANO BLACK.

Dynamisk racingstil. MINI Sportsstriper i Piano Black på panseret og bakluken er ensfarget film av høy kvalitet. De formidler ren dynamikk, og selvfølgelig er de lys- og værbestandige – og ikke minst vaskbare.

MINI SIDESTRIPER I PIANO BLACK.

Helsvart dynamikk. De iøynefallende MINI Sidestriper i PIano Black bringer det dynamiske utseendet til MINI ut i gatene. Det sier seg selv at dekalen av høy kvalitet er lysbestandig, trosser vær og vind og beholder fargedybden selv i vaskehallen. For et dynamisk, atletisk utseende

MINI vår og sommer – mini sidestriper piano black
MINI vår og sommer – mini sidedeksler night jack

MINI SIDEDEKSLER.

MINI Sidedeksler er et slående designhøydepunkt som gir bilen en ekstra dose særegenhet.

MINI TAKDEKAL NIGHT JACK.

Ta en nærmere titt. Den stilrene MINI takdekalen Night Jack gir din MINI en unik, særegen stil sett ovenfra.

MINI vår og sommer – mini night jack dekal
MINI vår og sommer – mini utvendig – speildeksler, night jack silver og black

MINI UTVENDIGE SPEILDEKSLER.

En hyllest til tradisjonen. MINI Utvendige speildeksler fremhever det britiske flagget på en stilfull måte. Sett dem på i stedet for standarddekslene og kom i godt humør hver gang du ser på dem. Med den særegne designen av høy kvalitet er beundrende blikk en selvfølge.

MINI MØRKE SIDEDEKSLER.

MINI Mørke sidedeksler gir din MINI den lille ekstra dosen individualitet. 

Tilgjengelig i følgende design:

  • Tradisjonell Union Jack-design
  • Night Jack-design
  • Black Jack-design
MINI vår og sommer – mini mørke sidedeksler
MINI vår og sommer – LED dørprojektorer

MINI LED DØRPROJEKTORER.

MINI LED dørprojektorer aktiveres når dørene åpnes. De viser logoen til John Cooper Works eller MINI på bakken ved siden av bilen ved hjelp av et utskiftbart lysbilde. 

>
MINI vår og sommer – MINI innvendig

BEDRE KOMFORT. MER PLASS.

Nyt sommersesongen i din MINI ved å tilrettelegge for rikelig med oppbevaringsplass til klær og reiseutstyr. I tillegg tilbyr vi praktiske løsninger for dine digitale enheter.

MINI WALLBOX.

Din ladestasjon hjemme. Med den fastmonterte ladestasjonen MINI Wallbox lades din MINI raskt, pålitelig og praktisk med opptil 22 kW. I tillegg til de kompakte dimensjonene i design som er typisk for MINI, har MINI Wallbox også praktisk kabelhåndtering med støpsel og kabelholder.

MINI vår og sommer – universalkrok

MINI Universalkrok.

Universalkroken i Travel & Comfort-systemet kan brukes til å henge klær eller lette vesker på baksiden av seteryggen, slik at de beskyttes mot skitt på gulvet. Universalkroken festes enkelt og kollisjonssikkert til basisstativet (leveres separat) eller Travel & Comfort-systemet (ekstrautstyr).

MINI Kleshenger.

Hold klærne krøllfrie. Kleshengeren i Travel & Comfort-systemet, med et attraktiv design som er typisk for MINI, gjør det mulig å henge opp klesplagg på baksiden av ryggstøet. Det festes enkelt på en kollisjonssikker måte på basisstativet ved hjelp av et koblingssystem og takket være hotellfunksjonen (standard kleshenger med krok) kan det også brukes utenfor bilen.

MINI vår og sommer – kleshenger
MINI vår og sommer – basisstativ

MINI Basisstativ for Travel & Comfort-systemet.

Bekvemmelighet er avgjørende. MINI Basisstativet festes mellom nakkestøttene i forsetet og gir en sikker base for alle komponentene i det modulære Travel & Comfort-systemet. Kleshengeren, det nedfellbare bordet, universalkroken, holderen for actionkameraer eller en rekke nettbrett fra Apple og Samsung, kan enkelt festes ved hjelp av koblingssystemet.

>
MINI 3-dører – grå – hjul og dekk

FLERE HJUL. FLERE BETRAKTNINGER.

Når årstidene skifter, rullerer vi! Nå kan det være på tide å få et nytt utseende og et nytt veigrep på ditt neste eventyr. Og hva er vel mer passende enn å velge MINI? Med mange modeller å velge mellom og de beste dekkprodusentene å stole på, som Michelin, Pirelli og Continental, får du mer ut av dine solfylte eventyr …

>
Tilbehør til MINI – Mini Serviceverksted

MER SERVICE. MER RO I SJELEN.

Det å ha en MINI handler ikke bare om kjærlighet, men også om tilknytning og tillit. Det å kunne stole på at alt blir ivaretatt, uten å måtte bekymre seg for noe – ikke engang ekstra kostnader – er familieverdiene vi baserer våre moralske verdier på. Derfor skjer det noe helt spesielt når du leverer inn din MINI til en MINI Service – du blir en del av familien vår.
Tilbehør til MINI – mini dekkservice

MINI DEKKSERVICE.

Få tak i de beste dekkene for de ulike sesongene. La oss ta hånd om overgangen til vinter- eller sommerdekk, samtidig som vi sjekker og justerer dekktrykket for deg. Vi tilbyr også hjulskift og dekkskift til et førsteklasses pris-ytelsesforhold, inkludert profesjonell dekkoppbevaring med vask og balansering. Dette sparer deg for unødvendig arbeid og frigjør verdifull plass.

MINI TELESERVICES.

Med MINI Teleservices holder din MINI øye med alt – for eksempel når det er tid for service – og sender bilens data direkte til ditt MINI Serviceverksted, som deretter kontakter deg for å avtale en tid. Dermed kan du konsentrere deg om å nyte det som er så spesielt med din MINI – bekymringsfri kjøreglede.

Tilbehør til MINI – mini veihjelp

MINI VEIHJELP.

Står du fast midt i ingenmannsland? Med MINI Veihjelp gir vi deg all nødvendig informasjon og hjelp du trenger for å komme deg tilbake på veien. Vår servicetelefon kobler deg til vårt store utvalg av tjenester, inkludert vårt nettverk av godkjente/autoriserte karosseriverksteder for din MINI.

>
Tilbehør til MINI – mini sommer pleie rputine bilde @skelly_carphotography Tilbehør til MINI – mini sommer pleie rputine bilde @skelly_carphotography

DEN PERFEKTE RUTINEN FOR SOMMERPLEIE UNDER ALLE FORHOLD.

Enten det er lette sommerbyger eller spontane turer på landet, vil eventyret sette sine spor. Med MINI Bilpleie får du din MINI til å skinne igjen.
tilbehør til MINI MINI Sykkelstativ til MINI 5-dører tilbehør til MINI MINI Sykkelstativ til MINI 5-dører

MER MINI. MER DEG.

Nå som solen er oppe lenger, har du lengre tid på deg til å ha det gøy! Derfor er vi glade for å kunne bidra til å gjøre dette halvåret mer «ditt» med MINI Originaltilbehør, originale hjul og dekk. Enten det er å uttrykke dine beste sider med vårt brede utvalg av tilbehør, både innvendig og utvendig – eller så du kan skaffe deg det rette utseendet og grepet for kjøreturen, samtidig som du har bedre kontakt med tjenestene våre – på og utenfor veien.