Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

SØMLØS INNOVASJON.

MINI CONNECTED.

MINI Connected er samlebetegnelse på et antall digitale tjenester og apper som kobler deg til din MINI, og som gir deg informasjon og underholdning på reisen. Her inngår blant annet MINI App og det innebygde Connected-displayet i din MINI. Ved å benytte internett- og mobilteknologi kan du med MINI Connected være tilkoblet hele tiden, både når du befinner deg utenfor og i bilen. Her kan du lære mer om MINI Connected og hvordan du bruker tjenesten best mulig, slik at du får mest mulig ut av det å eie en MINI.

 

Mini Shop.

BESTILLE OG FORLENG DINE MINI CONNECTED TJENESTER.

Noen av tjenestene i MINI Connected-pakken utløper etter en viss tid. Du får informasjon om dette på forhånd, samme dag og en stund etter at tjenesten er utløpt. Selvfølgelig kan du forlenge tjenestene i MINI Shop. Opprett en MINI Connected-konto og koble din MINI til kontoen for å få en oversikt over dine tjenester og når de utløper.

MINI CONNECTED-PAKKE

MINI Connected finnes i forskjellige pakker, og er alltid inkludert når du kjøper en MINI. Hvilken av de tre pakkene som er inkludert, avhenger av utstyrsnivået du velger. Opprett en MINI Connected-konto og koble din MINI til kontoen for å få en oversikt over dine tjenester, om MINI Connected-pakken er tilgjengelig for din MINI. For å få mest mulig ut av din MINI Connected-pakke, anbefaler vi at du laster ned og kobler din MINI til MINI App.

Connected Media – touchscreen

CONNECTED MEDIA.

 • 8.8” berøringsskjerm
 • MINI Visual Boost Radio
 • MINI-kontroller
 • Bluetooth-lydstreaming
 • Remote services
 • MINI Connected
 • Connected Drive tjenester
 • 2 ekstra høyttalere i mellomområdet
 • TeleServices
Connected Navigation – touchscreen

CONNECTED NAVIGATION.

 • 8.8” berøringsskjerm
 • MINI Visual Boost Radio
 • MINI-kontroller
 • Bluetooth-lydstreaming
 • Remote services
 • MINI navigasjonssystem
 • Automatisk over-the-air kartoppdatering
 • Trafikkinformasjon i sanntid
 • MINI Connected
 • Connected Drive tjenester
 • Apple Carplay forberedelse
 • Teleservices
 • 2 ekstra høyttalere

REMOTE SERVICES.

Remote Services gir deg fjerntilgang til din MINI. Enkelt og greit, via smarttelefon.

 • Du har også tilgang til bilen din, også når du er langt borte fra den.
 • Lås eller lås opp bildørene uansett hvor du er.
 • Send reisemål til navigasjonssystemet ditt.

MINI Connected-funksjoner

 • UNDERHOLDNING
 • REISE
 • HJELP
 • BEKVEMMELIGHETER
 • E-DRIVE
mini connected - dab tuner

DAB TUNER.

Med DAB-tuneren (Digital Audio Broadcasting) kan du enkelt bytte mellom favorittstasjonene dine med enestående lydkvalitet uansett der det er digitalt mottak. Det er også DAB + aktivert for enda flere valg og bedre lydkvalitet. Videre kan du motta tilleggsinformasjon som trafikk- og væroppdateringer, samt sangtittel og artistdetaljer.

mini connected - visual boost radio

MINI VISUAL BOOST RADIO.

MINI Visual Boost er en del av pakken fra MINI Connected og har et fantastisk, høyoppløselig og brukervennlig berøringsdisplay. Inkludert er dobbel tuner pluss fire mellomtone-høyttalere og to sentrale basshøyttalere. Et handsfree Bluetooth-grensesnitt og en LED-ring rundt det sentrale dashbordinstrumentet er også inkludert. Den betjenes enkelt via MINI-Controlleren i midtkonsollen.

Apple CarPlay

APPLE CARPLAY®.

Hvis du kobler smarttelefonen din til Apple CarPlay® via MINI Connected, kan du forvandle den runde sentrale skjermen til en gigantisk smarttelefonskjerm. Din vanlige telefonmeny vises på MINI-displayet. Spill musikk, før telefonsamtaler, les og svar på meldinger, eller naviger til innholdet i hjertet ditt. Du kan enkelt åpne eller lukke apper fra skjermen. Enda bedre: Med klargjøring for Apple CarPlay® kan du bruke visse iPhone®-funksjoner trådløst - en kort samtale med Siri er alt som trengs. Kompatibiliteten og funksjonsområdet til din iPhone® med Apple CarPlay® avhenger av modellåret til iPhone® og programvareversjonen som er installert.

mini connected - kjøretjenester vær

MINI CONNECTED DRIVE TJENESTER.

MINI ConnectedDrive tjenester lar deg gjøre hva du vil og koble deg til alt som er viktig for deg. Nyt en rekke intelligente tjenester og kjøretøy-apper som gir deg informasjon og underholdning gjennom hele reisen. Det vil også være mulig for deg å bruke den nye MINI-appen.

mini connected - online parking information

MINI ONLINE.

MINI Online inkluderer mange tjenester og apper som du kan bruke til å når som helst finne ut om de siste nyhetene fra verden, næringsliv og sport eller værmelding. Slik at du fremdeles kan konsentrere deg om veien, kan du få de valgte nyhetene lest opp for deg via taleutgang. Du kan lagre individuelle RSS-feeder i appen under "My News".

mini connected - spotify

SPOTIFY.

MINI og Spotify gir deg tilgang til all den musikken du noen gang trenger, via MINI-lydsystemet ditt. Bare koble den gratis Spotify iPhone®-appen til MINI Connected-systemet ditt, og nyt 30 millioner sanger samt Spotify radio. Du kan også lage dine egne spillelister, slik at du nå har den perfekte musikken for enhver reise. Kontroller Spotify-musikken din fullstendig gjennom MINI Connected og unngå å bli distrahert av telefonen din.

mini connected - mellomtone høyttalere

EKSTRA HØYTTALERE.

I tillegg til det allerede imponerende høyttalersystemet som er montert som standard i bilen din, gir MINI Connected Media og høyere pakker deg to ekstra mellomtone høyttalere. Disse er montert i panelene i frontdørene for å gi en jevnere, klarere lyd for å gjøre kjøreturen din så trygg og komfortabel som mulig med enkel volumkontroll og talekommandofunksjoner.

mini connected - navigasjonssystem

MINI NAVIGASJONSSYSTEM.

MINI Navigasjonssystemet gir deg rutenavigering som fører deg til destinasjonen din gjennom en kombinasjon av talekommandoer, kartvisning og pilindikatorer på en brukervennlig høyoppløst berøringsskjerm av høy kvalitet. Den lar deg knipe sammen og zoome i appen, som gir deg et klart, detaljert bilde av ruten. Systemet tilbyr også nattmodus, Real Time Traffic Information og søkefunksjonen Points of Interest, som trygt og raskt leder deg til ditt bestemmelsessted. Systemet betjenes via MINI Controller med kartoppdateringer tilgjengelige via USB. Alt i alt gjør det din MINI Visual Boost-radio til en ekspertguide.

mini connected - trafikkinformasjon

REAL-TIME TRAFFIC INFORMATION (RTTI).

Hold deg oppdatert om trafikken og unngå forsinkelser takket være Real-Time Traffic Information (RTTI) og MINI Connected navigasjonssystem. Den varsler deg om ulykker, kø og veiarbeid fremover. RTTI hjelper deg med å finne de raskeste rutene og å unngå trafikkork. Det holder deg oppdatert om trafikksituasjonen på alle viktige veier og motorveier. Den beregner hvilke forsinkelser som kan forventes og foreslår omveier slik at du kan reagere i god tid.

REMOTE SERVICES.

Remote Services lar deg få tilgang til din MINI og aktivere noen av funksjonene med telefonen på avstand ved hjelp av MINI-appen. Dette betyr at du kan lokalisere kjøretøyet ditt. Du kan låse og låse opp dørene fra et annet sted. Og du kan også aktivere klimaanlegg og ventilasjon på avstand for å sikre at det er akkurat som du vil ha det før du drar avgårde – og mye mer. Du kan gjøre alt dette og mere til med MINI-appen.

AUTOMATISK KARTOPPDATERING OVER-THE-AIR.

For å få mest mulig ut av MINI Navigasjonssystem ditt, anbefaler vi at du oppdaterer kartene dine regelmessig. Veinettverk endres raskt – fra stengninger, store vedlikehold til helt nye gater. Derfor oppdaterer vi kontinuerlig kartdataene våre for å sikre at MINI-sjåfører har effektiv navigering på fingerspissene. Oppdateringer av navigasjonskart av ditt land sendes til din MINI opptil 4 ganger i året og installeres automatisk over-the-air. Nye oppdateringer vises i systemet i det øyeblikket de er tilgjengelige. Alt du trenger å gjøre er å bekrefte. For fullstendige kartoppdateringer, vennligst kontakt din foretrukne forhandler.

mini connected - intelligent nødanrop

INTELLIGENT NØDANROP.

Hvis du ikke kan ringe direkte til hjelp i en ulykke, er det godt å vite at MINI kan. Med det valgfrie, intelligente nødanropssystemet sender MINI automatisk et nødanrop til de lokalt tilgjengelige mobiltjenestene. Et SIM-kort og en integrert telematikkenhet overfører relevante data, som de nøyaktige GPS-koordinatene til din MINI, chassisnummer (VIN), type kollisjon (f.eks. Hvor bilen er truffet), status for kollisjonsputer og sikkerhetsbelter, antall passasjerer og bilens reiseretning. Spesialutdannet personell vil da opprette kontakt med deg, informere om aktuelle beredskapstjenester slik at hjelp kan komme til stedet så raskt som mulig. De vil gi deg støtte via telefon – på ditt eget språk der det er mulig. Denne funksjonen kan også aktiveres manuelt.

mini connected - automatisk lovlig nødanrop

AUTOMATISK LOVLIG NØDANROP.

Alle nye MINI-modeller i EU integrerer nå også eCall – det obligatoriske automatiserte nødanropssystemet som varsler nødetatene i tilfelle en kollisjon. eCall ringer automatisk Europas eneste nødnummer – 112 – i tilfelle en alvorlig trafikkulykke, og kommuniserer kjøretøyets plassering til nødetatene og ytterligere redningsrelevante data. Kunder betjenes på deres nasjonalspråk, uavhengig av hvor nødanropet utløses. Vi må legge til at denne tjenesten ikke er en svart boks og ikke kontinuerlig registrerer posisjonen til din MINI. Den er der for ekstra beskyttelse og registrerer bare minimum av data på tidspunktet for en hendelse – for eksempel chassisnummer (VIN), nøyaktig plassering (via GPS) og tilleggsdata som type kollisjon. eCall kan ikke brukes til å overvåke bilistens bevegelser.

mini connected - teleservice

MINI TELESERVICE.

MINI TeleService muliggjør tilkobling mellom MINI og selve bilen din. Så uansett hvor du er, har vi deg dekket. Om nødvendig oppretter den en umiddelbar forbindelse med nødetater eller veihjelpstjenester slik at hjelp snart er tilgjengelig. Men det er ikke alt. Denne intelligente teknologien utløser også et varsel hvis for eksempel MINIs batteri har lite strøm. Eller hvis en service forfaller, overfører den viktige kjøretøydata til den relevante MINI servicepartneren, som deretter vil kontakte deg for å avtale en dato for service eller reparasjon av din MINI. Alternativt kan du bruke MINI Connected-menyen til å be om hjelp manuelt.

mini connected - naturlig språkforståelse

NATURLIG SPRÅKFORSTÅELSE.

Du kan snakke til din MINI med din naturlige talestemme. Naturlig språkforståelse har en behandlingshastighet på bare noen få sekunder og kan gjenkjenne din normale stemme. Så du kan samhandle med din MINI med stemmen din – og avbryte den hvis du ønsker det. Du kan til og med be den om å gjøre ting som: "vis meg den raskeste veien hjem.” Det er den perfekte måten å kontrollere mange av telefonens funksjoner på, slik at du kan holde hendene på rattet og øynene trygt på veien. Selvfølgelig kan denne funksjonen også deaktiveres når som helst.

mini connected - bekvemmelighet

BERØRINGSSKJERM DISPLAY.

Forbedre din forbindelse til den digitale verden og kraften til din MINI-teknologi med den med høyoppløste 8,8" berøringsskjermen. Dette premium-grensesnittet lar deg enkelt få tilgang til alle dine MINI-apper og få det klareste bildet av ruten din med navigasjonssystemet. Avansert berøringsskjermteknologi gir deg alle innovative funksjoner for underholdning, kommunikasjon og navigering bokstavelig talt rett ved dine fingertupper.

mini connected - fremre armlene

FREMRE ARMLENE.

Det fremre armlenet (med oppbevaringsrom) er like praktisk som det er behagelig. Det fremre armlenet (med oppbevaringsrom) er like praktisk som det er behagelig. Armlenet kan foldes ned og kan låses i flere posisjoner. Videre huser det det solide trådløse dockingsystemet som, utstyrt med en telefonspesifikk adapter, perfekt integrerer QI-aktiverte smarttelefoner i bilen din, for sikker lagring og rask, optimalisert lading.

mini connected - trådløs lading

TRÅDLØS LADING.

MINI hylle for trådløs lading i midtkonsollen lar deg trygt oppbevare og lade QI-aktiverte smarttelefoner. Så kjøreområdet forblir ledningsfritt. Så snart du plasserer smarttelefonen i ladestasjonen, viser en LED-lampe at telefonen er koblet til og at den lader. I ladestasjonen har smarttelefonen også det beste mottaket takket være induktiv kobling med den eksterne antennen. Hvis du har spørsmål om kompatibilitet, kan du kontakte din MINI-partner. Vær oppmerksom på at ladehyllen kun skal installeres av spesialiserte teknikere. Din lokale MINI-partner vil hjelpe deg.

mini connected - brukergrensesnitt

USB BRUKERGRENSESNITT.

USB-tilkoblingen på bunnen av den sentrale konsollen er effektivt en ekstrainngang (og lader) som gjør at du direkte kan kontrollere og bruke musikkspillere, filer på minnepinner og smarttelefoner. Det er enkelt og greit å koble enheter til USB-grensesnittet – avhengig av utstyret – og kan utføres ved hjelp av de originale USB-kablene eller en MINI-kabeladapter som er tilgjengelig som tilbehør.
Connected Navigasjon Plus-pakken har to USB-porter/grensesnitt ved siden av hverandre i midtkonsollen: en Type A/1.5A og en Type C-port med 3A for ekstra rask lading av mobile enheter, slik at du kan bruke og lade to smarttelefoner ( eller andre enheter) samtidig.

mini connected - controller

MINI CONTROLLER.

MINI-controlleren ligger i midtkonsollen, og lar deg enkelt navigere gjennom alle MINI Connected-funksjonene og funksjonene ved å vri, trykke, vippe knappen. En liten representasjon av controlleren vises på berøringsskjermen, slik at du enkelt kan se hvor du er i MINI Connected og hva du gjør. Det er også direkte valgknapper for Media, Telekommunikasjon, Hovedmeny, Radio og Kartmeny. En alternativ tast åpner en kontekst-sensitiv innstillingsside, og ved å trykke Tilbake kommer du til den sist valgte siden.

mini connected - bluetooth håndfri grensesnitt

BLUETOOTH HÅNDFRI GRENSESNITT.

Bluetooth-håndfri-grensesnittet integrerer kompatible, Bluetooth-aktiverte smarttelefoner trådløst og intelligent til MINI-systemet ditt og selvfølgelig de intuitive skjerm- og kontrollalternativene. Dette betyr at du kan få direkte tilgang til de viktigste dataene og funksjonene til telefonen eller enheten i din MINI. Det er ekstremt trygt og behagelig å bruke, da det kan betjenes av MINI-controlleren, multifunksjonsrattet eller med talestyring.

mini connected - bluetooth audio streaming

BLUETOOTH AUDIO STREAMING.

Bluetooth audio streaming gjør at Bluetooth-håndfri-grensesnittet kan overføre musikkdata trådløst til din MINI sitt lydsystem.. Dette er mulig med Radio MINI Visual Boost og alle MINI Connected-pakkealternativer. Tekst-til-tale-funksjonen lar deg høre innhold via audio-systemet. Avhengig av utstyret som er installert, kan mobiltelefonen betjenes av MINI-controlleren, multifunksjonsrattet eller med talestyring.

mini connected - utvidet bluetooth mobil klargjøring

UTVIDET BLUETOOTH MOBIL KLARGJØRING.

Dette alternativet muliggjør håndfrie telefonsamtaler og kobler opptil to kompatible telefoner med dine MINI-systemer, samtidig som lydkvaliteten i samtalene forbedres. Den inkluderer et senterarmlene med dockingbrett som er ideelt for oppbevaring og lading av mobiltelefonen. Du får også et multifunksjonelt, 3-eket sportsratt i skinn som ikke bare forsterker kjøreopplevelsen, men som også gir en perfekt måte å kontrollere mange av telefonens funksjoner på.

mini connected - e-drive tjenester - plug-in elektrisk hybrid

E-DRIVE TJENESTER FOR DIN PLUG-IN ELEKTRISKE HYBRID.

MINI Connected sine valgfrie eDrive-tjenester hjelper til med å maksimere komfort, brukervennlighet og effektivitet i din MINI Countryman Plug-in elektrisk hybrid. Den kan vise deg de nærmeste EV-ladestasjonene i en hvilken som helst region på et kart, batteriets rekkevidde, nåværende ladestatus og gjenværende ladetid. Disse vises alle tydelig på det sentrale displayet eller via MINI-appen. Det gir deg også forbedrede alternativer for batteri førkondisjonering og Remote Services som lar deg betjene kjøretøyrelaterte funksjoner enkelt fra smarttelefonen din. I tillegg til fjern-låsing og opplåsing, kan du også justere innstillingene for lading og klimaanlegg til bestemte avreisetider. Den hjelper deg også å kjøre mer effektivt ved å vurdere data fra din siste reise sammen med tilleggsstatistikker.

mini connected - e-drive tjenester - elektrisk

E-DRIVE TJENESTER FOR DIN ELEKTRISKE MINI.

MINI Connected sine valgfrie eDrive-tjenester hjelper til med å maksimere komfort, brukervennlighet og effektivitet i din elektriske MINI. Mens du kjører, beregner den kontinuerlig den grønne ruten din – den mest energieffektive ruten du kan ta for øyeblikket. MINI-appen din viser deg i sanntid hvor de nærmeste ladestasjonene er lokalisert, hvilke tilkoblingstyper og ladekapasitet som tilbys. Den prøver alltid å sikre at du når den foretrukne ladestasjonen. Det viser deg også batteriets rekkevidde for alle kjøremoduser, din nåværende ladestatus og gjenværende ladetid.

Spørsmål og svar

 • Hva er MINI Connected?

  MINI Connected er en gruppe 'tilkoblede' produkter som er tilgjengelige i forskjellige pakker eller pakker som bruker mobil- og internetteknologi som muliggjør tilkobling i og utenfor din bil.

 • Hvilke tilgangsdetaljer kan jeg bruke for å logge på MINI Connected-portalen?

  For å bruke MINI Connected, kan du opprette en brukerkonto/MINI ID ved hjelp av enten MINI-appen eller MINI Connected-portalen. Hvis du allerede har opprettet MINI-ID-en din ved hjelp av MINI-appen, kan du også bruke denne til å logge på MINI Connected-portalen.

 • Hvordan kan jeg endre tilgangsdetaljene mine?

  Du kan endre brukernavn og passord fra Min profil > Kontooplysninger i MINI Connected-portalen.

 • Hva er min VIN?

  VIN er ditt kjøretøy-identifikasjonsnummer og er unikt for kjøretøyet ditt. Vanligvis kan du finne det på flere steder. VIN finner du i din MINI sine papirer eller serviceavtale eller er stemplet på førersidens dørstolpe eller i frontruten. I noen land finnes det kanskje på passasjersiden. Det er også oppført i registreringsdokumentene og forsikringspolisen Den viser spesifikk informasjon om MINI, inkludert: Effekt (kW), type girkasse, farge, produksjonsdato og andre funksjoner.

 • Hva er MINI CarData?

  MINI CarData lar deg beholde en oversikt over de grunnleggende telematikkdataene som bilen din sender til BMW Group som en del av MINI Connected-tjenester som deretter lagres der. Hvis du vil vite gjeldende verdier for disse telematikkdataene, kan du når som helst be om et MINI CarData-dataarkiv. Du kan også bruke MINI CarData til å gi tredjepart tilgang til valgte telematikkdata når som helst. Et museklikk er tilstrekkelig for å gi datatilgang for en tredjepart, for å avvise en slik forespørsel eller for å tilbakekalle en tidligere gitt datatilgang.
  Dette betyr at bare du velger hvilket selskap som vil motta hvilke telematikkdata.

 • Hvilke data samles inn fra mitt kjøretøy? For hvilket formål?

  Mange elektroniske komponenter i kjøretøyet inneholder minne som midlertidig lagrer informasjon om kjøretøyets tilstand og potensielle feilhendelser.

  Disse dataene er av teknisk art og tjener til å identifisere feil, reparere dem og optimalisere kjøretøyfunksjonene.

  For å gi deg MINI Connected-tjenester videresendes noen av dataene som er lagret i bilen til BMW Group-serveren i form av telematikkdata via det permanent installerte SIM-kortet.

 • Hvor lenge lagres telematikkdata i BMW Group?

  BMW Group samler inn, lagrer og bruker kun telematikkdata som overføres til BMW Group-servere innenfor rammen av gjeldende lovbestemmelser.

  Telematikkdata behandles bare og brukes der dette er nødvendig for å underbygge, utforme innholdet eller endre kontraktsforholdet (lagerdata) og for å gjøre bruk av eller fakturere de ulike tjenestene (bruksdata).

  Telematikkdata som kreves for riktig fakturering av tjenester (faktureringsdata) kan lagres og brukes av BMW Group etter utløpet av bruksperioden til fakturaen er avgjort.

  Visse data kan også lagres lengre i anonymisert form.

 • Hva kan jeg gjøre hvis MINI Connected-tjenestene jeg har betalt for ikke vises i bilen min?

  Hvis du ikke kan se MINI Connected-pakken du har betalt for, kan det hjelpe med å oppdatere tjenestene i bilen din. For å gjøre dette: Gå først til menyen "MINI Connected" og trykk på knappen "Options" til høyre under controlleren. Menyalternativet "Oppdater MINI-tjenester" vises på MINI kontrollskjerm-displayet. Velg dette alternativet og vent til oppdateringen er fullført. Etter dette vises MINI Connected-pakken du har betalt for.

 • Hvilket formål tjener SIM-kortet?

  Det integrerte SIM-kortet er permanent innebygd i din MINI som en del av alternativt MINI-utstyr. Det lar deg bruke mange MINI Connected-funksjoner og utstyrsalternativer som sanntids trafikkinformasjon, concierge-tjenester eller Remote Services, uten behov for ekstra enhet. Fremfor alt betyr det at MINI er i stand til å hjelpe deg i vanskelige situasjoner. MINI TeleServices er en del av de grunnleggende MINI ConnectedDrive-tjenestene og Intelligent Emergency Call, som gir grunnlaget for å bruke mange andre MINI Connected-funksjoner.

 • Hvordan vet jeg om de nyeste kartene for MINI Connected 'USB Map Update' er tilgjengelige for min MINI?

  Hvis du har bestilt MINI Connected "USB Map Update" for din MINI, må du gå til MINI Connected Portalen og bruke programmet "Download Manager" for å laste det ned. Når du starter programmet og velger ditt kjøretøy, vil du se om en ny versjon av kartmaterialet er tilgjengelig for nedlasting. Du vil ikke motta ytterligere varsler om det nyeste kartmaterialet.