Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Kontakt forhandler

EKSKLUSIVE DESIGNDETALJER.

JOHN COOPER WORKS-TILBEHØR.

Gi MINI-en din ekstra karakter med spreke, sportslige og unike designdetaljer fra John Cooper Works. Fra sidestriper til dekk tilbyr John Cooper Works en mengde ulikt tilbehør som du kan velge blant, og fungerer for både nye og tilårskomne MINI-er. Ta kontakt med din MINI-forhandler for å få hjelp med å få din MINI nøyaktig sånn som du vil ha den.

KONTAKT MINI-FORHANDLER

INTERIØRSTYLING.

Både stil og kvalitet for innsiden av din MINI. JCW tilbyr alt fra gulvmatter som med stilig design beskytter bilen din, til luksuriøse ratt og girspaker, som gir den eksklusive følelsen av banekjøring.

EKSTERIØRSTYLING.

Når det gjelder utsiden fins det et stort utvalg av JCW-eksteriørtilbehør. Fra sidespeildeksel til tak- og sidedekor. Ta kontakt med din MINI-forhandler og få din MINI nøyaktig sånn som du vil ha den.

LETTMETALLFELGER.

Med JCW-lettmetallfelger øker du enkelt stilen til din MINI. Lett å bruke, høy kvalitet og fulle av karakter. Alt for en perfekt «final touch» på din MINI.

VENTILERTE BREMSESKIVER.

Alt vårt John Cooper Works-tilbehør har blitt testet til de høyeste standardene. Også de uovertrufne bremseskivene som gir din MINI en prestasjonsøkning.

KARBONFIBERTILBEHØR.

Premium og moderne. Vårt tilbud av John Cooper Works-karbonfibertilbehør gir en unik sportslig finish. Vår innovative produksjonsmetode av det nye karbonfibermaterialet er et eksempel på MINIs banebrytende ånd.

ET RATT DU VIL HVILE HENDENE PÅ.

CW STEERING WHEEL.

Det eksklusive, sportslige og moderne JCW-ratter CW Steering Wheel er ett av årets høydepunkter! Med material som det oser kvalitet av i form av alcantara og karbonfiber er det her definitivt et ratt man vil hvile hendene på. Selvsagt er rattet signert med det eksklusive John Cooper Works-merket.

CW Steering Wheel er dessverre ikke tilgjengelig med rattvarme, og multifunksjonsknappene på LCI II-bilen må erstattes med pre-LCI-knapper. For mer informasjon om CW Steering Wheel og annet JCW-tilbehør. Ta kontakt med din MINI-forhandler.

UNIKT, ELEGANT OG SPORTSLIG.

MINI PIANO BLACK WAISTLINE.

Vi er glade over at vi får presentre MINI Piano Black Waistline til deg som MINI-eier. Sportslig og elegant tilbehør til din MINI som gir et unikt utseende. Kan suppleres med annet tilbehør i Piano Black-serien. Kontakt ditt forhandler for mer informasjon.

JCW SOMMERHJUL

EKSKLUSIVT TIL MINI CLUBMAN.

19" RADIAL SPOKE-SOMMERHJUL

Denne komplette hjulpakken fra JCW fins med felger i to utforminger av høy kvalitet med vektoptimering; Brilliant Black i høypolert finish eller sølv. Leveres som et komplett sett med dekkene Bridgestone Potenza S001 RFT.

 


EKSKLUSIVT TIL MINI COUNTRYMAN, GEN II.

19" RALLYE SPOKE-SOMMERHJUL.

Denne komplette hjulpakken fra JCW fins med felger i to utforminger av høy kvalitet med vektoptimering; Aspen White i høyglans finish eller Orbit Grey i matt finish. Felgene skiller seg ut med sine lasergraverte Checkered Flag-mønster med høy presisjon, en rød aksentring, og passer perfekt for deg som vil ha en individuell MINI Countryman. Leveres som komplett sett med RunFlat, dekktrykkovervåkning med dekk Bridgestone Potenza S001 RFT (Aspen White) eller Dunlop SP Sport Maxx RT 2 ROF (Orbit Grey) 225/45R19.