Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI COOPER SE.

Helt elektrisk. Helt MINI.

Den hel-elektriske MINI er tvers igjennom den originale ikoniske MINI, men nå med energi for morgendagens veier. Den kombinerer legendarisk gokartfølelse, særeget design og førsteklasses kvalitet med lokal utslippsfri kjøring. Den drives av en høyspent, 96-cellers, 32,6 kWh (brutto kapasitet) batteripakke som er montert under gulvet. Dette gir et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke bare forbedrer stabiliteten og handlingen – men også gjør kurveegenskapene enda morsommere.

MINI Cooper SE gir deg fullt dreiemoment, omgående. Så i det øyeblikk det blir grønt lys og du trykker på gasspedalen, sparker dreiemomentet øyeblikkelig inn for å gi deg en spennende smidighet og en sitrende akselerasjon.

Det er MINI på sitt mest intense – og mest utviklede;

 • 225-234 km rekkevidde (WLTP)
 • 0-100 km/h på 7,3 s
 • 80% oppladet på 35 minuter

 

Lag din MINI Cooper SE

Velg ditt utstyrsnivå og lag en MINI som tar deg dit du vil.

Essential

Fra 304 800 kr

Utstyrt med det essensielle.

Utvalg av innhold:

 • 16" tommers felg
 • 8,8" berøringsskjerm (MINI Connected)
 • Setevarme foran
 • Førerassistent (filskiftevarsling, etc.)
 • Parkeringssensor bak (PDC)
 • MINI navigasjonssystem
 • Isofix
 • Legal eCall
 • Apple CarPlay

Motorer

Maximise

Fra 344 800 kr

Fullutstyrt med en eksklusiv premiumfølelse.

Utvalg av innhold:

 • Alt fra Essential
 • 17" tommers felger
 • Parkeringsassistent
 • Ryggekamera
 • Comfort access
 • Trådløs mobiltelefonlader
 • Lydanlegg fra Harman Kardon
 • Panoramasoltak
 • MINI Yours skinnseter
 • Eksklusivt valg av lakkfarge & felger
 • Head-Up Display

Motorer

Cooper SE
 • Effekt

  184 hk

 • CO2 WLTP

  0 g/km

Resolute Edition

Fra 356 800 kr

En skreddersydd pakke med premiumfølelse.

Utvalg av innhold:

 • Alt fra Essential og Maximise
 • Lakk i Rebel Green
 • Kontrasttak og speilhus i Pepper White
 • Eksklusive designelementer i Resolute Bronze
 • Elegant styling i Piano Black
 • Setetrekk i stoff/skinn i Black Pearl
 • Skinnratt

Motorer

Cooper SE
 • Effekt

  184 hk

 • CO2 WLTP

  0 g/km

HØYDEPUNKTER - DESIGN

 • MINI Cooper SE
 • RESOLUTE EDITION

IKONISK OG ELEKTRISK.

Den hel-elektriske MINI er ettertrykkelig en MINI og beholder den ikoniske estetikken med kontrasterende tak og speil og karakteristiske brede frontlykter. Frontgrillen er lukket for å optimalisere aerodynamikken, og de nye hjuldesignene gir et spennende futuristisk utseende.

MINI ENERGETIC GUL DETALJER.

Energetic gul/ sølv fargekombinasjonen viser en stil som er unikt sin egen. Mens de slående detaljene i “Energetic gul” og det unike emblemet gjør det virkelig umiskjennelig.

FRONTSTØTFANGER.

Den hel-elektriske MINI har en dristigere, moderne støtfangerdesign. Luftinntakene integrert på venstre og høyre side forbedrer aerodynamikken betydelig og spiller derfor en viktig rolle i å forbedre MINIs drivstofføkonomi. Den er innredet med en slående gul konturlist MINI Electric emblem for å gi den en frisk karakter. Alt dette er underbygget av de ikoniske, minimalistiske frontlysringene.

BAKRE STØTFANGER.

Den nye utformingen av den bakre støtfangeren der geometrien er utvidet for å gi den en bredere, mer dynamisk holdning og en imponerende tilstedeværelse på veien. Den er utsmykket med et slående Energetic gul E ’-emblem for å gi den en frisk og futuristisk karakter. Den skiller seg ut, men diskret, og er stolte standardbærere for din foretrukne form for kraft.

LED BAKLYKTER.

Den hel-elektriske MINI sine LED-baklykter er klare, lyse og energieffektive. Og det slående Union Jack-designet gir et stilig nikk til fortiden når du suser videre inn i fremtiden.

ROMBELYSNING.

Utallige, fint integrerte lysstriper og punkter skaper omgivelseslys som virkelig setter stemningen.

POWER SPOKE HJUL, TO-FARGET.

Disse dristige lettmetallfelgene, omringet med en lysegul sirkel, fullfører den hel-elektriske MINI sitt elegante design. De asymmetriske eikene gir dem et unikt utseende, og de er aerodynamisk optimalisert for å forbedre effektiviteten mens du kjører.

SIDEDEKSLER.

Stilfullt på den ene siden. Praktisk på den andre. Disse uimotståelige iøynefallende og moderne sidedekslene gir MINI ytterligere individualitet samtidig som LED-blinklysene er integrert. De har også Cooper SE i høyglanset sort med den gule 'S' -logoen og den subtile kromlinjedetaljer.

DYP FINISH I REBEL GREEN.

MINI Resolute Edition kommer i den fantastiske fargen Rebel Green – en dyp farge som hyller den originale MINI Cannaught Green som ble brukt på Austin 1100. Dette suppleres med Edition-spesifikke Bonnet Stripes i Resolute Bronze for å skape et unikt utseende.

SOFISTIKERTE DESIGNDETALJER.

MINI Resolute Edition har et moderne støtfangerdesign. Front- og baklysringene, dørhåndtakene og sideluftinntakene kommer alle i fargen Resolute Bronze for en individuell og dynamisk karakter.

TAK- OG SIDESPEILDEKSLER I PEPPER WHITE.

Kontrasterende tak og sidespeildeksler i Pepper White, sammen med eksteriørets Rebel Green skaper en utmerket kombinasjon som bringer tankene til MINI sin sportslige opprinnelse og tradisjon. Det sorte alternativet som finnes som ekstrautstyr er like ikonisk.

USLÅELIG STYLING I PIANO BLACK.

De unike detaljene som den indre grillrammen og MINI-logobokstavene på panseret og bagasjelokket, er alle utstyrt med den særegne fargen Piano Black. Det bidrar til en følelse av magi og polert eleganse.

EN STORSTILT ENTRÉ. HVER DAG.

Å sette seg inn i MINI Resolute Edition er en opplevelse i seg selv. Den har Edition-spesifikke lister på fører- og passasjersiden, og rattet er utstyrt med Edition-signaturen "Resolute".

EKSKLUSIVE SIDELUFTINNTAK.

Du vil kjenne igjen en MINI Resolute Edition når du ser den, delvis takket være de eksklusive sideluftinntakene i Rebel Green med elementer av Resolute Bronze.

ELEGANT INSTRUMENTPANEL.

Det iøynefallende og moderne instrumentpanelet viser hvordan interiøret i din MINI både kan få deg til å se bra ut og føle deg bra.

SKINNRATT.

Det ergonomisk formede skinnrattet er estetisk tiltalende og har en myk overflate som gir deg et spesielt godt grep. Interiøret har en selvsikker og sporty karakter, samtidig som telefon-, tale- og lydkontroller bare er et knappetrykk unna.

STOFF-/KUNSTSKINN-TREKK I BLACK PEARL.

Den eksklusive kombinasjonen av stoff-/ kunstskinn-trekk i Black Pearl Light Chequered og de sorte detaljene passer perfekt sammen.

HØYDEPUNKTER - FUNKSJONER

Funksjoner & utstyr

Sportsratt i skinn APPLE CAR PLAY
Sportsseter Klimaautomatikk
Justerbare seter LED lykter
Colour Line Carbon Black MINI Navigation
Black Chequered interiør DIGITAL INSTRUMENTPANEL
Velourmatter Kjørecomputer
ISOFIX festesystem MINI DIVING MODES
Stoff Double Stripe E-CALL
Visual Boost MINI CONNECTED SERVICES
16" Electric Revolite Spoke CONNECTED DRIVER SERVICES
Varseltrekant CONNECTED NAVIGATION
Lys-og regnsensor RTTI
Remote services TELESERVICES
Dekktrykkindikator AC/DC LADING
   

MER OM Å KJØRE ELEKTRISK

Les gjerne mer om elbiler eller få mer kunnskap om lading, rekkevidde og MINI CHARGING - sømløs ladning for din MINI.

ENKEL LADING.

Ladeporten er plassert bak samme drivstoffluke som sin fetter bensinbilen. Du kan bruke både AC-ladning og DC-hurtigladere (med egne kabler klare til bruk).

Hjemmelading.

MINI Flexible Charger inkl. vanlig stikkontakt.

MINI Flexible Fast Charger er en mobil hjemmelader for elbil. Settet kan oppnå en maksimal ladeeffekt på opptil 2,3 kW (10 A). Adapterkabler som er tilgjengelig hos MINI-servicepartnere muliggjør hurtiglading på opptil 11 kW på industristikkontakter.

Hjemmelading.

Smart ladeboks inkl. standard-installasjon.

Med en ladeboks hjemme lader du betydelig raskere. Du lader også trygt og sikkert samtidig som du unngår å overbelaste hovedsikringen. I tillegg inngår standardinstallasjon utført av våre sertifiserte installatører. Levert av E.ON. Les mer hos E.ON.

Offentlig lading.

MINI Charging Card.

Bilen leveres med et MINI Charging Card som gir deg tilgang til det stadig voksende offentlige ladenettverket fra MINI Charging. Les mer på mini-charging-com.

225-234 km rekkevidde

I henhold til WLTP (Worldwide Light Vehicles Test Procedure) er rekkevidden for MINIs elbil MINI Cooper SE hele 225-234 kilometer.

SUPERCHARGED.

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.

Charged with passion

Lade hjemme.

Få en introduksjon til hvordan du lader din hel-elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Lade hjemme.

Få en introduksjon til hvordan du lader din hel-elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Lading underveis.

#ChargedWithPassion

Lading ved å bremse.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

* Privatleie/leasing pris Essential fra 5234 kr/mnd: Startleie/etableringsgebyr: 4390,-. Totalpris 192814,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 30000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2022. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing.

Privatleie/leasing pris Maximise fra 5783 kr/mnd: Startleie/etableringsgebyr: 4390,-. Totalpris 212578,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 30000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2022. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing.

Prisene er veiledende priser til forhandlere og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.