Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

MINI COOPER SE

Essential

Ved å legge til utstyrsnivået Essential gjør du din MINI mer personlig og får alt det grunnleggende man ønsker i en bil, som komfortåpning, PDC parkeringshjelp bak, ryggekamera, smarte og lekre lyssystem med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, Connected Media med 8,8" berøringsskjerm, online navigasjon via MINI Connected med trafikkinformasjon i sanntid og mye mer.

*Prisene er ferdig registrert og inkl. vrakpant. Frakt og leveransekostnader (13800) levert til forhandler er inkludert.

MINI COOPER SE

Experience

Utstyrsnivået Experience inneholder utstyr som gjør din MINI enda mer sportslig og tiltalende. Du får alt utstyret fra Essential pluss smarte tillegg som adaptive LED-lys, parkeringsassistent, MINI Headup display, Harman Kardon høyttalere, MINI Navigasjon med MINI Connected og 8,8" skjerm samt flere andre smarte og stilige funksjoner.

*Prisene er ferdig registrert og inkl. vrakpant. Frakt og leveransekostnader (13800) levert til forhandler (Fornebu) er inkludert.

MINI COOPER SE

Maximise

Med Maximise får du en MINI med en attitude som gjør deg synlig og med teknologi som lar deg holde kontakten med omverden under kjøring. I tillegg til utstyrsnivået fra Essential og Experience får du nå panorama glasstak, et virkelig fint interiør i høy kvalitet med MINI Yours skinnbekledning, MINI Yours ratt og andre gjennomtenkte detaljer, samt muligheten for eksklusivt valg av lakk og felger slik som den nye vakre fargen Enigmatic Black og 17" Roulette felg.

*Prisene er ferdig registrert og inkl. vrakpant. Frakt og leveransekostnader (13800) levert til forhandler (Fornebu) er inkludert.

Helt elektrisk. Helt MINI.

MINI COOPER SE.

Den hel-elektriske MINI er tvers igjennom den originale ikoniske MINI, men nå med energi for morgendagens veier. Den kombinerer legendarisk gokartfølelse, særeget design og førsteklasses kvalitet med lokal utslippsfri kjøring. Den drives av en høyspent, 96-cellers, 32,6 kWh (brutto kapasitet) batteripakke som er montert under gulvet. Dette gir et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke bare forbedrer stabiliteten og handlingen – men også gjør kurveegenskapene enda morsommere.

Det er MINI på sitt mest intense – og mest utviklede.

* Prisene er ferdig registrert og inkl. vrakpant. Frakt og leveransekostnader (13800) levert til forhandler (Oslo) er inkludert.

Privatleie/leasing pris: Essential Edition fra 2.990 kr/mnd**. 60.200 kr inskudd.

*Startleie/etableringsgebyr: kr 64 590,- Totalpris kr 172 230,- vil variere med rentenivået. 36
måneders bindingstid. Total kjørelengde 30 000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2021. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing.

Charged with passion

Lade hjemme.

Få en introduksjon til hvordan du lader din hel-elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Lade hjemme.

Få en introduksjon til hvordan du lader din hel-elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Lading underveis.

#ChargedWithPassion

Lading ved å bremse.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

GO ELECTRIC

SUPERCHARGED.

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.

EN EKTE MINI.

Den hel-elektriske MINI er det originale ikonet, nå med ny energi for morgendagens veier. Den drives av en høyspent, 96-cellers, 32,6 kWh (brutto kapasitet) batteripakke som er montert under gulvet, mellom forsetene og under baksetene. Denne plasseringen av batteriet gir den hel-elektriske MINI et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke bare forbedrer stabiliteten og handlingen – men også gjør kurveegenskapene enda morsommere.

Automatgir

ETT GIR. INGEN GIRSKIFT.

Selv med det høye dreiemomentet og høye turtall på elmotoren, så trenger ikke din hel-elektriske MINI noen clutch, og du kan akselerere umiddelbart – når som helst og ved hvilken som helst hastighet. Det handler om å gjøre ting enkelt, og prestere – 0-100 km/t på 7,3 sekunder – uten etterslep og uten avbrudd med girskift.

HØYDEPUNKTER

OVERBEVISENDE. DESIGN

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidden og korte overheng for å gi den hel-elektriske MINI sin stramme atletiske tilstedeværelse. De spesielle frontlyktene suppleres perfekt med de nye iøynefallende sidedekslene som har LED-blinklys integrert og gul 'S' logo.

De markante Energetic gule detaljene gir din MINI en meget unik tilstedeværelse på veien. Ekstrautstyr som dørhåndtak og andre nye designdetaljer i elegant Piano Black gir et enda mer individuelt utseende. Og det innovative utvalget av unike 16"-17” lettmetallfelger avrunder alt med stil.

Funksjoner & utstyr

Sportsratt i skinn Lys-og regnsensor
Sportsseter Klimaautomatikk
Justerbare seter LED lykter
Colour Line Carbon Black Cruise Control med bremsefunksjon
Black Chequered interiør DIGITAL INSTRUMENTPANEL
Velourmatter Kjørecomputer
ISOFIX festesystem MINI DIVING MODES
Stoff Double Stripe E-CALL
Visual Boost MINI CONNECTED SERVICES
16" Electric Revolite Spoke CONNECTED DRIVER SERVICES
Varseltrekant CONNECTED NAVIGATION
Alarmsystem RTTI
Remote services TELESERVICES
Dekktrykkindikator AC/DC LADING
MINI Navigation APPLE CAR PLAY