Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

Helt elektriske
MINI Cooper SE.

Privatleasing fra 3.495 kr/måned*.

Privatleasing

MINI Cooper SE kan ikke bestilles for ny produksjon akkurat nå. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler eller besøk ONLINE STORE for å se nye og leveringsklare MINI som det er mulig å kjøpe.

MINI COOPER SE.

Helt elektrisk. Helt MINI.

Den hel-elektriske MINI er tvers igjennom den originale ikoniske MINI, men nå med energi for morgendagens veier. Den kombinerer legendarisk gokartfølelse, særeget design og førsteklasses kvalitet med lokal utslippsfri kjøring. Den drives av en høyspent, 96-cellers, 32,6 kWh (brutto kapasitet) batteripakke som er montert under gulvet. Dette gir et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke bare forbedrer stabiliteten og handlingen – men også gjør kurveegenskapene enda morsommere.

MINI Cooper SE gir deg fullt dreiemoment, omgående. Så i det øyeblikk det blir grønt lys og du trykker på gasspedalen, sparker dreiemomentet øyeblikkelig inn for å gi deg en spennende smidighet og en sitrende akselerasjon.

Det er MINI på sitt mest intense – og mest utviklede;

 • 230 km rekkevidde (WLTP)
 • 0-100 km/h på 7,3 s
 • 80% oppladet på 35 minuter

 

HØYDEPUNKTER - DESIGN

 • MINI Cooper SE
 • RESOLUTE EDITION

IKONISK OG ELEKTRISK.

Den hel-elektriske MINI er ettertrykkelig en MINI og beholder den ikoniske estetikken med kontrasterende tak og speil og karakteristiske brede frontlykter. Frontgrillen er lukket for å optimalisere aerodynamikken, og de nye hjuldesignene gir et spennende futuristisk utseende.

MINI ENERGETIC GUL DETALJER.

Energetic gul/ sølv fargekombinasjonen viser en stil som er unikt sin egen. Mens de slående detaljene i “Energetic gul” og det unike emblemet gjør det virkelig umiskjennelig.

FRONTSTØTFANGER.

Den hel-elektriske MINI har en dristigere, moderne støtfangerdesign. Luftinntakene integrert på venstre og høyre side forbedrer aerodynamikken betydelig og spiller derfor en viktig rolle i å forbedre MINIs drivstofføkonomi. Den er innredet med en slående gul konturlist MINI Electric emblem for å gi den en frisk karakter. Alt dette er underbygget av de ikoniske, minimalistiske frontlysringene.

BAKRE STØTFANGER.

Den nye utformingen av den bakre støtfangeren der geometrien er utvidet for å gi den en bredere, mer dynamisk holdning og en imponerende tilstedeværelse på veien. Den er utsmykket med et slående Energetic gul E ’-emblem for å gi den en frisk og futuristisk karakter. Den skiller seg ut, men diskret, og er stolte standardbærere for din foretrukne form for kraft.

LED BAKLYKTER.

Den hel-elektriske MINI sine LED-baklykter er klare, lyse og energieffektive. Og det slående Union Jack-designet gir et stilig nikk til fortiden når du suser videre inn i fremtiden.

ROMBELYSNING.

Utallige, fint integrerte lysstriper og punkter skaper omgivelseslys som virkelig setter stemningen.

POWER SPOKE HJUL, TO-FARGET.

Disse dristige lettmetallfelgene, omringet med en lysegul sirkel, fullfører den hel-elektriske MINI sitt elegante design. De asymmetriske eikene gir dem et unikt utseende, og de er aerodynamisk optimalisert for å forbedre effektiviteten mens du kjører.

SIDEDEKSLER.

Stilfullt på den ene siden. Praktisk på den andre. Disse uimotståelige iøynefallende og moderne sidedekslene gir MINI ytterligere individualitet samtidig som LED-blinklysene er integrert. De har også Cooper SE i høyglanset sort med den gule 'S' -logoen og den subtile kromlinjedetaljer.

Bonnet Stripes i Resolute Bronze.

MINI Resolute Edition kommer i den fantastiske fargen Rebel Green, Nanuq White eller Enigmatic Black.  Fargen suppleres med Edition-spesifikke Bonnet Stripes i Resolute Bronze for å skape et unikt utseende.

SOFISTIKERTE DESIGNDETALJER.

MINI Resolute Edition har et moderne støtfangerdesign. Front- og baklysringene, dørhåndtakene og sideluftinntakene kommer alle i fargen Resolute Bronze for en individuell og dynamisk karakter.

TAK- OG SIDESPEILDEKSLER I PEPPER WHITE.

Tak og sidespeildeksler i Pepper White eller Nanuq White. Sammen med eksteriørets farg skaper det en utmerket kombinasjon som bringer tankene til MINI sin sportslige opprinnelse og tradisjon. Det sorte alternativet som finnes som ekstrautstyr er like ikonisk.

USLÅELIG STYLING I PIANO BLACK.

De unike detaljene som den indre grillrammen og MINI-logobokstavene på panseret og bagasjelokket, er alle utstyrt med den særegne fargen Piano Black. Det bidrar til en følelse av magi og polert eleganse.

EN STORSTILT ENTRÉ. HVER DAG.

Å sette seg inn i MINI Resolute Edition er en opplevelse i seg selv. Den har Edition-spesifikke lister på fører- og passasjersiden, og rattet er utstyrt med Edition-signaturen "Resolute".

EKSKLUSIVE SIDELUFTINNTAK.

Du vil kjenne igjen en MINI Resolute Edition når du ser den, delvis takket være de eksklusive sideluftinntakene med elementer av Resolute Bronze.

ELEGANT INSTRUMENTPANEL.

Det iøynefallende og moderne instrumentpanelet viser hvordan interiøret i din MINI både kan få deg til å se bra ut og føle deg bra.

SKINNRATT.

Det ergonomisk formede skinnrattet er estetisk tiltalende og har en myk overflate som gir deg et spesielt godt grep. Interiøret har en selvsikker og sporty karakter, samtidig som telefon-, tale- og lydkontroller bare er et knappetrykk unna.

STOFF-/KUNSTSKINN-TREKK I BLACK PEARL.

Den eksklusive kombinasjonen av stoff-/ kunstskinn-trekk i Black Pearl Light Chequered og de sorte detaljene passer perfekt sammen.

HØYDEPUNKTER - FUNKSJONER

SPESIFIKASJONER

 • Drivlinje & miljø

  EFFEKT HK 184 
  0 – 100 KM/H 7,3 s
  Rekkevidde km/lading (WLTP) 226 - 231 
  El. forbruk kWh/100 km (WLTP) 15,5 - 15,7
  CO2 utslipp g/km (WLTP)
  DC LADING 50 KW  0-80% ~ 35 MIN
  AC LADING 11 KW  0-80% ~ 2,5 H 
     

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar icke hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.

MER OM Å KJØRE ELEKTRISK

Les gjerne mer om elbiler eller få mer kunnskap om lading, rekkevidde og MINI CHARGING - sømløs ladning for din MINI.

ENKEL LADING.

Ladeporten er plassert bak samme drivstoffluke som sin fetter bensinbilen. Du kan bruke både AC-ladning og DC-hurtigladere (med egne kabler klare til bruk).

Hjemmelading.

MINI Flexible Charger inkl. vanlig stikkontakt.

MINI Flexible Fast Charger er en mobil hjemmelader for elbil. Settet kan oppnå en maksimal ladeeffekt på opptil 2,3 kW (10 A). Adapterkabler som er tilgjengelig hos MINI-servicepartnere muliggjør hurtiglading på opptil 11 kW på industristikkontakter.

Hjemmelading.

Smart ladeboks inkl. standard-installasjon.

Med en ladeboks hjemme lader du betydelig raskere. Du lader også trygt og sikkert samtidig som du unngår å overbelaste hovedsikringen. I tillegg inngår standardinstallasjon utført av våre sertifiserte installatører. Levert av E.ON. Les mer hos E.ON.

Offentlig lading.

MINI Charging Card.

Bilen leveres med et MINI Charging Card som gir deg tilgang til det stadig voksende offentlige ladenettverket fra MINI Charging. Les mer på mini-charging-com.

230 km rekkevidde

I henhold til WLTP (Worldwide Light Vehicles Test Procedure) er rekkevidden for MINIs elbil MINI Cooper SE hele 230 kilometer.

SUPERCHARGED.

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.

Charged with passion

Lade hjemme.

Få en introduksjon til hvordan du lader din hel-elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Lade hjemme.

Få en introduksjon til hvordan du lader din hel-elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Lading underveis.

#ChargedWithPassion

Lading ved å bremse.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

* Prisene er veiledende priser fra BMW Northern Europe AB og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.

Privatleie/leasing pris MINI Cooper SE Essential fra 3.495,- /mnd: Startleie/etableringsgebyr: 4.390,- inkl. MVA. Totalpris 130.210,- vil variere med rentenivået. Total kjørelengde 30.000 km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. 

Privatleie/leasing pris MINI Cooper SE Maximise fra 4.495,- /mnd: Startleie/etableringsgebyr: 4.390,- inkl. MVA. Totalpris 166.210,- vil variere med rentenivået. Total kjørelengde 30.000 km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning.