Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI JCW Cabrio.

MINI JCW Cabrio kan ikke bestilles for ny produksjon akkurat nå. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler eller besøk ONLINE STORE for å se nye og leveringsklare MINI JCW Cabrio som det er mulig å kjøpe.

LIVET ÅPNER OPP.

MINI JCW Cabrio.

MINI JCW Cabrio er en raffinert fri ånd, og er essensen av taket nede, en ufiltrert kjøreopplevelse. Opplev begeistringen til en cabriolet som tilbyr ypperlige nivåer av handling og teknologi. Med komfortable sitteplasser for fire og en 3-i-1 elektrisk soft-top er det alltid klart for ditt neste utendørs eventyr. Og med en TWIN Power Turbo-motor som kan nå 100 km/t på under 7 sekunder, er den klar til å gripe hvert øyeblikk.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

    JCW
  Seter 4
  Bagasje størrelse  215 L
  Dører 2
  Tank størrelse  40-44 L 
 • Dimensjoner

    JCW
  Bredde 1727 MM 
  Total vekt  1370 KG 
  Lengde  3850 MM 
  Høyde  1415 MM 
  Akselavtand 2495 MM 
 • Drivverk og miljø

   

  JCW
  Antall sylindre 4
  Sylindervolum 1998 CM³
  Effekt 231 HP
  Omdreininger 320 NM
  Drivstoff type bensin
  0 – 100 KM/T 6,3
  FORBRUK L/100 KM WLTP* 7,3
  CO 2 G/KM WLTP* 166

   

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.