Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

NYE MINI COUNTRYMAN.

EN AURA AV SELVTILLIT.

Til høsten starter produksjonen av neste generasjon MINI.

Den første generasjonen MINI Countryman ble født i 2010 og ble en umiddelbar suksess for MINI. Det var også MINIs første modell med en lengde på over fire meter. I 2017 fulgte andre generasjon, inkludert MINIs første plug-in hybrid i modellporteføljen. Nye MINI Countryman vil være tilgjengelig med bensinmotor, og for første gang noensinne tilbys den som en ren elbil.

Les mer om den nye helelektriske MINI Countryman.

Reservasjoner av nye MINI Cooper og MINI Countryman med bensinmotor kan gjøres fra 18. oktober 2023.

Alle bilder og detaljer som vises her er foreløpige.

INTERIØR

Raffinert til fingerspissen. Nydelig håndverk og flotte detaljer definerer interiørets estetikk. Førsteklasses materialer, avansert teknologi og stemningsfull belysning legger til rette for en kultivert kjøreopplevelse. Når du først har satt deg inn, har du neppe lyst å gå ut igjen.

EKSTERIØR

En større dose typisk MINI. Med sin kraftige konstruksjon, dristige SUV-design og imponerende tilstedeværelse, utstråler nye MINI Countryman en aura av selvtillit og opplevelser.

EVENTYRLYST LIGGER I DETALJENE.

Uansett hvor du snur og vender deg, er det noe spennende å oppdage. Lettmetallfelgene er dristigere, slankere og mer aerodynamiske. Praktisk takrails leveres nå som standard i svart høyglans. C-stolpen har dessuten en stilren design. Vis verden hvem du er ved å velge mellom de fire dekoralternativene for MINI – Essential, Classic, Favoured eller JCW. Hver av dem leveres komplett med spesielle funksjoner og skreddersydde designdetaljer.

"VÅR PURISTISKE, PROGRESSIVE TILNÆMNING KOMBINERER ENKELHETEN AV FUNKSJONELLE ELEMENTER MED FØLELSESOMHETEN SOM MINI ER KJENT FOR.”

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPESIFIKASJONER

 • Drivlinje & miljø*

   

    MINI Countryman C MINI Countryman JCW ALL4
  EFFEKT HK 170 300
  DREIEMOMENT NM 280 400
  DRIVSTOFF TYPE BENSIN BENSIN
  0-100 KM/T 8,3 5,4
  FORBRUK L/100 KM (WLTP)

  6,1 - 6,9

  7,8 - 8,3 
  CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP) 138 - 155 177 - 188
  MAKS FART KM/H
  212 250

   

  * Alle detaljer som vises her er foreløpige.

KJØREOPPLEVELSE

Eventyret venter. Den spennende teknologien MINI TwinPower Turbo gir kraften, effektiviteten og den særpregede følelsen bak rattet i nye MINI Countryman. 

KRAFT OG YTELSE PÅ VEIEN OG I TERRENGET.

Nye MINI Countryman har kraft, spontanitet og responsiv styring for de lange kjøreturene, og takler parkeringsplasser og nasjonalparker like godt. Hver eneste sving får adrenalinet til å øke – fra svingete fjellveier til rundkjøringer i byer. Velger du en ALL4 firehjulsdrift, kan du dessuten velge de mest naturskjønne rutene.

MINI TWINPOWER TURBOLADETE MOTORER.

MINI Countryman gir deg kraften og effektiviteten til teknologien MINI TwinPower Turbo. De skiller seg ikke bare ut fra resten – de overgår dem alle. Så slå deg løs med motoren som står til din livsstil, kjørestil og reisene du foretar oftest.

ALL4 FIREHJULSDRIFT.

ALL4 firehjulsdriftsystem fordeler kraften dynamisk mellom alle hjul, og gir deg terrenghåndtering og grep på alle underlag. Hvis det registrerer tap av veigrep som følge av våte eller isete overflater, forflytter det dessuten kraften dynamisk etter behov. Dette lar deg dra nytte av den robuste, eventyrlystne atferden til din MINI Countryman. Så uansett hva værmeldingen sier, har du kontroll – og er i ditt rette i element.

KJØREASSISTENT.

Ekstrautstyret kjøreassistent gir deg følelsen av å ha et ekstra par med øyne. Den advarer deg om kjøretøyer i «dødvinkelen», og om nødvendig hjelper den aktivt med å styre din MINI tilbake i kjørefilen. I tillegg hjelper den med å registrere kryssende trafikk bak deg når du rygger med din MINI. Driving Assistant Plus omfatter kamera- og radarbaserte kjøreassistentfunksjoner. Den gjør det mer avslappende å nå reisemålet ved automatisk å opprettholde ønsket hastighet, kjørefil og avstand til kjøretøyet foran. Har du Driving Assistant Professional, er det bare å lene seg tilbake. Den hjelper deg i alle typer trafikksituasjoner uten å ta kontrollen fra deg.

KJØREMODUS FOR VEIEN.

Det er tre MINI Experience Modes å velge mellom som standardutstyr for å utnytte de forskjellige egenskapene til din MINI Countryman slik at de passer til trafikken og dine aktuelle behov. Hver har sitt helt eget utseende.

GRØNN MODUS. Dette er den ekstra effektive kjørestilen som er bærekraftig og forenklet, og får drivstofftanken til å vare lenge.
KJERNEMODUS. En klassisk og behagelig MINI kjøreopplevelse med en sofistikert, moderne atmosfære.
GOKART-MODUS. Denne modusen er inspirert av legendariske John Cooper Works og gir en spennende kjøretur med en adrenalinfremkallende motorsportestetikk.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I MINI.

For første gang har en fullfunksjons taleassistent funnet veien inn i cockpiten til MINI. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres ved hjelp av hilsenen «Hei, MINI» eller ved å trykke på taleknappen på rattet. Talestyrt samhandling på det sirkelrunde OLED-displayet er utformet som en animasjon med grafiske elementer, typografi og en avatar. Når det gjelder displayet, kan sjåfører velge mellom «MINI» – et stilisert bilde av en MINI – og den nye digitale assistenten for MINI, som heter «SPIKE». MINI Intelligent Personal Assistant tar seg av nøkkelfunksjoner i din MINI, blant annet navigasjon, telefoni, radio eller til og med temperaturstyring.

PLASS OG ALLSIDIGHET

Vi har laget plass til alle de spennende planene dine. Nye MINI Countryman er 13 cm lengre og 6 cm høyere med opptil 25 % mer bagasjeplass. Takket være redusert design og smart plassutnyttelse er det også mer lagringsplass, så nå kan du ta med deg det du vil for en mer behagelig og gøyal reise.

JOHN COOPER WORKS

GLEDENE VED MINI. TURBOLADET.

Våre konstruktører liker utfordringer. De går utenfor komfortsonen. MINI John Cooper Works Countryman legemliggjør en rik racingarv som strekker seg mer enn fem tiår tilbake i tid. Den har en 4-sylindret turboladet motor på 2,0 liter som har en imponerende kraft. Fordi nok aldri er nok.

ELEGANT OG DYNAMISK EKSTERIØR.

Den utvendige designen til MINI John Cooper Works Countryman demonstrerer en fengslende blanding av robusthet og eventyr. Med sin imponerende tilstedeværelse utstråler denne kompakte SUV-en en følelse av styrke og holdbarhet – klar til å takle ethvert terreng. De muskulære konturene og den atletiske fremtoningen gjenspeiler bilens evne og allsidighet, samtidig som den vekker oppmerksomhet på veien.

SPENNENDE INTERIØR.

Laget for å få gang på blodpumpen før du starter motoren. Det er mindre rot og mer sporty DNA, takket være en minimalistisk design som er direkte forårsaket av den stolte racinghistorien til MINI. Alle instrumentene du trenger for en spennende kjøretur, finner du nå på OLED-displayet og fem vippebrytere. Bare gå til kart-modus og fyr opp volumet – lyden av drivlinjen er gjennomtrengende.

SPENNENDE KRAFT OG ENESTÅENDE YTELSE.

MINI John Cooper Works Countryman byr på en spennende kraft- og ytelsesopplevelse som gjør at den virkelig skiller seg ut. Denne kompakte SUV-en er utstyrt med en høyeffektmotor og intelligent ALL4 firehjulsdrift, som gir en imponerende blanding av kraft, hastighet og smidighet.

SÅ TILKOBLET. SÅ PRAKTISK.

Å kjøre er en lek når du har en digital ledsager som er alltid er tilgjengelig på det sentrale OLED-displayet. Dør-til-dør-navigasjon, intelligent parkeringsassistent og trafikkinformasjon i sanntid er bare noen få trykk unna. Dessuten er din intelligente personlige assistent, Spike, alltid der for å hjelpe deg å få mest mulig ut av hver eneste kjøretur.