Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

NYE MINI COUNTRYMAN.

EN AURA AV SELVTILLIT.

Den første generasjonen MINI Countryman ble født i 2010 og ble en umiddelbar suksess for MINI. Det var også MINIs første modell med en lengde på over fire meter. I 2017 fulgte andre generasjon, inkludert MINIs første plug-in hybrid i modellporteføljen. Nye MINI Countryman vil være tilgjengelig med bensinmotor, og for første gang noensinne tilbys den som en ren elbil. Les mer om den nye helelektriske MINI Countryman.

Alle bilder og detaljer som vises her er foreløpige.

LAG DIN MINI COUNTRYMAN

Ikke bare tilbyr vi mer standardutstyr enn noensinne – vi har også forfinet og forenklet stilnivåene våre. Disse får virkelig en ny MINI Countryman til å stråle både innvendig og utvendig på sin egen spesielle måte. Velg ditt trim og motor, og lag en MINI som tar deg dit du vil.

ESSENTIAL

Fra 532 477 kr

Fin estetikk, ren og minimalistisk.

Beskrivelse:

Når får du MINI med mer standardutstyr enn noensinne. Essential Trim handler om å holde estetikken ryddig, ren og minimalistisk. Viktige funksjonelle interiør- og eksteriørkomponenter er skinnende blanke i Vibrant Silver, som erstatter Chrome som detaljfarge. Et nytt spekter av eksteriørfarger gir den nye generasjonen MINI et moderne preg.

Motorer

Cooper C
 • Effekt

  170 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 133 g/km

CLASSIC

Fra 562 177 kr

MINI's ikoniske utseende og designmuligheter.

Beskrivelse:

For deg som verdsetter det ikoniske utseendet og designalternativene til MINI. Classic Trim bringer MINI inn i nåtiden. For aller første gang i en MINI er interiøret utstyrt med et moderne, 2D-strikket tekstil. Strikket materiale i sort/blått på instrumentpanelet og dørene står i leken kontrast til Vescin-skinnsetene av høy kvalitet, som fås i grått eller sort og har et perforert hundetannsmønster. Det 3-eikede sportsrattet har sømmer og dekor i Vibrant Silver. Rammen rundt grillen er i høyglanset sort med logoen til MINI fremhevet i Vibrant Silver. Du kan også velge et kontrasttak.

Motorer

Cooper C
 • Effekt

  170 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 133 g/km

FAVOURED

Fra 614 405 kr

Moderne, sofistikerte detaljer, fremhever de førsteklasses materialene.

Beskrivelse:

Hvis du har et øye på moderne, sofistikerte detaljer, fremhever de førsteklasses materialene i Favored Trim de intrikate kontrastene og overflatene i interiøret.Sportssetene i perforert Vescin, som fås i ulike farger med tradisjonelle sømmer og detaljer, utstråler eleganse av høyeste kvalitet. Utvendig er det dekor i Vibrant Silver som tilfører det lille ekstra. Du kan også velge et kontrasttak.

Motorer

Cooper C
 • Effekt

  170 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 135 g/km

JOHN COOPER WORKS

Fra 642 234 kr

Racinginspirert og setter en ekstra spiss på kjøring i hverdagen.

Beskrivelse:

JCW Trim er racinginspirert og klar til å suse avgårde, og setter en ekstra spiss på kjøring i hverdagen. Den har sin egen individuelle design foran og bak for å understreke det sportslige utseendet. Rammene rundt grillen og logoen i høyglanset sort kombinert med kontrasttaket i Chili Red (ekstrautstyr) gir et kraftfullt totalinntrykk. Et blikk og du er hektet. Når du setter deg inn, gir sportsetene trukket i strikket materiale og Vescin en eksklusiv racerbilfølelse. JWC-fargekombinasjonen sort og rød preger instrument- og dørpanelene. Med det sorte JWC-sportsrattet i perforert Vescin med dekor i Vibrant Silver og røde sømmer, mestrer du svingkjøring som en proff.

Motorer

Cooper C
 • Effekt

  170 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 137 g/km

John Cooper Works ALL4
 • Effekt

  300 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 177 g/km

HØYDEPUNKTER

 • INTERIØR
 • EKSTERIØR

MINI EXPERIENCE MODES.

Se, hør og føl din egen sinnsstemning. MINI Experience Modes er din inngangsport til en verden av forbindelser og opplevelser. Den vekker sansene dine. Hver modus følger sin egen kreative design, rombelysning og lydpalett. Du kan endre utseende og stemning i cockpiten fullstendig med en enkelt kommando.

OLED-SKJERM

Dashbordets bankende hjerte og fokuspunkt er den slående, sirkelrunde OLED-berøringsskjermen. Den toppmoderne OLED-teknologien med en diameter på 240 mm og glasset av høy kvalitet gir det et særegent, minimalistisk utseende. Her får du en instrumentgruppe samt integrert infotainment og assistanse på ett og samme sted. Den runde geometrien er den første av sitt slag i verden.

UNN DEG ET NYTT INTERIØR ELLER SYV.

Du kan bestemme akkurat hvilken kjøreopplevelse du vil ha hver gang du setter deg bak rattet. Det finnes en rekke MINI Modes som passer til alle behov fra sporty til supereffektiv – hver av dem særpreget, omarbeidet utseende, følelse og lyd.

STILRENT OG MATERIALER AV HØY KVALITET. FOR DIN KOMFORT.

Vis verden hvem du er ved å velge mellom de fire stilalternativene for MINI – Essential, Classic, Favoured og JCW. Hver av dem leveres komplett med spesielle funksjoner og skreddersydde designdetaljer for alt fra dashbordet og rattet, til setetrekket og taktrekket. Med vår nye tekstilestetikk vil vi at du skal oppleve en genuin følelse av varme og velvære inne i din MINI. Stoffet er laget av materialer av høy kvalitet og strikket med en unik 2D-teknikk.

BRYTERNE ER ALT DU TRENGER.

Alt du trenger å gjøre er å vri på bryteren – fra parkeringsbremsen til girene til MINI Experience Modes og mye mer. De fem intuitive kontrollene har fått nytt utseende og ny design, og er nå enda enklere å nå, bruke og ha det gøy med.

RATT MED GOKART-FØLELSE.

Moroa begynner så snart du tar tak i rattet. Vi har gitt det ny design i en noe mindre størrelse inspirert av tidløse, klassiske MINI, slik at du får en enda mer intens, klassisk moderne MINI gokart-følelse. I stedet for en tredje eike, har det nå en stilren, dekorativ stoffstropp. På rattets venstre kontrollpanel kan du aktivere førerassistansesystemene, og du kan betjene underholdnings- og kommunikasjonsfunksjonene med høyre panel.

UT PÅ NYE EVENTYR MED NYE MATERIALER.

MINI etablerer en helt ny estetikk gjennom vår bruk av tekstiler. Det nye materialet vi bruker på dashbordet og dørpanelene skaper en spesielt behagelig atmosfære. Stoffet er av høy kvalitet og enkelt å rengjøre. Det gir en luksuriøs taktil opplevelse, flere designalternativer og fungerer som det perfekte lerretet for å vise dine spennende valg i de forskjellige MINI Experience Modes.

MODERNE MINI-MALISME.

Vi har kuttet bort det unødvendige og forsterket de tingene du liker best. Det som gjenstår er det robuste utseendet, de slanke linjene og 100 % ukuelig MINI ånd. Dette er SUV-en som er bygget for å frakte deg til spennende steder i ekstrem komfort. Den er din pålitelige medsammensvorne med mer fryktløshet i MINI Countryman stil – og mindre av alt annet.

EN FRONT FYLT MED KRAFT.

MINI Countryman passer like godt i byen som i det fri med sin robuste, tiltalende og avslappede stil. Den ruvende formen er utsmykket med åttekantet frontgrill, slående frontlykter og forhøyet panser. De korte overhengene og intrikate konturene tilfører den slanke silhuetten finere definisjon og uttrykk. Ettersom den leveres i fire forskjellige stiler, vil du helt sikkert finne den rette følgesvennen til opplevelsesreisene dine.

MAKSIMALT MINI-MALISTISK.

Si hei til vår mest voksne MINI noensinne – både i størrelse og modenhet. MINI Countryman er nå 13 cm lengre og 6 cm høyere, og virkelig allsidig med mer enn nok plass til alle slags interessante planer med eller uten familie og venner.

GJENNOMGÅENDE HØY YTELSE.

Vårt utvalg av 17–20" lettmetallfelger (opptil 21" som tilbehør) representerer MINI på sitt mest intense, og utstråler pur selvsikkerhet og dristig individualitet. Den lette designen og bruken av resirkulert aluminium bidrar til at de reduserer karbonavtrykket vårt på ulike måter – både i produksjon og under kjøring.

EN FARGEKLATT ØVERST.

Våre MINI har alltid skilt seg ut, og MINI Countryman er ikke annerledes i så måte. Det kontrasterende taket fås i flere karakteristiske fargealternativer og er kombinert med en stilig C-stolpedesign. Det eneste du trenger å gjøre når du skal åpne det gråtonede glasstaket er å trykke på en knapp, og en automatisk vindavviser sørger for den rette balansen mellom frihet og komfort.

DU BLIR ALLTID TATT GODT IMOT.

Det føles alltid spesielt når du setter deg inn i din MINI Countryman. Når du går mot eller forlater din MIN, finnes det en velkomst og et farvel som sammenfaller med humøret ditt. Dette kan være tilleggsutstyr som front- og baklykter med tre forskjellige valgbare lyssignaturer samt en logoprojeksjon fra speil på både passasjer og førerside.

EVENTYRLYST LIGGER I DETALJENE.

Uansett hvor du snur og vender deg, er det noe spennende å oppdage. Lettmetallfelgene er dristigere, slankere og mer aerodynamiske. Praktisk takrails leveres nå som standard i svart høyglans. C-stolpen har dessuten en stilren design. Vis verden hvem du er ved å velge mellom de fire dekoralternativene for MINI – Essential, Classic, Favoured eller JCW. Hver av dem leveres komplett med spesielle funksjoner og skreddersydde designdetaljer.

"VÅR PURISTISKE, PROGRESSIVE TILNÆMNING KOMBINERER ENKELHETEN AV FUNKSJONELLE ELEMENTER MED FØLELSESOMHETEN SOM MINI ER KJENT FOR.”

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPESIFIKASJONER

 • Drivlinje & miljø*

   

    MINI Countryman C MINI Countryman JCW ALL4
  EFFEKT HK 170 300
  DREIEMOMENT NM 280 400
  DRIVSTOFF TYPE BENSIN BENSIN
  0-100 KM/T 8,3 5,4
  FORBRUK L/100 KM (WLTP)

  6,1 - 6,9

  7,8 - 8,3 
  CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP) 139 - 155 177 - 188
  MAKS FART KM/H
  212 250

   

  * Alle detaljer som vises her er foreløpige.

KJØREOPPLEVELSE

Eventyret venter. Den spennende teknologien MINI TwinPower Turbo gir kraften, effektiviteten og den særpregede følelsen bak rattet i nye MINI Countryman. 

KRAFT OG YTELSE PÅ VEIEN OG I TERRENGET.

Nye MINI Countryman har kraft, spontanitet og responsiv styring for de lange kjøreturene, og takler parkeringsplasser og nasjonalparker like godt. Hver eneste sving får adrenalinet til å øke – fra svingete fjellveier til rundkjøringer i byer. Velger du en ALL4 firehjulsdrift, kan du dessuten velge de mest naturskjønne rutene.

MINI TWINPOWER TURBOLADETE MOTORER.

MINI Countryman gir deg kraften og effektiviteten til teknologien MINI TwinPower Turbo. De skiller seg ikke bare ut fra resten – de overgår dem alle. Så slå deg løs med motoren som står til din livsstil, kjørestil og reisene du foretar oftest.

ALL4 FIREHJULSDRIFT.

ALL4 firehjulsdriftsystem fordeler kraften dynamisk mellom alle hjul, og gir deg terrenghåndtering og grep på alle underlag. Hvis det registrerer tap av veigrep som følge av våte eller isete overflater, forflytter det dessuten kraften dynamisk etter behov. Dette lar deg dra nytte av den robuste, eventyrlystne atferden til din MINI Countryman. Så uansett hva værmeldingen sier, har du kontroll – og er i ditt rette i element.

KJØREASSISTENT.

Ekstrautstyret kjøreassistent gir deg følelsen av å ha et ekstra par med øyne. Den advarer deg om kjøretøyer i «dødvinkelen», og om nødvendig hjelper den aktivt med å styre din MINI tilbake i kjørefilen. I tillegg hjelper den med å registrere kryssende trafikk bak deg når du rygger med din MINI. Driving Assistant Plus omfatter kamera- og radarbaserte kjøreassistentfunksjoner. Den gjør det mer avslappende å nå reisemålet ved automatisk å opprettholde ønsket hastighet, kjørefil og avstand til kjøretøyet foran. Har du Driving Assistant Professional, er det bare å lene seg tilbake. Den hjelper deg i alle typer trafikksituasjoner uten å ta kontrollen fra deg.

KJØREMODUS FOR VEIEN.

Det er tre MINI Experience Modes å velge mellom som standardutstyr for å utnytte de forskjellige egenskapene til din MINI Countryman slik at de passer til trafikken og dine aktuelle behov. Hver har sitt helt eget utseende.

GRØNN MODUS. Dette er den ekstra effektive kjørestilen som er forenklet, og får drivstofftanken til å vare lenge.
KJERNEMODUS. En klassisk og behagelig MINI kjøreopplevelse med en sofistikert, moderne atmosfære.
GOKART-MODUS. Denne modusen er inspirert av legendariske John Cooper Works og gir en spennende kjøretur med en adrenalinfremkallende motorsportestetikk.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I MINI.

For første gang har en fullfunksjons taleassistent funnet veien inn i cockpiten til MINI. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres ved hjelp av hilsenen «Hey MINI» eller ved å trykke på taleknappen på rattet. Talestyrt samhandling på det sirkelrunde OLED-displayet er utformet som en animasjon med grafiske elementer, typografi og en avatar. Når det gjelder displayet, kan sjåfører velge mellom «MINI» – et stilisert bilde av en MINI – og den nye digitale assistenten for MINI, som heter «SPIKE». MINI Intelligent Personal Assistant tar seg av nøkkelfunksjoner i din MINI, blant annet navigasjon, telefoni, radio eller til og med temperaturstyring.

PLASS OG ALLSIDIGHET

Vi har laget plass til alle de spennende planene dine. Nye MINI Countryman er 13 cm lengre og 6 cm høyere med opptil 25 % mer bagasjeplass. Takket være redusert design og smart plassutnyttelse er det også mer lagringsplass, så nå kan du ta med deg det du vil for en mer behagelig og gøyal reise.

JOHN COOPER WORKS

GLEDENE VED MINI. TURBOLADET.

Våre konstruktører liker utfordringer. De går utenfor komfortsonen. MINI John Cooper Works Countryman legemliggjør en rik racingarv som strekker seg mer enn fem tiår tilbake i tid. Den har en 4-sylindret turboladet motor på 2,0 liter som har en imponerende kraft. Fordi nok aldri er nok.

ELEGANT OG DYNAMISK EKSTERIØR.

Den utvendige designen til MINI John Cooper Works Countryman demonstrerer en fengslende blanding av robusthet og eventyr. Med sin imponerende tilstedeværelse utstråler denne kompakte SUV-en en følelse av styrke og holdbarhet – klar til å takle ethvert terreng. De muskulære konturene og den atletiske fremtoningen gjenspeiler bilens evne og allsidighet, samtidig som den vekker oppmerksomhet på veien.

SPENNENDE INTERIØR.

Laget for å få gang på blodpumpen før du starter motoren. Det er mindre rot og mer sporty DNA, takket være en minimalistisk design som er direkte forårsaket av den stolte racinghistorien til MINI. Alle instrumentene du trenger for en spennende kjøretur, finner du nå på OLED-displayet og fem vippebrytere. Bare gå til kart-modus og fyr opp volumet – lyden av drivlinjen er gjennomtrengende.

SPENNENDE KRAFT OG ENESTÅENDE YTELSE.

MINI John Cooper Works Countryman byr på en spennende kraft- og ytelsesopplevelse som gjør at den virkelig skiller seg ut. Denne kompakte SUV-en er utstyrt med en høyeffektmotor og intelligent ALL4 firehjulsdrift, som gir en imponerende blanding av kraft, hastighet og smidighet.

SÅ TILKOBLET. SÅ PRAKTISK.

Å kjøre er en lek når du har en digital ledsager som er alltid er tilgjengelig på det sentrale OLED-displayet. Dør-til-dør-navigasjon, intelligent parkeringsassistent og trafikkinformasjon i sanntid er bare noen få trykk unna. Dessuten er din intelligente personlige assistent, Spike, alltid der for å hjelpe deg å få mest mulig ut av hver eneste kjøretur.

* Prisene er veiledende priser fra BMW Northern Europe AB og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.