Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

HVILKEN FARGE VELGER DU?

Velg den fargen du vil når du kjøper en ny MINI – uten tillegg i prisen*

Individualitet er viktig for MINI og vi vil at din MINI skal være akkurat like fargerik som det du er. Derfor lar vi deg velge akkurat den fargen du vil. På den måten gir vi deg større valgfrihet og enda større mulighet til å skreddersy din MINI til din egen stil. Så hvilken av de 10-12 gratis fargene velger du?

* Gjelder ikke MINI Yours fagene Lapsis Luxury Blue og Rebel Green.

GENERØST BAGASJEROM.

MINI er bare på utsiden. Innvendig finner du mange smarte oppbevaringsløsninger, og optimal utnyttelse av plassen. For eksempel tilbyr Countryman inntil hele 1.170liter bagasjerom når setene er felt ned. I tillegg er det plass under gulvet. Med andre ord, uansett om det er en ny stor gassgrill hjem fra butikken, eller bagasje og sankt bernhardshunden på vei til skiferie, kan du være trygg på at alt får plass.

NEDFELLBART OG DELBART.

Har du glemt å montere takstativet? Ikke noe problem. MINI leveres med nedfellbare seter i 60:40 eller 40:20:40 deling. På den måten kan du få med både skiene og svigermor.

VILKEN FARGE?

Det finnes mange farger å velge mellom, både utvendig lakk, og innvendig kledning/tak/setetrekk. Velg en farge som hjelper deg med å gli ubemerket gjennom trafikken, eller en knall farge som virkelig gjør at bilen står ut fra de andre på veien. Velg om taket skal være i bilens farge, eller velg kontrastfargene hvit og sort. Kanskje også noen sportsstriper på panseret for den racinginteresserte kjøreren?

TILBEHØR.

MINI er med deg overalt. Da kommer det godt med at du kan velge i et uttall tilbehør, fra bagasjehåndtering til felger, dekorstriper og deksler. Hva med speilhus i Checkered, eller takdekor i Union Jack?